Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 545
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! И аз съм в очакване на заповед за започване на процедура Simple Smile По спомен в друга клиника ми  бяха искали списък с изследвания, преди стартирането на инвитро. Може ли да ми кажете дали това важи и за Надежда и какви са изследваният? Утре ще се пробвам и да запиша час направо, защото към момента почти никаква информация не съм получила от лекарят, при когото съм. Лека вечер!

# 211
Здравейте, препоръчаха ми ин-витро от Адела, но понеже е само въз основа на кръвни изследвания, ми се иска да се конуслтирам и с някой друг специалист. Бихте ли препоръчали някой, при който евентуално бих могла да запазя час в близките седмици и все пак да е добър? Знам че е трудно с часовете, а нямам много време за губене...

# 212
Здравейте, препоръчаха ми ин-витро от Адела, но понеже е само въз основа на кръвни изследвания, ми се иска да се конуслтирам и с някой друг специалист. Бихте ли препоръчали някой, при който евентуално бих могла да запазя час в близките седмици и все пак да е добър? Знам че е трудно с часовете, а нямам много време за губене...
Др. Лилия Димитрова е страхотен специалист. Аз лично я препоръчвам с две ръце.

# 213
Здравейте момичета знаете ли утре кой доктор е на работа,днес ми дойде цикъла и незнам дали може да почнем от понеделник-тогава ще ми е четвърти ден.Аз съм на спонтанен цикъл,ако някой може да ми отговори ще съм благодарна.Успех.

# 214
  • Варна
Здравейте момичета знаете ли утре кой доктор е на работа,днес ми дойде цикъла и незнам дали може да почнем от понеделник-тогава ще ми е четвърти ден.Аз съм на спонтанен цикъл,ако някой може да ми отговори ще съм благодарна.Успех.

При кой доктор сте?
Бях питала и ми казаха, че доктор Цветков работи утре, за другите доктори не знам.

# 215
mary_123 благодаря,да при др. Цветков съм

# 216
Здравейте момичета, направи ми впечатление, че след пункция на всички изписват Циклогест, вместо Утрогестан. Знаете ли защо, някаква нова мода ли е? 15 хапчета за 1 седмица са 32лв., което ми се струва солено, ако ще се приемат повече време...Също да попитам тези от вас, които имат тромбофилия-имам назначен по 1 бр. аспирин преди и по време на бременност. След месец може би ще имам трансфер-колко дни преди него да започна с аспирина? Иска ми се да обсъдя терапията също и с  д-р Паскалева, някой може ли да ми даде нейни координати? Чудя се кога е добре да отида при нея-преди трансфера или след като евентуално забременея, дай боже Simple Smile

# 217
Стана ми интересно това с добавките на д-р Стаменов.
Аз също го бях питала на един преглед дали да взема витамини, той ми отговори няма смисъл при тези резултати "пълна скръб" няма да има значение.
Да ви кажа честно от този момент нататък не мога да му се доверя напълно.
Съжалявам ...

# 218
Здравейте, момичета.😊

Утре ми предстои биопсия - имунологична и микробиологична при д-р Цветков(той е дежурен). Може ли да ми кажете много ли боли, че доста ме наплашиха, а разбрах, че се извършва без упойка. Благодаря ви предварително!

# 219
  • София
Здравейте момичета, направи ми впечатление, че след пункция на всички изписват Циклогест, вместо Утрогестан. Знаете ли защо, някаква нова мода ли е? 15 хапчета за 1 седмица са 32лв., което ми се струва солено, ако ще се приемат повече време...Също да попитам тези от вас, които имат тромбофилия-имам назначен по 1 бр. аспирин преди и по време на бременност. След месец може би ще имам трансфер-колко дни преди него да започна с аспирина? Иска ми се да обсъдя терапията също и с  д-р Паскалева, някой може ли да ми даде нейни координати? Чудя се кога е добре да отида при нея-преди трансфера или след като евентуално забременея, дай боже Simple Smile

Моята пункция беше август края и ми изписаха утрогестан, също така веднага след пункцията ми изписаха и веднъж дневно Акард, което пак е за разреждане на на кръвта. Пиех го до трансфера и след него. Тогава още не знаех, че имам тромбофилия, та съм с впечатлението, че го изписват като стандартно лекарство.

# 220
В болницата правят ли се пункции в неделя?Предполагам така таймират лекарствата, че да не е в почивния им ден, но така ли е?

И знаете ли нещо за локацията в Парадайз как са нещата?

# 221
Здравейте, момичета.😊

Утре ми предстои биопсия - имунологична и микробиологична при д-р Цветков(той е дежурен). Може ли да ми кажете много ли боли, че доста ме наплашиха, а разбрах, че се извършва без упойка. Благодаря ви предварително!

Не, при мен не боля. Като кратко неприятно усещане е. Бъди спокойна и добри резултати ти пожелавам.

# 222
Козирог92 не боли! Болката е за секунди, все едно ти взимат цитонамазка, но от по дълбоко. Вземи си един Аулин 30 мин. по рано за всеки случай.
NIA2019 това лекарство го чувам запърви път, но то и с Утрогестана  не е много по евтино, защото той сега е по 22-24 лв.  за 30 т. по аптеките ( в Надежда излиза най евтино сега, че 15 т. са 8,6лв.). Това значи, че 22-24 лв. са за 5 дена, а за 7 дена са около 28-29 лв.. Но новото лекарство може да е по ефикасно. Много често освен Утрогестана  включват и Дуфастон, та сметката може да е още по голяма за жалост Sad

# 223
Здравейте, момичета.😊

Днес ми правиха същите биопсии, не боли, нещо като цитомнамазка, става за секунди. Резултата ще е готов до седмица. И после ще го коментираме с доктора. Аз съм след 1ви опит с биохимична. Сега се готвя за 2ри дано да е успешен. Успех на всички борбени жени

# 224
Безкрайно ви благодаря момичета!

Ние до опит все още не сме стигнали. Юни ми правиха лапароскопия и в епикризата пише, че е имало сраствания, които са премахнати. Д-р Персенска каза, че се получават такива в следствие на уреаплазма, микоплазма и т.н. Та затова иска да ги изключи с биопсията.

Общи условия

Активация на акаунт