Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 926
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Niss, имам столове с прави и по-високи облегалки в момента. При роднини също. Ами не можем да стоим повече от час-все бягаме по диваните,защото е мъка(и аз имам проблеми с кръста).
Купих си подобни на показания от мен (от айко), с други крака но с близка на вид облегалка за ново жилище, в което още не живеем. Ами пробвахме ги няколко пъти за дълго-просто не ми се ставаше.

# 256
Niss, не обърнах внимание на масата... но тя не е modern. Към industrial отива, та не знам какво, освен с черни метални крака. Но нали кухнята ти е естетсвен фурнир, мрамор и графит, защо пък столовете да не са с дърво и графитена тапицерия... разсъждавам си просто, но с толкова изисквания за удобството няма никакъв шанс да е от онлайн магазин Simple Smile Намираш си реален с по-голям избор и сядаш наред докато не уцелиш твоя и си поръчаш с цветоветя Hands V

# 257
И аз да искам мнение ..сложиха гранитогрес до ръба на кухненското от там на татък е ламинат обаче аз се притеснявам че ще го съсипя бързо и се чудя какво са сложа някаква пътека ли Незнам ..старата ми кухня също беше с дървен под ..станал е ужас какво ли не е падало върху него та ми се иска с новия да съм по внимателна..дайте идеи

# 258
  • тук и там
дането, на мен ми е много удобно. Предполагам,че е въпрос на навик... Във БГ сме със отделна фурна (печка си е направо,не е вградена) .Ми ниска ми идва-в смисъл че се навеждам доста повече,за да пъхна нещо вътре.Беше изгоряла и микровълновата (също не вградена,макар да има етажерка за нея нависоко),и купувах нова това лято.Но докато се прибере във БГ , да я сложи на етажерката ММ, я държах на плота..Супер неудобно ми беше пак,идваше ми ниско.. С други думи- както  си свикнал...

Niss, благодаря много! Heart Винилови плочки или плоскости мисля че е това!

П.П. За пода вероятно ще станат тези винилови плочи,но за стените-какво мога да залепя отгоре? Защото освен всичко друго,и със разнои орнаменти са плочките,релефни и т.н(а за винил-трябва да е на равна повърнхост).

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 11:25 от Kaisia

# 259
Удобството на столовете е нещо относително, ние сме с такъв тип , на мен са ми много удобни и мога да седя с часове на тях. Обаче сина ми и мъжа ми хич не ги харесват, неудобни им били, тежки , та си е до човек Simple Smile.

# 260
  • Варна
И аз това щях да пиша като Нат.
Зависи от тялото , височина и т.н.

Стилово ми е трудно да кажа. Не ме дразни поне.
Скрит текст:

Много хубаво, че италианците могат да  доставят масата. Hands Clap

# 261
  • тук и там
Ще пусна снимка на въпросната тоалетна, и ще чакам идеи ..Какво ,по дяволите,мога да направя,но без да се къртят плочки и без да се вдига нивото на пода? За пода-мисля,че ще стане със винилови плочки,защото е гладък. Ама за стените?

Срам ме е да ги кача, въпреки че нито аз,нито ММ имаме нещо общо със изборът на плочки.Но е във нашата вила ,това  "чудо " и още не мога да се начудя ,как е възможно да му хрумне на някой да направи такова умопромачително съчетание  в толкова малко помещение. Останалата част съответно от вилата е в кафяво,бежово,бяло,дърво...Нищо общо със червеното безумие.

Работниците само я  ползват,за това са тези картони по пода явно-за да не  калят .

Скрит текст:

Ама и мъжкият инат  няма равен! ММ се е заинтаил  ,точно като магаре на мост-че нама да се кърти!!!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 08:43 от Kaisia

# 262
Ние сме с такива https://www.amazon.co.uk/Thomas-Wood-Patchwork-Armchair-Multicol … red/dp/B07G8H5H7X от двете страни на масата (2 бр.), а от другите две сме с такива https://www.amazon.co.uk/MOF-Patchwork-Occasional-Beautiful-Comb … ion/dp/B07DWZJYJC (4 бр.). И двата вида са меки и според мен удобни, но определено с подлакътниците е много по-удобен за по-продължително седене.

# 263
Божеее, аз очаквах кой знае какво - някакво ярко червено, с черни гарнитури и какво ли не. А то просто е леко агресивно и явно не по твой вкус, но съвсем не е болка за умиране - чистичко, новичко, червеното е убито. Я го зарежи и си свиркай.

# 264
Има винилови плоскости и за стени, но от влагата се разлепят. Също има боя за бани.

# 265
Кайсия, срам не срам, но ще си призная - в края на червения ми период, точно този модел плочки на КАЙ си бях харесала, имаха ги няколко разцветки, аз си падах по кораловото.

Иначе виж какво намерих
https://bania-technika.bg/leistungen/designbodenbelag/

Най-отдолу на страницата има опции - винилов под, винилова баня и покритие за плочки (боя за плочки). Явно е по запитване, ама не пречи да питаш - пари няма да ти вземат, само може да не ти отговорят.

Има и тапети за баня, имала съм такива много отдавна, но върху стена. Държаха се много геройски. Като дизайн - сигурно ще можеш да си харесаш, но плочките+фугите не са гладки и не знам дали това няма да попречи.

# 266
Божеее, аз очаквах кой знае какво - някакво ярко червено, с черни гарнитури и какво ли не. А то просто е леко агресивно и явно не по твой вкус, но съвсем не е болка за умиране - чистичко, новичко, червеното е убито. Я го зарежи и си свиркай.
Кайсия, и аз така си помислих... даже червено, черно и златничко си мислех че е Joy
Та и аз мисля, че не е болка за умиране. И е на вилата освен това, влизаш в тази тоалетна за по една две седмици в годината Simple Smile Нали банята не е такава "драматична"?
Правена е преди десетина години, когато се слагаше червено, оранжево или зелено или комбинация от тях Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 12:28 от peneva_a

# 267
  • тук и там
Да,аз много се зарадвах на поста на Niss,  защото явно пода може да се направи с винил. Обаче  явно той се слага на гладка и равна повърхност-а плочките на стената са със орнаменти и изпъкнал релеф. Ако се слага боя отгоре-пак не знам дали ще стане,пак поради същата причина..(съмнява ме).Може  да питам, и поне подът да направим може би чисто бял,и да бодисам чисто червените плочки от стената  в бяло и тях (стига да стане). ..

Пенева,от снимката може и да не личи-няма златисто,ама има сребристо..Blush

# 268
Кайсия, можете да префугирате и червените фуги по белите плочки, че така е доста контрастно. Дори само това ще успокои нещата.
Така като гледам, за 3-4 часа макс ще се справиш (че това ми се струва сръткава "женска" работа).

# 269
Kaisia, на мнението на ЧС и Пенева съм, аз също си представях наситено червено и златно, ама цялото помещение.

Общи условия

Активация на акаунт