Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 176
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Мак, аз ще мога да дам като стане по-хладно, сега ми е някак глух върху кожата и по-монотонен, но дори и срамежливко, пак намига. Hug

Босилка, малко на патеричка, но бъди здрава и усмихната. Това е за теб. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

SOTD - Si Lolita Lolita Lempicka EDP.

# 316
Kiss Благодаря ви, прекрасни ароматни дами! Heart Green Heart

L'Interdit Intense съм много любопитна да го помириша. Велур казвате, хм. Онзи ден в Нотино не го видях изложен, но може и да не съм го забелязала. Thinking

# 317
Босилка, Flowers Rose Здраве и късмет.

Очаквам две неща идната седмица -не са насляпо, а стари любови. Да видим как ще ми се отразят. Отмъстителната лейди и Фешън декре. Grinning Има риск така дори по- голям от насляпо. Ще разкажа.

# 318
Здравейте! Чета с интерес описанията на парфюмите 🙂 Искам да попитам дали някой е ползвал Sospiro Ebra Pura и може ли да ми го опише? Благодаря предварително!

# 319
Да, аз го имам. Супер силни плодове с пращящ целофанен муск. Чудовищно силен и траен. на някои хора им мирише на мръсни чорапи, на други на амброзия. Нося го рядко, само в подходящо настроение. За мен е задължителен за проби от запалени парфюмани, защото води след себе си цяло течение в парфюмите и има много копия.

# 320
По повод намалението в Дъглас може ли мнения за Tom Ford Fleur de Portofino Acgua. 🐯

# 321
  • София
Босилка - Жива и здрава да си, заредена с топло чувство и усмивка към света ! И много нови парфюмни открития Wine Glass

# 322
Вчера си пръснах Шанел о вив в косата някъде към 17 ч.В момента цялата коса ми излъчва аромат.Доста съм изненадана.Не го очаквах.Tendre изчезваше доста по - бързо.

# 323
Erba pura имам старото шишенце,много е силен и завладяващ пространството,мнооого рядко го нося,не е за всеки ден или за всеки повод:)

# 324
  • София
tamar, на моята кожа също Tendre не се задържа дълго. От Шансовете само той не ми е траен. За съжаление. Защото много ми харесва като аромат. Най-дълготраен ми е Fraiche.

# 325
По повод намалението в Дъглас може ли мнения за Tom Ford Fleur de Portofino Acgua. 🐯

Аз също имах интерес и го пробвах ден преди намалението, но не си струва особено. Интересен аромат е, но не е нещо специално за мен. Като го помириша, си представям някоя полянка в гора с маргаритки, бели цветя, посипани с мед и цитрусов бриз.

# 326
  • Sofia
Преди време нали бях разказвала как си обезглавих Кели Келеша. Е, намерих му снимка, документирала съм този тъжен момент с гилотината.😂
Поставям го в скрит текст, защото е много сенситив контент и не искам да съм отговорна за последвали емоционални сривове хаха. Червена точка +18!!! Моля, деца да не се допускат в близост до екраните.
Ако някой се престраши и погледне снимката, моля да обърне внимание и на прагчето на заден фон. То е главният виновник за нелепата съдба на този Келеш.😁

Скрит текст:

# 327
Идеален разрез се е получил 😂 Направо пъхаш вътре клечки и става дифузер за стая. (извинявам се за дебелашката шега🤗, съчувствам силно за всеки счупен парфюм).

# 328
Днес не издържах на напрежението и докато си чакам La Vie Est Belle L'eclat L'Eau De Toilette  отидох да го тествам доволно, като за разносване.

Ако трябва да изразя емоциите си в едно изречение, то ще е:
- Се моа е на севън ъп!!! InnocentCupidBroken Heart
И за да звучи още по-убедително - това чудо е сногсшибательно!
Други езици за съжаление не зная. Stuck Out Tongue Winking Eye Ама под влияние на силни емоции току-виж съм проговорила и на хинди. Grinning

Леле!
Няма такъв кеф!
Искрящото сладко-мандаринено начало на Mon Guerlain EDT, сърцевината на Twilly D'Hermes и базата на Tom Ford Neroli Portofino в едно! Innocent
Неочаквано добра комбинация се е получила! Има всичко което харесвам в тях, като само магьосник сякаш с вълшебна пръчица е добавил светлина - ярка и омагьосваща!

Не мислех, че някога ще го кажа но да, този Ла ви е наистина Бел! Hands Ok Hand
Може би защото няма нищо общо първообраза.
И за мен това не е флакър, това е съвсем различен парфюм!
Нямам търпение да си дойде у дома!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 13:24 от Sysly

# 329
Аз днес си взех Citizen Queen .Признавам си, от разнородните мнения в нета , отидох със свито сърце-мненията гравитираха от аромат на чубрица и мокра кожа, през крем Здраве,  до супер секси и пленителен аромат.....Слава Богу при мен се оказа второто-не знам как съм живяла до сега без този аромат-кожата ми изкарва само прекрасности /пръснах само веднъж на ръката отгоре, за да мога по-честичко да си го помирисвам, но това едно пръс ме е обсебило-само него усещам/
Ако kovatcheva чете от някъде Flowers Rose, да знае, че от нейните ревюта на парфюма се запалих така по него и от доста време исках да го притежавам/също така се запалих от нея по Елексира и Надцисо Флорал едт/....
И трите ги взех без никога да съм ги помирисвала, и трите ми легнаха като втора кожа....Broken Heart
Наистина много, много съжалявам, че откривам Кралицата чак сега/ наистина си е Кралицата на ароматите с главно К/, даже ми звучи плашещо, че можеше никога да не я усетя.....

Изящество и лукс, започващи още от самия флакон, блестящ и метален и завършващи с приказен и топъл аромат.....кой да предположи ?!?!?!

Общи условия

Активация на акаунт