Ясновидки/врачки - тема 39

• 88 361
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте. Отдавна не съм се включвала тук, тъй като през последните няколко години изгубих вяра в ясновидците и не съм посещавала. Сега имам насрочена консултация с една жена, която гледа на таро, казва се Поли. През последния месец ми я похвалиха от две места. На една жена е познала две прогнози занапред и една не плюс много точно описание на настоящето. На друга близка, на която вярвам повече много точно е описала настоящата ситуация и е дала прогноза, която се е сбъднала, плюс, че към момента на консултацията е видяла нещо много странно за настоящето, което се е оказало вярно. Изкуших се и аз да опитам след няколкогодишна пауза...Но все пак искам да попитам и тук дали някой е ползвал нейните услуги и има отзиви. Жената е от София, консултира само по телефона. Беше много мила, когато се обадих. 25лв. е таксата за няколко въпроса в рамките на 30-45мин.
Ще се съм благодарна, ако някой, който има впечатления сподели.

# 661
Здравейте,някой ходил ли е при Стоян от Стара Загора!Ясновидец!

# 662
Здравейте. Отдавна не съм се включвала тук, тъй като през последните няколко години изгубих вяра в ясновидците и не съм посещавала. Сега имам насрочена консултация с една жена, която гледа на таро, казва се Поли. През последния месец ми я похвалиха от две места. На една жена е познала две прогнози занапред и една не плюс много точно описание на настоящето. На друга близка, на която вярвам повече много точно е описала настоящата ситуация и е дала прогноза, която се е сбъднала, плюс, че към момента на консултацията е видяла нещо много странно за настоящето, което се е оказало вярно. Изкуших се и аз да опитам след няколкогодишна пауза...Но все пак искам да попитам и тук дали някой е ползвал нейните услуги и има отзиви. Жената е от София, консултира само по телефона. Беше много мила, когато се обадих. 25лв. е таксата за няколко въпроса в рамките на 30-45мин.
Ще се съм благодарна, ако някой, който има впечатления сподели.
Може и само при мен да се е получил фал, но на мен лично нищичко не ми позна, нито тя нито блес лав, питах за любов де, само да подчертая

# 663
Искам да ви кажа от опит, че човека, който на мен най-много ми е познавал за неща, които се случиха след 10 години и много други работи свързани със здравословно състояние и проблеми на мои близки, който човек се казваше Иван Рушев, защото почина миналата година (Мир и светлина на душата му), та аз когато ходех при него винаги ходех да питам за любов и за гаджета, обаче уви, той винаги ми казваше много хубави неща, явно това, което аз исках да чуя, но никога не се случваше така. И така или на него не му се даваше да гледа за любовни въпроси или на мен не ми е било дадено, но за другите неща беше изключително точен. Така, че с любовта понякога е по-специфично. Също и понякога има други енергийни фактори, които могат да влияят и за информацията, която може да получи човека и за самото развитие на отношенията.

# 664
Здравейте отново. Да споделя впечатленията си с Поли от София, която гледа на таро. Вчера се консултирах с нея. Първо ми направи много хубаво впечатление от човешка гледна точка, интелигентна, позитивна, възпитана. Жената определено имаше желание да бъде полезна. Усетих един сериозен подход, който рядко се среща. За другото времето ще покаже, отдавна не се надявам прекалено. Относно настоящия момент за няколко ситуации се ориентира на 90 %, хвана специфики, които няма как да бъдат налучкани. Даде конкретни прогнози. Подчерта, че с тарото може да се гледа максимум до година напред, това съм го чувала. За съжаление не са особено положителни прогнозите, но това видя...Първоначалните ми впечатления от нея са позитивни. Предстои да разбера дали прогнозите ще се случат. Понеже доста хора ми писаха на лични, поствам телефона ѝ тук.
0879483364 Поли таро
Моля ви, ако и друг се консултира, да сподели.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 13:11 от allforone

# 665
  • София
Здравейте отново. Да споделя впечатленията си с Поли от София, която гледа на таро. Вчера се консултирах с нея. Първо ми направи много хубаво впечатление от човешка гледна точка, интелигентна, позитивна, възпитана. Жената определено имаше желание да бъде полезна. Усетих един сериозен подход, който рядко се среща. За другото времето ще покаже, отдавна не се надявам прекалено. Относно настоящия момент за няколко ситуации се ориентира на 90 %, хвана специфики, които няма как да бъдат налучкани. Даде конкретни прогнози. Подчерта, че с тарото може да се гледа максимум до година напред, това съм го чувала. За съжаление не са особено положителни прогнозите, но това видя...Първоначалните ми впечатления от нея са позитивни. Предстои да разбера дали прогнозите ще се случат. Понеже доста хора ми писаха на лични, поствам телефона ѝ тук.
0879483364 Поли таро
Здравейте, благодаря за подробната информация. Би ли казала колко е таксата, като информация какво й е необходимо, примерно око те интересува и за труг човек.

# 666
0879483364 Поли таро
Здравейте, благодаря за подробната информация. Би ли казала колко е таксата, като информация какво й е необходимо, примерно око те интересува и за труг човек.

