"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 732
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Кадър на вечерта Grinning Grinning Grinning "Ела ми, шунчице, ела!" JoyJoyJoy

Хайде да започне сега "Тесла и шунката, дали са двойка в реала"? Тази любов в погледа не може да се изиграе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 436
Добро утро,момичета! HugCoffee

Окъснях с кафето,но ми се наложи рано,рано да изляза.
Благодаря за споделеното в късните постове!

🛑МИСТЕР ОШИБКА🛑.....11 СЕРИЯ.....СУБТИТРЫ.......

който няма регистрация във ВК
https://uteta.tv/movies/serialy/70516-mister-oshibka-11-serija-r … kie-subtitry.html
и тук-https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … t_452922949_58099

да се насладим на Езгюр....в друг пост ще пусна ОзДен....

Желая ви приятен почивен ден!:hearts:Flowers Hibiscus

# 437
Добро утро! Наспахте ли се? Blush
Бай Грешен е станал Бай Правилен и прави романтични закуски рано, рано HochoFlowers TomatoFlowers Apple
Афиет олсун!

П.С. Ще кажете, ама и Езги участва в приготовленията на закуската, що нея я няма? Щото съм заслепена от шеф Йози и други не виждам Grinning Grinning Grinning

# 438
Добро утро, момичета, подаръците верно бяха много сладки, оригинални и лични - като нашите сладури, аз за билетите за Италия да питам - бяхте писали, че Джан ще участва в две предавания там, та, докато Джан има ангажименти в любимата му Италия, дали ще е две в едно и с Йози и Езги ще ни покажат сцени от там?
Нашия не-сутрешен човек, дето много не обичаше да говори и закусва в първа серия, я какъв сладур е сега сутрин, и помага даже за закуската, такива мили сцени. Малко в повече облечен се събужда сега, ама нищо, ще му простим, такова влюбено момче стана. Даже в този сериал извън заряда на погледите на Йози към Езги тя ми  е по-смелата в  емоционалността си, тя го целува, тя го прегръща, по- като че ли е отпусната в загатнатите любовните моменти. Засега такова ми е усещането. Направо ми е невероятно, че тук героинята не припада и не зяпа ГГ по 5 минути, а всичко си е естествено.
Много ми хареса серията снощи, вярвам ще оправят и лицензи и пислици и всичко, нали ни показаха майката с червеното ветрило, едва ли ще е заради братовчеда, ох, добре, че ни дават подсказки за сериите напред, че аз хич не обичам изненади.
Очаквам Емре да усети и разкрие Гизем, взе да ми става симпатичен, ако ни помогне, още повече ще го обикна.
Дениз напусна работа, но пак може да помага ако е нужно в защита мисля, изобщо имаме си и скрити козове, покрай явните пислици.
Хубави почивни дни на всички!!!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 11:16 от sonnni

# 439
Рейтинга е паднал...не искат романтика,цуни,гуни...искат драма,бой,стрелби и т.н.

Total / 3 / 4.88
Ab / 6 / 3.24
Abc1 / 4 / 3.9

Новият сериал ''Червената стая'' набира скорост с драмите ...

▪TOTAL:

1. #КраснаяКомната - 6.31% (+2.06)

3. #МистерОшибка - 4.88% (-0.48)

14. #Вавилон - 1.95% (-2.37)

▪АВ:

1. #КраснаяКомната - 7.49% (+1.39)

4. #Вавилон - 4.07% (-3.79)

6. #МистерОшибка - 3.24% (-1.81)

# 440
  • София
Няма лоша реклама. Щом са забелязали "фенките", че има Пантен, значи за рекламодателя всичко е ОК. Ми така де, с пантен може да се мие не само Демет, а и други жени, това е важно да се знае от потребителите. Е, редно е да уточнят някак си, че и не само екранните партньорки на Джан могат да го ползват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 441
Живо ме интересува, ако се мия с Пантен дали някой ден ще мога да участвам в сериал с Джано? Thinking Явно в това е ключа Thinking

# 442
Хайде, всички грешници да си купуваме Пантен и да видим коя ще я огрее 😀😀

# 443
Не съм гледала епизода, както винаги чакам бг субтитри. Но съдейки по коментарите ви е била страхотна серия. Нямам търпение да я гледам!

# 444
  • София
Ами ако напишем едно отворено писмо до Пантен-България с предложение, може и да спретнат една томбола с касови бележки да се посети снмачната площадка поне.

