"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 241
  • 727
  •   1
Отговори
# 615

И чак пък нарочно да било заради Джан, да го очернят...ама моля ви, наистина ли? Grinning

Моля да не се слагат в устата на другия думи които не са казани.Не съм казала че са сложили сериала в петък за да се очерни Джан. Казах, че на Фокс му е все едно кой сериал ще продължи(стига да им носи пари) и че има много хора които искат сриването на рейтингът на сериала и натриването на носа на Джан.И това е факт.Тече много злостна хейтърска кампания срещу сериала от турците ,това може да се види почти под всяко видео. Няма седмица в която да няма сравнение между качващия се рейтинг на единия,и падащият на другия.Има и конкуренция в самия Фокс. Сериалът с най-нисък рейтинг за седмицата ще отпадне да отвори място за друг. Петък по принцип е труден ден за сериалите, пък в съчетание с такава конкуренция е просто невъзможно да оцелее. Порочната рейтингова система прави хората много агресивни и турците знаят че това е начина да се манипулират продукциите.

# 616
Нови от Йозге. Базикат се нещо с младежа Grinning Може би снимат моминското парти на Джансу?

„Изглежда се обиди” е надписа

От сторито на Джан, подарък - кукла Джан Дивит

# 617
Хайде малко Джаномания... Sunglasses Heart
Въшливия рейтинг не ме интересува, ама грам!
Само ги вижте как блестят, нашите красоти!
Bay Yanlış yeni sezonda da FOX'ta! ( Г-н Грешен е на FOX през новия сезон! )  
"Нов афиш от поредицата "Мистър грешен", който ще бъде излъчен допълнително, по време на рекламата!"

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 20:13 от grozdence.

# 618
Нови фенски снимки

# 619
"Грозде Hug Two Hearts,радвам се,че с Еми Hug сме колежки! В другите теми,в които пиша отдавна си ме знаят,тук - също.Останаха  малко,с които започнахме от началото на ''Пълнолуние'',после в ''Ранна птичка'' дойдоха други и си отидоха,сега за МГ дойдохте - вие! Wink Дано след края на сериала не си отидете,а останете да си пишем за Джан и партньорките му. "

Злати, някои никъде не сме отишли Blush Тук сме. Следя страницата. Но не пиша. Просто този филм на Джан не го гледам. Нищо особено като причина. Само една. GrinningGrinning Няма я Демет. И почти не се пише за нея. И това е разбираемо. Нейният сериал не е започнал още втори сезон. А аз нали съм преди всичко консуматорка. Във фейсгрупата има информация, коментари и публикации. Там повече се включвам. Следя и страницата на Ибрахим Челиккол пак заради Демет. Иначе момичетата тук са ентусиазирани, забавни, интелигентни. Браво. Hug

# 620
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хайде още малко Джаномания. Най-близките му хора са сложили в сторитата си подбран вариант от рекламата на Фокс за новия сезон. Всичко излишно е махнато. Wink Laughing
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/119511651 … 2690d3e77afbf86be

# 621
Ахх! Любимото синьо! За ризката става дума, де! Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 622
Ели Джан е голяям пич със синята ризка Blue Heart
Ама аз нося снимки с по яка фенка, нашето момиче.. Ех..живота е прекрасен!

Много е сладкодумна, разказва във ФБ разни неща, неудобно ми е да копирам, все пак, жената пише в затворена група..
Влизайте и четете..голям смях пада! Grinning

Тези две клипчета са снимани от нашите : )) сега ги пуснаха и в ТТ

https://twitter.com/bulgaria_can/status/1305977011463229440
"Севим, Фитнат и Езги минаха точно под носа ми и аз не ги видях, щот' се бях концентрирала в Божествения 😆Чак като гледах видеото ги видях😆"

https://twitter.com/bulgaria_can/status/1305967969089056770

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 01:00 от grozdence.

# 623
Хайде една последна порция Джан за лека нощ Grinning

# 624
Тази прегръдка ме трогна, защото, тази прегръдка разказва толкова много за него..
Топла, спонтанна, защото, може би който и да е до него, не може да сдържи емоцията от срещата..
Истинска .. точно като него..

Хайде и от мен последно.. със синята ризка Blue Heart за лека нощ..  Grinning

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 01:07 от grozdence.

