Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 642
  • 832
  •   1
Отговори
# 615
И аз благодаря за споделеното!

Жълтото (особено относно рокли) винаги асоциирам с роклята на Амал от кралската сватба
Скрит текст:

Разгледах си гардероба, имам само една светло зелена жилетка, която нося в офиса, когато ми е студено и не се срещам с клиенти. Нямам нищо в жълто.  Няма да е лошо да вкарам малко повече цветове, така че при следващото пазаруване ще купя нещо цветно!

# 616
  • София
Много харесвам жълто, но не ми отива.
А с цвят горчица изглеждам като мъртвец.

МагниМ, прати ми този панталон да го видя. Бързо си го изтрила.

# 617
Облякох си най-накрая полата-панталон.
Ами измъчих се страшно..)
Цяла  вечер ми се мотаеше в краката или токчетата се заплитаха в ръбовете на подгъва. Само прав и да се разхождаш трябва..))

# 618
МагниМ, прати ми този панталон да го видя. Бързо си го изтрила.
Пратих ти даже две Simple Smile Една с бяла риза, ама ми е постно и тази която бях качила тук с топ в розово и бежаво/горчица или каквото го виждам аз.
И да приключа темата за жълтото, че след червения панталон на Angel_wing, се съгласих с определенията за бозаво. Амал е друга история.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 21:00 от MagniМ

# 619
  • София
Angel, разкош си! Всичко е чудесно съчетано!
Разбирам напълно трудното носене на този панталон, но не го предавай лесно! Може да опиташ с по-стабилна висока обувка и да, може би е за специални поводи.

# 620
Днес съм скучна черно и сиво ама ми беше студено оооо 😌 преходите между топло и студено са ми много трудни ,панталона е paper bag

# 621
  • София
no_frame, комфортно и приглушено, точно като за такива възхладни дни. Може би ни трябва малко време да приемем и да се настроим към по-хладното време.
Днес и аз съм в сиво + бяло + блуза, вдъхновена от Малика Фавр (разбирай асиметрично райе в черно и бяло).

И в реакция на "бозавото" Kissing Face, не е нужно винаги да си облечен искрящо, понякога човек с дрехите си иска някак да потъне в себе си и да не се натрапва на другите. Меките и топли тонове, някакви трудни за улавяне нюанси, точно това дават като усещане, поне при мен.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 12:11 от Harpalike

# 622
Навън народа масово се облече погребално......не знам каква е тая мания по черното в зимните месеци.
Имам  цветни кожени якета-розово, червено, синьо, слонова кост, бяло, цяла зима ходя с тях.Сега се сещам, че за по студените дни имам дебело яке в тигрови щампи....бях го забравила.

# 623
Ох, аз тъкмо съм в чуденка в какво да се облека. Че следобед съм на едни преговори с адвокати и тн..((

# 624
Ох, Агент, права си за жълтото. Дрехите ми са в нюансите на лимоново, млечно жълто и показаната рокля на Амал. Сега даже се сещам, че имам и жълто пухено яке, пак "по г- жа Клуни".Grinning

И в реакция на "бозавото" Kissing Face, не е нужно винаги да си облечен искрящо, понякога човек с дрехите си иска някак да потъне в себе си и да не се натрапва на другите. Меките и топли тонове, някакви трудни за улавяне нюанси, точно това дават като усещане, поне при мен.

Много съгласна с цитата, а с болднатото- дважди. Hug

Показаният от Фреймчето аутфит (много ми хареса) при желание много лесно може да се разнообрази с някой аксесоар и от невидими, да станем открояващи се в масовката.Kissing Heart

# 625
Днес съм скучна черно и сиво ама ми беше студено оооо 😌

Последното, което мога да кажа за тази визия, е, че е скучна!
Обичам такива изчистени решения, а кецки и риза е жизнена и свежа комбинация.
При мен смяната на времето, купищата работа и текущият основен ремонт в офиса никак не провокират творческо отношение към облеклото Blush
Днес нахлузих плътни бели дънки с малко блясък и лека плетена блуза.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 12:33 от Vetrena

# 626
  • В полите на Пирин планина
Много сте хубави, момичета! Simple Smile

# 627
Харесвам си траурното за зимата.
Гащеризонът обаче ще отлежи до на пролет. Времето тук се скапа ужасно и отвън е мрак.
Извинявам се за натюрмортния фон и не особено блестящо чистото огледало Simple Smile
Скрит текст:

# 628
  • В полите на Пирин планина
Готино! Такова "чудо" не го виждам на себе си, но на теб ти подхожда, Миоки!

# 629
  • Пловдив
Пък аз днес съм така и цяла зима се очаква да ходя предимно в горе-долу такъв стил. Жалко, че не можах да направя така, че да се виждат цветовете - якето и тениската са най-обикновени, но в светлозелено и жълто съответно, и карго гащи (цвят каки?). Точно цветовете исках да покажа най-вече, но съм стъпила на книги, за да мога да се доближа до телефона и да ме лови светкавицата, и пак не става.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт