Отговори
# 510
Heart Eyes Здравейте отново!
 Само Добрия Бог ме събра с вас, прекрасни момичета! С вас попадам на мястото, където винаги съм искала да бъда! BlushHeart EyesKissing Heart
Всичко забелязвате, откривате, споделяте! Благодаря, че ви има и, че сте!

Включвам се заради обецата на Еда - змия. Забелязах я и се разрових в архива си да потърся информация. Ще ви напиша само най важното, защото може да се пише много.
Animal Snake За древните българи змията е символ на събудилата се жизнена енергия, пазител на дома и имота. Змията помага при беда и се вика при нужда! Ако тя дойде в живота ви, означава, че се нуждаете от промяна и това неизбежно ви предстои. В същото време означава, че промяната е започнала и вие сте в центъра й. Но за да бъде всичко успешно, трябва да имате ясни цели и намерения, за да видите накъде вървите, правилна ли е посоката. Промените, които настъпват са ви жизнено необходими и не е нужно да се страхувате от тях. Змията ще помогне да се избавите от капаните на миналото и да продължите напред.
Animal Snake Според древните поверия змията представлява познание, сила, изтънченост, хитрост, изкушение и съблазън. Тя е самата съдба, бърза като бедата и неразбираема като провидението. Тя символизира загадъчност, интуиция, тайнственост, непредсказуемост, двойнственост и търсене на баланса, но и защита!
Animal Snake Змията като тотем притежава следните качества: естествена способност за балансиране на енергиите, дипломатичност и тактичност. Помага за правилно изразяване на мислите и при писане, засилва интуицията и импулсивността, но при внимателно обмисляне на ситуацията.
Animal Snake Ще ви подам и значението на змията като символ по Фън Шуй /записки от курсовете /
 Змията е символ на добрия късмет, материалното богатство и духовната чистота. Тя може да излъчва спокойствие, до като отвътре кипи от амбиции и желание за победа. Змията е добър стратег и не позволява финансови проблеми. Тя е мъдра, интелигентна и разсъдлива, но уважава тези качества и у човека. Тя е изобретателна, обещава приятни изненади, носи спокойствие и помага за вземане на правилни решения. Предпазва от провали и помага за постигане на набелязаните цели.
Змията в дома и на работното нясто носи финансов късмет и подобрява живота не само на притежателя, но и на цялото семейство. В същото време предпазва от мрачни мисли, привлича ценна информация, помага за бързо усвояване на знанията, изпитите се вземат без усилие, развиват се дарбите и таланта. Поставя се статуетка в североизточния част на дома, в сектор "Знание", или в офиса. Добре е да не се пипа от хората, особено чуждите. 
Animal Snake  Обеци или пръстен със символа на змията се носят за щастие, но и за защита от лоши очи, завистници. Важно е да се знае, че змия като бижу не се носи постоянно. Слага се само, ако имаш нужда от всичко описано - промяна, баланс, вземане на правилно решение, успех на изпити, защита в дадена ситуация. После се сваля. Сами ще разберете по интуиция кога трябва да свалите бижуто. Просто няма да искате да го носите повече.

Heartpulse Тъй като говорим за бижута, а всички сме жени, да споделя нещо извън темата. Според Фън Шуй:
Flowers Four Leaf Clover Златото привлича, среброто пази! Flowers Four Leaf Clover Може да се замислите върху това!

Nature Last Quarter Moon With Face Лека нощ!  Или  Nature Full Moon With Face Добро утро!  Както ви намеря!

# 511

И най-накрая, според мен в последната сцена от фрага Серкан ще каже на Еда “...и знам, че и ти ме обичаш”.
Струва ми се, че той или по някакъв начин ще се досети или Джерен, Сейфи или лелята ще му кажат, че и Еда изпитва чувства към него. Този поглед ми се струва доста уверен и той не би се разкрил толкова открито, ако няма поне минимална гаранция, че Еда го харесва... Това е Серкан все пак.