# 625
  • София
Според IMDb Star Meter Джан Яман, Турция се нарежда на 6-то място за Турция и 4815 място в световната класация. 🔝

========================================================
Гюрген Оз е публикувал видео в Инстаграма си с испански фенки, на което се чуди как ги откривали феновете. Снимали в Аташехир - предградие на Истанбул в азиатската част, и той едва откривал мястото с GPS, а феновете в това пандемично време, пресичали граници и ги откривали в тези малки улички, само за да ги видят и да се снимат с тях. Макар че фенките едва ли са отишли специално него да видят де. Подиграваше се на Джан преди няколко месеца, но сега чуха и за него по света благодарение на Джан.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 01:12 от Lilly Di

# 626
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Грозде, мерси за донесеното от момичетата.
И Джан Яман не стига за да ме накара да си регистрирам фейсбук акаунт. Peace

Лили, слагам линковете към видеата, за които говориш.
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11932428 … b18a85c3eec83e409

https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11926822 … c035c4066423c0e43

https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11922907 … ca9de8cc71c19ab7d

https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11942507 … b7babe76c2ed21390

https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11949762 … 97343a83ff0d12659

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 01:25 от profi_1

# 627
  • I Love You 3000
Като жив Сървайвър е с тези рейтинги. Таз седмица тези и онези са номинирани и предложени за спиране.
Ама ще му накривят шапката на Джан, кат му спрат сериала и на който и да било друг. Че да не го е писал той? Играе каквото му дадат.
Тез хора не осъзнават ли , че сценаристи пишат сюжетите , режисьори снимат сцените и т.н.? Те хокат актьорите. Логика никаква!

Мен ме дразни, че видимо сценариите се пишат според настроението. Абе , хвани си едно нещо напиши си го докрай , снимай и докъдето стигнеш. Ама да правиш рокади всеки епизод  с цел да се угодиш на шепа народ и тотално да смениш първоначалната идея, айде стига. Ми то това си е подигравка не само с теб и твоя труд, ами и с хора , които зависят пряко от теб.
Даваш един сценарий , хората се подготвят с месеци , изучават персонажи , жестове , мимики. Влизат да играят Цар Лъв и на втория епизод вече са домашна котка.

Всичките ром-коми и ром-драми да ги изнасят и да ги продават на чуждия пазар, като им пречат толкова. Има кой да ги гледа. Пък при тях , който иска в нет платформите и това е.

Като го плюят Джан, какво? Ще спре да е актьор и ще стане зидар? Айде, моля ти се. Следващ сценарий, следващ филм и пак същата песен. Човекът си прави гастролите. Знае , че е харесван навън и му е през еди къде си, че някой гледайки го , не искал да го гледа.
За да коментират, значи са гледали. Рейтинг са му направили. Лошо няма Simple Smile

ПП.Ай Профи, знам си аз , че си от моята порода Simple Smile Дръж фронта, никакъв Фейсбук Simple Smile
Може ли да зяпаме групата без да сме членове? Че и аз не искам да си развалям 3те години без ФБ.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 01:38 от LovE_

# 628
И аз нямам ФБ нито Инстаграм.. нищо нямам, само тук си пиша глупостите Grinning
Децата са ми оставили логнати, на моя лаптоп, някакви фалшиви профили (ФБ и ИГ) и от там чета и само лайквам Grinning
Иначе преди си оставяха техните профили.. и аз като почна да лайквам Джано (като картечница съм).. и само съм ги била излагала.. Grinning "Мамо спри се с тези Турци, ще кажем на тате" Grinning
Та и аз съм пълна въздържателка!

# 629
  • I Love You 3000
А виж, Инстаграм имам, ама фалшив.Без снимки, без нищо, блокиран, без да ме следват. Ама главно , следя фотографи и пътешественици. И Джан , разбира се Simple Smile Лайквам си , зяпам си и туй то. В къщи ми е на десктопа и на таблета. На телефона не ми седи добре, много е тесен. ММ знае , че петък 21 трябва да сме вкъщи и хладилника е на негово разположение Simple Smile

ПП. Ама ако е отворена групата бих надникнала какво пишат. Евала , на "осмелилите" се да се снимат и да поговорят с него. На мен ми е неудобно да виждам известни личности в реала. Навремето търчах , защото всички приятелки търчаха , че на другия тротоар вървял някакъв певец , дето аз не го знаех. Паднах, жулнах колене и лакти, едно момиче го догони, той се разписа на едни носни кърпички , с които аз после си забърсах кръвта и хвърлих в коша. Simple Smile Дотам бях с гоненето на звезди Simple Smile А сега гледам и се радвам на другите хора как се снимат и се радват. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 02:11 от LovE_

Общи условия

Активация на акаунт