Аз и предната не съм изгледала. Сега ще се насладя, но си чакам баницата да стане готова, че винаги много огладнявам като гледам Джан Wink

# 445
Рейтинга е паднал...не искат романтика,цуни,гуни...искат драма,бой,стрелби и т.н.

Рейтингът беше ясно че ще падне, но пък чак толкова.... Другата седмица като се върнат и Вятърничав и Рамо пък не ми се мисли. Определено бойкотират Джан Яман. Видеоклиповете с Дениз и Озан са сбор на турските хейтъри и всеки втори коментар е колко противни били с Йозге (сега вече и нея я мразят вече,сигурно я виждат като предателка, как така приема да се снима с този маргинал Sad  ), сценаристите да ги махнели и да направели Дениз и Озан основна двойка.

# 446
Оооп, съботно, дон Джано пак се опитва да ни умори с красотата си Heart Eyes

# 447
Още не съм изгледала целия епизод, чакам го с бг субтитри, но гледах видеата в Тубата, качени от канала на сериала. Много ми харесва серията, положителна, забавна, романтична! Единствено би ми се искало да има повече страст в целувките и интимностите между главните герои, Джан го виждам някак плах, не смее много да се отпусне, наистина Езги ми се струва по-настъпателна и любвеобвилна. В моите си разсъждения за това може би има няколко възможни причини:
1.) Цензурата - както виждаме, Джан вече не ходи гол, дори когато става от леглото, за разлика от първите серии. Първата им целувка беше по-нормална, дори имахме право на нецензурираната й версия, но може би им правят някакви проблеми за честотата на целувките и затова са решили да спестят от качеството им. Със сигурност цензурата оказва влияние върху това доколко отпуснати са актьорите в тези сцени.
2.) Това, че Йозге е сериозно обвързана, може би е някаква спирачка за Джан, въпреки че не би трябвало, след като не е пречка за нея. Тя доста си го гушка и целува, но той лично на мен ми изглежда по-дръпнат. Може и от ролята да е просто и затова да е по-сдържан и обран в емоциите си, знам ли...
3.) Джан си е хванал гадже, дали Еджето на сета или някоя друга, но не иска да си създава излишни грижи с нея, давайки й поводи за ревност. Все пак и това ми се струва странно като причина, тъй като това им е работата и като професионалисти трябва да могат да се абстрахират от всякакви лични връзки извън снимките. Освен това по време на "Пълнолуние" той е обвързан, както и Йозге, но това не му пречи да заснеме онази суперстрастна целувка, в която дори виждаме заигравка с език. Stuck Out Tongue Winking Eye
4.) Смятам и че може би коментарите и критиките на зрителите оказват влияние, не може да не се отразява на настроението и духа им. По-добре да не четат много-много коментари и мнения, докато траят снимките, нека се фокусират върху любовта на феновете и да игнорират хейтърите, както и пишеше на ризата на Джан - Haters gonna hate. И все пак хора са, сигурно е трудно напълно да се абстрахират.

Това са моите размисли и страсти по повод сдържаността на Йозгюр в интимните сцени, може и да няма нищо вярно, разбира се, както и причината да е съвсем различна. Но не мога да не забележа разликите с представянето му в комичните и по-"екшън" сцените, където е във вихъра си и изглежда да му е комфортно в тях, за разлика от интимните такива. Иначе аз ги обожавам двамата с Йозге като двойка и затова толкова се вглеждам, иска ми се нещо "по-така". Предполагам, ако не се връщах да гледам сцените им по 100 пъти, защото много ми харесват, всичко това нямаше да ми направи такова впечатление.
Инак аз не съм очаквала страстна сцена в леглото, е, можеше поне да я занесе на ръце дотам, ама каквото такова. Все пак нещо поне беше загатнато, събудиха се и заедно в леглото, и на това трябва да сме доволни.

# 448
100% е цензура Rage Как смотолевиха целувката на ОзДен... още се вбесявам!
Скоро Йози и облечен ще се къпе... не само с тениска да се събужда...

Като казах къпе... Пантен имат ли мъжка серия? Другия епизод може Йози да ни направи демонстрация. Не за друго, да знам дали да купя на мъжО такъв шампоан Rolling Eyes

# 449
Профи Hug снощи поиска танца на Левент на гифчета! Simple Smile
Ето ги....надписите остявям на Ели Hug или Гроздето Hug....Stuck Out Tongue Winking Eye

Има още,но в друг пост,когато Йози подава кутийката с пръстена....

Общи условия

Активация на акаунт