Не мисля, че СЦ ще рискуват пак да подведат зрителите, защото в един момент това омръзва... А и вече сериалът след 10 епизода има нужда от restart...Да приключим с договора, да видим Еда и Серкан щастливо влюбени, да вкарат най-после бабата и да завъртят нави интриги т.н..
Просълзих се при мисълта за такова продължение....
Дано Айшето да чете тук! Wink

# 512
  • София
nrgmama, вярвам, че ще надничаш с едно оче в темата ни и ще пишеш винаги при възможност. Радвам се, че се уцелихме тук и успяхме да обменим наблюденията си. Желая ти много романтика, забавление и красота, които присъстват в нашето филмче. Нека са заобикалящата те реалност! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря на druon77 за тази снимка:

Накара ме да се загледам по-добре в очите на Керем и според мен си е изиграл страхотно ролята. Това признание си е съвсем истинско. Погледът на Серкан казва чисто и просто, точно и ясно: “Предавам се, Еда. Влюбен съм в теб.” Ашколсун! Да идва по-бързо сряда, момичета. Пригответе си носни кърпички, шампанско, а дотогава - похапвайте сладичко за нервите. Хе-хе Lollipop

И... вече наистина лека нощ от мен Innocent с ето това клипче:
https://www.instagram.com/p/CFaV8dnjuY8/?igshid=4422x9ygrcya

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 02:48 от Бърборанка с розови очила

# 513
nrgmama, каква е тази реч за сбогуване. Стига да не отиваш на извънпланетна експедиция искрено се надявам, че ще намираш време и да драснеш по някой ред. Simple Smile Нашите дискусии тук са неустоими Simple Smile
Момичета, вторник е, не остана ...
Понеже правя преговор открик нещо интересно в 5 еп. Айфер, Фифи и Мело бяха на опознавателна вечеря у  Болатови. Питаха Айфер от къде точно в Мардин е, а Мело изтърси: "От къде, от къде ... той целият Мардин е техен" При което Айфер я сръга и замазаха изказването с още няколко празни приказки.
Толкова много искам сц. да изкарат мардинската рода от ръкава. Много интересни сюжети могат да наснимат от това.

# 514
"Влюбих се като луд в теб... знам, че и ти ме обичаш!"

Прекрасно и твърде вероятно продължение на изречението на Серкан... Но това продължение също би вбесило Еда, защото тя не харесва императивния Серкан, както и опитите  му да контролира нея, още повече  пък да разбира и тълкува нейните собствени чувства и емоции ... В повечето случаи, както той, така и тя, си вадят грешни умозаключения от изречени думи или определени ситуации... Със сигурност тя би могла да бъде спряна и би се върнала, ако чуе и види не императивния, а един по-друг, по-различен и по-емоционален Серкан...

П.П. Вярно е, че змията.е пазителка на тайни и съкровища... а какво по-голямо съкровище от Еда?! Иииии... Лечителка, казвате... не случайно символът й краси фармацията - чаша с увита змия около нея... Досущ като нашата Еда... Която да капне нужната доза отрова, пардон лекарство,  в чашата, а знаете , че лекарството в повечето случаи е дозирана отрова... Иииии.... Лечението на бълнуващия Серкан ще бъде повече от успешно... Хи-хи...

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 08:16 от mury9

# 515
Flowers RosePurple HeartДОБРО УТРО!
Честит Ден на Независимостта на България!

# 516

Алптекин ще съветва Серкан...

Има ли още снимки или достоверен озет - че аз видях няколко вече, в един се казва, че Еда ще потърси баба си за да избяга от Серкан в Италия, в друг, че Еда ще потърси баба си за да оправи дълговете на Айфер, в трети, че Айфер ще потърси бабата за да й оправи дълговете...

