💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 123
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 110
Значи всеки си пише в CV-каквото си иска. Видяхме колко ги проверяват.
Имаме инструктор по йога, която изпада в истерия  постоянно, пилот, който няма комуникации с хора и сега жена, която вдига 160 кг. от клек, но се затрудни на игра, в която тежестите едва ли са повече от 20-30 кг. Каста е под всяка критика.  Мислех, че сезон 1 е зле, обаче сезон 2 копае в дъното.

На мен ми е интересно, да предположим, че съм участник, не съм спечелил грошове, но намеря чужди грошове под юргана. И реша да ги открадна - мога ли да ги използвам?

В духа на тези разсъждения -ако някой си зареже грошовете, които винаги трябва да носи, и за които не е обявил, че е спечелил и аз му ги съсипя, ще бъда ли наказан?

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 00:55 от Лорд Сняг

# 1 111
  • Sunshine state
Не ми хареса епизода, разочарована съм. 🙄 Новото правило за тия съюзници изобщо не е на място и не е честно спрямо номинираните играчи. Битката беше изключително неравностойна. И с най-голямата си наглост водещите я питат какво не й достигнало?! Аз смятам, че жени изобщо няма смисъл да се записват за участие следвашата година, да си правят отбори само от мъже и хич да не заблуждават, че някоя жена може да се класира с тия нечовешки, силови игри. Абсолютна мъка беше да гледам тази пародия днес. Криво ми е, че промениха правилата толкова грозно и че са наблъскали толкова силови игри с носене на тежки предмети при положение, че участват и жени. Буквално всяка втора игра е такава. Да си съобразят игрите и с двата пола.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 02:31 от Pupitka

# 1 112
аз дотук съм гледал три епизода от новият сезон и всеки е по-лош от предишният. то не бяха ревове, то рибарите не могат да си наловят, риба, то не се  те се делят на мъже и жени, то няма силови сътезания, точно когато са мъж срещу жена. Сезонът започва отчайващо зле, ако продължи така едва ли ще го гледам.

# 1 113
  • Sunshine state
Да, много лошо начало. Аз си мисля в понеделник да не помиряват двете предполагаеми сестри? Ще видим..
Ивана ме издразни със злорадстването си,голяма кучка. 🙄
Липсват ми капитанските битки.

# 1 114
Да, и на мен ми липсват капитанските битки, те придаваха индивидуалност. Някой можеше да не е добър като част от отбора, но да е силен като индивид. Юлиян  например спечели  немалко капитански битки.

# 1 115
Ама пък и участниците като лъжат, мярка си нямат! 160 от клек... Мм вдигаше 140 и по това време беше като скала - 188 см - 90 кг само мускули, дето се казва. И това вдигане хич не му беше така - раз-прас, вдигам си аз 140 кила като чаша с вода. Тая мома е 50 кила с мокри дрехи! Как не е световноизвестна с тия си постижения... А екипа или са хахо, или са тъпи. Вие си изберете кое са 😁 Правописна грешка не е, макар че нулата зад 16 може да са добавили неволно и така вече, може и да е вярно! 😆

# 1 116
Не може някаква кифли и тотално не подготвени момичета да влизат и да казват съобразете играта с двата пола....

Вижда се от клипчето какви машини са колумбийските мацки.
И все пак като искат кифли вярно да разделят игрите на мъже срещу мъже, жени срещу жени и накрая да печели по един от двата пола , тук все още имаме два пола 😅
Но спокойно каквито и да са игрите накрая щяло да печели жена, по -скоро участието на мъжете предварително е обречено и безсмислено

# 1 117
  • София
Аз си мисля в понеделник да не помиряват двете предполагаеми сестри?

Е, то вече стана ясно, не са предполагаеми... Само не знаем, че са скарани (или аз съм изпуснала, когато е коментирано).

# 1 118
Аз не разбрала ; кой са 2 те сестри?

# 1 119
Ама пък и участниците като лъжат, мярка си нямат! 160 от клек... Мм вдигаше 140 и по това време беше като скала - 188 см - 90 кг само мускули, дето се казва. И това вдигане хич не му беше така - раз-прас, вдигам си аз 140 кила като чаша с вода. Тая мома е 50 кила с мокри дрехи! Как не е световноизвестна с тия си постижения... А екипа или са хахо, или са тъпи. Вие си изберете кое са 😁 Правописна грешка не е, макар че нулата зад 16 може да са добавили неволно и така вече, може и да е вярно! 😆

Специално обърнах внимание на това нейно постижение, та каза 160 полуклек, което обяснява много. Ако клекне 160 до долу на тези килограми трябва да има някъде рекорди

# 1 120
Аз не разбрала ; кой са 2 те сестри?

Скрит текст:
Йоанна и Екатерина
Скрит текст:

# 1 121
  • Испания
Александър

Ден пети – Първа Елиминационна!

