"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 261
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Момичета грешни , от този линк, се вижда и от хора без ФБ регистрация : ))
Мистър Грешен 12.Еп.  2.Фраг БГ. СУБ.
https://www.facebook.com/CanYamanBulgaria/videos/398270631543079
Добавила съм го и в горния си пост, но със закъснение.. тъй като в тази страница по- късно го качват : ))

# 571
Тъй като гледам Толга бей ще получи Ла Габбия, кога аз осиновя Йозгюр Атасой, ама драмалар малко да става.

И малко помощ, как се казваше актьора който изпълнява ролята на недомасления брат'чед?

# 572
Страхотни са нашите гълъбчета в рекламата на Фокс Revolving Hearts Като холивудски звезди! Nature Star

Нова от Йозге

# 573
Тъй като гледам Толга бей ще получи Ла Габбия, кога аз осиновя Йозгюр Атасой, ама драмалар малко да става.

И малко помощ, как се казваше актьора който изпълнява ролята на недомасления брат'чед?

Серхат Парил

# 574
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Паръл Peace

Промото на сайта на Фокс - https://www.fox.com.tr/Daha-Daha-FOX/izle

Много са сладки и свежи Джан и Йозге. Heart Eyes

Очакваше се братовчедът да извърти някоя голяма мръсотия. Явно супер гаднярски ще кара Йози да избира между Езги и ЛаГаббиа. Поне комшиите ще са доволни, че се задава драма.

# 575
Този втория фраг ми загорча малко. Много хубав Йози умислен, погледите един път, но Езги му е така отдадена, така открита и доверчива, дано не я разочарова, че аз няма вече да му простя. Много е сдържан, дано е само заради братовчеда. Явно откриването сега ще се провали за следващия път когато сега снимат. А верно нашите от последните се появиха,но бяха уау и половина. Най-най-най...

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 21:46 от sonnni

# 576
На рекламното промо на Фокс, се вижда с просто око, кой е талантлив, естествен, жизнен и забавен!
Вижда се и кой позира като за ревю.. кой е дърво.. тривиален.. и т.н.
Моите уважения към всички останали, не посочвам имена, но за това имаме очи, да гледаме и да сравняваме..
В нашите има настроение, емоция, лекота и елегантност. Класа.. недостижими са, факт!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 01:40 от grozdence.

# 577
На мен всички си ми харесаха, и Йозге и Джан, и Ханде и Керем, и останалите, които не разпознавам. ❤ Много добро промо, според мен.

# 578
Те са най-невероятната двойка от всички! Очарователни, зашеметяващи, ослепителни....!  Джан и Йозге изпъкват най-много!

# 579
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Потници, потници ... ама я с костюм какъв е неустоим! Heart Eyes
В тази връзка, много ми е трудно да избера, но давам леко предимство на Ферит Аслан пред Джан Дивит. Йози има да ни разкрива още неща от характера си. От женските образи най-близо ми е Езги.

# 580
Обаче никой не посочи някой от по-старите образи на Джан преди "Пълнолуние", а сигурно и мустакат си има своя чар. Joy Всички избират измежду превъплъщенията му в последните му три сериала, а на мен ми се вижда интересен и в "Любов на инат", въпреки че не съм го гледала. Някой гледал ли е по-старите сериали, да изрази мнение как е там, хубави ли са сериалите.
Аз съм с впечатление, че май си заслужават за гледане " Любов на инат", "Пълнолуние", "Ранобудна птичка" и "Мистър Грешен", но другите два май са по-безинтересни, единият - защото е дебютът на Джан в актьорството и все още е млад и неопитен, а другият...амиии...заради липсата на добро либидо между Джан и главната актриса. Joy

# 581
  • Варна
Много са готини Джан и Озге в промото! Красота, чар , чар : )))) Направо са като черешката на тортата.
Ей така трябва да блести всяка жена в ръцете на мъжа, когато е обичана.

# 582
Стилно промо от Фокс. Heart Eyes Тяхното е най-доброто от всички излезли досега. Само не знам къде ще набутат толкова много сериали? Thinking

Джан и Йозге са прекрасни! Heart Eyes Личи им, че са над нещата и излизат от рамките. Мисля си, че много се забавляват с този си проект и се наслаждават на възможността да са различни.

# 583
  • Варна
Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Всеки детайл е пипнат до съвършенство.

Как й държи косата : ))))  само

# 584
Много са хубави! Heart

Общи условия

Активация на акаунт