ОСМИ клас 2020/2021 - В началото на осми клас, стараем се да влезем бързо в час :)

• 30 003
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Жива, здрава и мноооого щастлива да е малката Ред Heart

# 721
Много здраве, щастие и късмет на девойката, винаги да е заобиколена от истински приятели и с лекота да се справя с трудностите в училище!

# 722
Ред, да е жива и здрава рожденичката ти! Да среща по пътя си само добри хора, да постига целите си с лекота, и винаги да има около себе си хора, на които може да се опре! Нека късметът бъде  с нея!

# 723
Ред,да е жива и здрава наборката!Късмет и успех във всичко , в което пожелае.Да постига мечтите си с лекота и винаги да има спокойно и светло бъдеще пред нея! Flowers Four Leaf Clover

# 724
  • София
Благодаря ви за пожеланията, момичета! 😊❤️

# 725
  • София
Честита да ти е девойката, Ред! Flowers Hibiscus

Всички, които споделяте, че децата се чувстват добре и се адаптират бързо, можете да отдъхнете и за учението, според мен. Ако човек се чувства на място в средата си, то той е мотивиран и да се развива в посоката, която е избрал.

# 726
  • София
Ред, жива и здрава да ти е прекрасната госпожица Simple Smile Много здраве,  щастие и успехи и желая.

# 727
Да е честита, Ред! Здрава, щастлива и вдъхновена да бъде! Весел празник ви желая Heart

Дадоха им вчера ученическите карти, подпечатани. Ще ходим сега за карта за ГТ.
И на разни други разходки. Ще минем и през музея на илюзиите, че съм обещала на малкия.
Посетихме прожекция и в кино Влайкова. Върнах се в детските си години там Blush Както ние ходехме навремето на кино, без 3Д, без пуканки и кока кола...със сироп от малини и бъз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 728
  • София
Ред, да ти е жива и здрава хубавицата! Да има истински приятели!

# 729
  • София
Честит празник, Ред! Много да е щастлива девойката!
Моят не споделя много, много, но пък здраво се е спекъл и учи думи до нощите. По математика ще им искат сборника на Просвета. Входните нива ще са май по другата седмица, тоест след преговора.

# 730
  • София
Ред, да ти е жива и здрава рожденичката!

# 731
  • София
Честит празник, Ред! Да е здрава, щастлива и целеустремена малката Ред! Весел и щур купон днес 🥳!

Моят пък е като развързан, не мога да му видя очите. Явно използва, че още не са ги подхванали яко и като излезе сутрин в 6:50 за училище, се прибира чак в 20:30 вечерта ( този час му поставих като вечерен зимата). Първо ходят някъде с деца от новия клас, след което се вижда и скитат с деца от стария. Пише си домашните по английски още в час. Правили са също тест за определяне на нивото на езика, още не им ги е върнала. Вчера са имали БЕЛ за пръв път, дала им е всички дати за контролни, класни и т.н през първия срок, в понеделник ще имат входно. Ще го накарам да направи тест в Уча се, да си поприпомни. Казва, че се чувства много странно, че е на училище, от кога не бил ходил, пък и всичко е различно тая година, успокоих го, че ще свикне. Другата седмица ще са по втората програма, дано не ги омеша някой път...

# 732
  • о`майна лунна нощ е
Честит празник на малкото огнено момиче!
Успешна и много интересна година й пожелавам!

# 733
  • София
Ред, да е здрава девойката, с много нови приятели и ентусиазъм да мине годината!

Туиг, и при набора е имало подобна декларация, но аз не съм я виждала, големият ми син беше на родителската и беше леко възмутен. Ще питам класната в понеделник за подробности.

# 734
  • София
Честит празник , Ред! Здрава, щастлива и устремена да е .
Дъщеря ми също се възползва от по-лежерното начало.Сега излезе с няколко деца от класа.Госпожата по френски им е казала"знам че ви е трудно сега,но да ви успокоя-ще става по-зле"Stuck Out Tongue Winking Eye По френски уж се опитва да учи думите още в час.Писа снощи домашно Дошли са им допълнителни полагала разни.
Didia,май видях Неда в Дружба току що...

Общи условия

Активация на акаунт