Събуждаме се за пореден ден край полудялата река, без грам енергия. Ужасно смачкан се усещам като абсолютен тулуп, все едно 10 малки негърчета са си правили групово парти с мен. Моралът на племето е толкова нисък, че скалата не го регистрира! Тежък калориен дефицит, форсмажорен фастинг, псувните валят надлъж и нашир по всичко що мърда и се движи! Тотал щета!
Захващам се да търся по-качествена стръв за рибите и започвам да ровя почвата за земни червеи. Копая стабилни ровове, сменям локациите, обаче клетите пущиняци са се изпокрили вдън земя. През това време чувам как Ники и Мира благославят реката и нейните обитатели, а около мене се чуват до болка познатите вопли за храна. След провалените опити за червеи, съгласуваме възможността да обиколим околията в нов опит за намиране на храна.
Аз, Ники, Катя и Христа потегляме в необятната шир, а другите остават да си правят афти на устата от киселиците. Интересен факт беше, че се биеме за най-зрелите и червени от тях, понеже имаха някакъв вкус, а главно зелените остават в торбата. Оглеждаме се взаимно за нещо, а аз си мисля че фиксирам с поглед една петровка, но уви, оказва се обикновено Странджанско дърво. Ники, Катя и Христа се надпреварват в битка за беснеене, видимо обезкуражени от този див генгерлик. Ще се връщаме наобратно и ще разочароваме другите!
Задаваме се зад ъгъла, където ни чакат погледи на дечица пред получаване на Коледен подарък, но скоро биват разбити от суровата реалност. Ще прекараме остатъка от деня в лежене и пестене на енергия. Всяко мое изправяне ми коства поне по сто Health точки и мъглата се увеличава от 10 на 15 секунди. Прогрес, да видиш ти!
Иво крещи нещо в далечината и получаваме нов куест! Хвани и издои крава! Спускаме се да ги ловим, обаче бързо осъзнаваме, че на изплашено и тежащо над тон животно на пътя не се застава и се отказваме от мисията. Ще се лежи още – видяло се е!
Иво и Катя започват скандал! Аз и Иван се опитваме да го потушим, а това е невъзможно на фона на задаващата се буря. Катя, видимо обидена се оттегля край реката да медитира по своя спешъл начин, а ние продължаваме да кризим лежейки.
Дейба и утепания ден – както Ники би се изразил!

# 1 122
Къде ги четете тези неща написани от Александър?

# 1 123
Въобще не съм съгласна с новата идея за помощници в елиминационната битка. В случая снощи една минута по никакъв начин не можеше да изравни силите, но в двубой между равностойни мъже или жени може много да наклони везните.
Снощният мач беше предварително свирен, много неподходяща игра за битка между мъж и жена, особено жена с такава крехка структура. Жалко, защото Елена спечели симпатиите ми и ми се щеше да видя повече от нея.
Все пак макар и  с кратко участие се представи достойно, защото едва си поемаше дъх, но и за момент не се отказа.

Като цяло с помощниците и жълтиците дават шанс и за по-слаби играчи и неочакване обрати при дуелите и номинациите. В същността си това ще е по-интересно за зрителите.
За момента ми простее обстановката - мъже, жени, силен пол, слаб пол, нищо ново. Така сме горели и ние в битките от миналия сезон, че сега всичко ми се струва слабо. Дано след месец сме по-настървени в коментарите си.😄

По въпроса с любовните и роднинските връзки - това е огромна несправедливост. Близначките макар и две и опора една на друга, бяха с един глас, а тук имаме двойка в един отбор , това е такава сила при гласуването.

# 1 124
  • София
Аз първите ги прескочих, защото реших че са от Алекдандър от първия сезон Satisfied , а негови писания не ми се четат. Но този изглежда готин, по начина който пише.
В скрития текст следват мои предположения
Скрит текст:
И аз мисля, че Йоанна и Екатерина си приличат, като сестри. Освен това не е невъзможно да имат конфликт, за какъвто загатва Ралица в рекламите по Нова - едната успяла, или поне така си мисли докато учи, а другата търеща себе си. Други, които визуално си приличат са Ева и Христа. Нищо, че при разказа на Ева за починалите родители каза, че е сама. Може да са си развалили отношенията преди време. Ще видим. Иначе аз има как да проверя за еднакви фамилии, но не е и задълително да са с такива, ако са от различни бракове и бащи.

Общи условия

Активация на акаунт