Таксата е 25лв. Направи ми добро впечатление, че държеше да ги преведа след консултацията, а не предварително. Ако се пита за други хора се споменават само техните малки имена. Питат се конкретни въпроси за конкретни ситуации. Не просто нареждане и каквото излезе, поне при нея е така. В тези 25лв. може да се пита за няколко човека. Аз питах за различни проблеми на двамата ми сина, както и за мои проблеми. Не се гледа само по една тема. Нареждаше по някои въпроси повече от веднъж. Пак казвам - постара се жената, пък ще видим, бъдещето ще покаже. Но ми остана приятни вкус от общуването с един наистина интелигентен и добронамерен човек, че знаете на какви индивиди сме попадали през годините. Да допълня, че доколкото разбрах в момента консултира само по телефон, което според мен е много удобно, а и с оглед общата ситуация.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 16:14 от allforone

# 667
някой може ли да ми даде кординати  на Стефан от Айтос и Халит от Карагеоргиево

# 668
Ще съм много благодарна,  ако някой може да ми даде координати за жена , която да гледа на кафе от Варна .

# 669
Моля дамите, които ме питаха за Любомир, да споделят впечатленията си, ако се свържат с него.

# 670
Аз да ви кажа вече май не вярвам във врачките и магиите и дъ-ра бъ-ра.По-добре човек да потърси добър психолог от колкото тези хора,които само го лъжат и заблуждават.Да се разрови сам в душата си и да се опита да разбере от къде му идва проблема.Молете се на Господ, Вселената на някой все някога си мисля,че ще се разреши проблема ,за който търси отговори.Надеждата казват умира последна.А ако не изгрее слънцето и в нашия живот,ами може би този път сами сме си избрали преди да се родим.Може би без да осъзнаваме така се чувстваме щастливи.Де да знам и аз ,просто си размишлявам...

# 671
При направена магия психолог няма да помогне. Друг е въпроса кой въобще може да помогне...

Ако не говорим за магии, определено това, което ни се случва е избор на душата преди да се родим. Но по-скоро тя е щастлива, ние трудно бихме могли да почувстваме щастието в страданието.

# 672
От прочетеното оставам със впечатление,че и тези където уж могат да развалят нещото си-не могат,а за да го развалят правят Нови зло.Тези хора са продавачи на надежда,а всеки сам може да си е продаде без да дава и 1 стотинка на някой.Ако се намираме в труден период и при посещение на едно такова лице ,което ни сложа "диагноза" магия,ние веднагически пускаме съмнението си в себе си,подклажда ме го всеки ден,неуспеха ,препятствията и всичко свързваме с измислената магия на някой си непознат.Взимаме в един омагьосан кръг и само се лутаме. Докога може човек да търси някой да му оправя живота?Май е по-добре да живеем без да ровим в бъдещето,а да се наслаждаваме на настоящия момент без значение какъв е в момента.Да търсим светлината и в тъмнината и да си казваме,че е период който ще отмине скоро.

# 673
От прочетеното оставам със впечатление,че и тези където уж могат да развалят нещото си-не могат,а за да го развалят правят Нови зло.Тези хора са продавачи на надежда,а всеки сам може да си е продаде без да дава и 1 стотинка на някой.Ако се намираме в труден период и при посещение на едно такова лице ,което ни сложа "диагноза" магия,ние веднагически пускаме съмнението си в себе си,подклажда ме го всеки ден,неуспеха ,препятствията и всичко свързваме с измислената магия на някой си непознат.Взимаме в един омагьосан кръг и само се лутаме. Докога може човек да търси някой да му оправя живота?Май е по-добре да живеем без да ровим в бъдещето,а да се наслаждаваме на настоящия момент без значение какъв е в момента.Да търсим светлината и в тъмнината и да си казваме,че е период който ще отмине скоро.
Аз познавам доста хора, които твърдят, че не вярват в магии, но имат много сериозни проблеми в живота. Непрекъснат невървеж, чувство на тревожност, чувство, че някой ще умре всеки момент или ще се случи нещо лошо и това са именно симптоми на магия. Това, че те не вярват в магия не освобождава от такова влияние. Както и хората които не вярват в радиация и гравитация не ги освобождава от влиянието на тези сили. Всеки един, които ви каже, че имате магия и ви иска пари, за да ви помогне, означава, че може да не казва истината и така да манипулира човека. В Библията е казано, че всичко се познава по плодовете, тоест по резултатите след определени действия. И такъв човек, като ви каже, че може да ви помогне, ако след намесата му или след няколко сеанса нещата не се хармонизират, това означава, че плодовете не са добри или въобще няма такива. Има и друг вариант много бързо облекчение и после проблема се завръща с още по-голяма сила примерно след седмица или две, или по-рано.
За съжаление много от уж духовните лица са проводници на демонични сили и така хората при тях се свързват с тези сили а те са друго ниво на проявление и то не е както по филмите. Има много хора, които обикалят при ходжи магове и вещици и те им казват, че имат магия, която обаче никой от тях не може да неутрализира и това всъщност не е магия а влияние на демонична сила, която има съзнание и може да се съпротивлява и, ако човека не знае как се процедира, не може да помогне и така се влиза в омагьосания кръг на абонатите, на които им се казва, че винаги имат магия и някои непрекъснато им прави нещо, но всъщност става дума за съвсем различен род сили.
За разрешаването на енергийни проблеми трябват знания,които да могат да се прилагат на практика.

# 674
  • Варна
При направена магия психолог няма да помогне. Друг е въпроса кой въобще може да помогне...

Тук почти няма хора доволни от ясновидци и феномени. След като нямат способности да помогнат, от къде ще ги извадят тези способности да навредят!?

"Магията" за лошо на първо място идва от силната вяра на този който смята че я има, той сам си прави "магията" за лошо, а не друг.

Общи условия

Активация на акаунт