Тренировки в домашни условия - 106

• 45 060
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Честито и от мен! Бързо възстановяване!

# 541
  • Пловдив
Ама мина ли? Хайде, дано е минало наред, да е жив и здрав бебо, и всичко да е по мед и масло. Страхотна новина! 💋

# 542
  • Стара Загора
Духче, честито.Да сте живи и здрави и ти и бебчо.И всичко ще се нареди.

# 543
Дух, честито! Да сте живи и здрави! 🎂🍼🥂🍾

# 544
Честито, Дух, много здраве на теб и на бебо!

# 545
  • 1st floor
Честито, Духче! Жив е здрав да ви е бебчо! HeartHug

# 546
  • София
Да е жив  и здрав бебока, Дух!!:four_leaf_clover:

Непо, добре че не е Корона. Бързо възстановяване.

05.11.- Jillian Michaels: Transform 90 - Day 11 +   Aubre Winters Serious Sculpt
06.11- Jillian Michaels: Transform 90 - Day 12   

Чудя се малко натоварващи ли са ми тренировките или увеличих неправилната храна, но е факт че не свалям, даже май съм качила.

# 547
Дух, да е здравичък, бързо да се напаснете и да се приберете вкъщи. Много да те радва.
П.п. Максимка, има още две бонусни:Dirty Dozen и Cardio Core Remix. Първата е много приятна, но втората си натоварва ставите. Може би по-лекият вариант е по-щадящ, но не съм сигурна. Можеш да пробваш A little obsessed за една-две седмици. След това - a little more obsessed, с евентуалното изключение на кардиото. Нямам спомени как беше като натоварване на ставите там. Джилиън има Low impact shred,  но не съм го пробвала.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 22:34 от zvezdi4ka14

# 548
  • Стара Загора
Аз съм изтеглила и двата клипа Звезди. Това кардио вероятно няма да го правя докато Dirty dozen сигурно ще го пробвам. Dirty 30 много ми харесва. Всичко натоварва.
Днес направих Upper body, Barre legs и  Abs. Мисля, че реших да продължа след това с риъл версията, но вероятно ще си правя по един ден в седмицата почивка.
И да попитам ако някой от вас има проблеми със ставите какви добавки взема и е доволен.
Ааа сетих се, че има и Dirty dozen remix

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 18:34 от maksimka

# 549
Дух, честито Simple Smile , пожелавам ти да е спокоен и поспалив, за да може мама да има време и за себе си...аз също съм родена на 6 ноември, да знаеш на 6 ноември се раждат най-готините скорпиони Sunglasses  Grinning

Отчитам Pha training днес, утре е кардио по желание - любимото ми, ще потичам....

# 550
Момичета, препоръчайте ми кратички силови тренировки, не по-дълги от 10-15 мин, които да не са blogilates, Chloe Ting или MadFit. (омръзнаха ми). Откакто на танците минах към възрастните, нямам вече ОФП и СФП и го карам кажи речи само на кардио. Сега правя 30 Day Workout Challenge. Нещо друго да предложите? Ако може да е системно и разчертано ден за ден, още по-добре.

# 551
Максимка, аз вземам сега хиалуронова киселина, глюкозамин, хондроитин и МСМ.  

Бях на кинезитерапевт за скъсания мускул на прасеца. Каза, че една камара неща са ми криви Joy И понеже всичко е навързано, затова съм го скъсала. Сега дано да може да се поправят, а  не да ме зарибява само за пари.

Тренирам през ден горна част на стол и корем от 21ДФ.

# 552
Woo-hoo! Приключихме 10 Rounds на стълбите на любимия ми Art Museum in Philly Heart. Следващата седмица вероятно ще повторим Седмица 6, за да не започваме нова програма. После ще мислим. Хареса ми програмата, но на мен ми поомръзна - аз правих седмица 2, 3 § 4 два пъти и съответно цялата програма за мен беше 9 седмици. Нашият приятел пиратът има добро описание на програмата. Неговото мнение се припокрива с моето - https://dysfunctionalparrot.com/health-and-fitness/review-10-rounds/

Редиш, ако използваш ФитОн можеш да си нагласиш настройките за седмична програма от 3-4-5 дни с продължителност по 10-15-20. Друг вариант е И Днес Тренирах на Румяна
Скрит текст:

Максимка, можеш да пробваш Heather Robertson - https://youtu.be/Rd6ao0klUb8; Ако 21ДФ ти е харесал, пробвай екстрийм § real time.

# 553
От много време не бях чела тук, защото други неща са ми на дневен ред. Но тази сутрин видях  прекрасната новина:heart:
Духче, честито ти бебоче! Да ти е жив и здрав! Да сте щастливи и здрави! Сигурна съм, че ще си страхотно готина майка.
Непо, да минава бързо при вас!
Аз тренирам, но някак между другото. Когато остане време. Правя БР. Следвам програмата по дни, но един ден сутрин, друг по нощите. Не следя и стриктно храната...
ММ работи в друг град и ми се налага да се справям сама с деца и куче. Този Ковид ми влияе зле на психиката и всичко ми се струва доста смотано.

# 554
Редиш, мога да допълня Lili Sabri, Sami Clarke и Pamela Reif с по-кратки тренировки. При Лили има със сигурност кратки програми, обикновено по мускулни групи. При другите не знам как е.
Tone it up  също е вариант.

Общи условия

Активация на акаунт