# 517
На мен ми се иска Серкан да каже"влюбен съм в теб", без да има продължение от думи, който да описват чувствата на Еда или какво е искала да чуе тя.
Стига се е криел зад предположения, той е вече на ход.Обича предизвикателствата, трябва да рискува, така или иначе какво ще загуби, тя си тръгва от него/може и да загуби, но поне ще е опитал/. За този кратък период, той се промени много, разчупи се, отвори се, мисля, че може да изчере тези думи, без да нарани гордостта си, защото Еда заслужава да ги чуе. Тя промени света на Болатови и те го осъзнават.

Еда след догонването с таксито, ще тръгне, какво ще чуе и в какво ще повярва, не знам....

.... И си представям..... как се връща.,като приказно цвете на сватбата на Селин и Ферит/която не знам как ще завърши, но ми се иска да започне/. Серкан е тъжен от липсата на Еда, не я очаква, но я вижда, само нея, никой друг не съществува, тя пристъпва към него, думите са излишни, той силно я придърпва в обятията си и нежно я целува. Целия свят е любов!

Знам, като в приказка стана, но пък тяхната история е приказна една!

.... Мечтателка съм аз една......

За детективското разследване на Катето, БРАВО за усета да видиш и най-малките детайли и да ни ги поднесеш така добре.

# 518
Привет, момичета Flowers Hibiscus
това е озета от сайта на FOX

на турски
Скрит текст:
Selin, Serkan’a  “Seninle olabilmem için en ufak bir umut varsa Ferit’i terk ederim” der ve Eda duyar. Eda, Serkan’ın evet diyeceğine emindir. Serkan ise Eda’nın onu istemediğinden. Eda, Serkan’dan bir an önce uzaklaşmaya, hayatını yeniden kurmaya karar verir. Burs başvurularına yeniden başlar.
Bu arada Ayfer, Serkan ve Eda arasındaki sözleşmeli nişanlılığı öğrenir. Eda’nın Serkan’a aşık olduğunun da farkındadır. Çiçekçide durumlar iyi gitmemektedir, Ayfer borçlarını ödeyememektedir. Eda’nın Serkan’dan uzaklaşması için son çare annesini arar. Bir süre sonra Eda’ya İtalya bursu aldığına dair bir telefon gelir. Eda, Serkan’a haber vermeden yola çıkar. Serkan ise mantığıyla kalbi arasında kalmıştır.

на английски
Скрит текст:
Selin says to Serkan, "If there is any hope for me to be with you, I will leave Ferit" and Eda hears it. Eda is sure that Serkan will say yes. Serkan because Eda doesn't want him. Eda decides to get away from Serkan as soon as possible and rebuild her life. It starts again for scholarship applications.
Meanwhile, Ayfer learns about the contracted engagement between Serkan and Eda. He is also aware that Eda is in love with Serkan. Things are not going well in the flower shop, Ayfer cannot pay his debts. She looks for her mother as a last resort to get Eda away from Serkan. After a while, Eda received a phone call that he was receiving an Italian scholarship. Eda sets off without telling Serkan. Serkan, on the other hand, is caught between his logic and his heart.

на бг. преводът е с гугъл, но има смисъл

Селин казва на Серкан: „Ако има някаква надежда да бъда с теб, ще напусна Ферит“ и Еда го чува. Еда е сигурна, че Серкан ще каже „да“. Серкан, защото Еда не го иска. Еда решава да се махне от Серкан възможно най-скоро и да възстанови живота си. Започва отново да подава заявления за стипендии.
Междувременно Айфер научава за договорения ангажимент между Серкан и Еда. Тя също така е наясно, че Еда е влюбена в Серкан. В магазина за цветя нещата не вървят, Айфер не може да плати дълговете си. Тя търси майка си като последна мярка за Еда да избяга от Серкан. След известно време Еда получава телефонно обаждане, че получава италианска стипендия. Еда тръгва без да казва на Серкан. Серкан е хванат между своята логика и сърцето си.

Значи Айфер ще докара бабата и най-вероятно Мардин наистина ще го играе спирачка за нашите сладури
Серкан ще има доста да доказва чувствата си, не само пред Еда. Сега като гледам в разговора с Алптекин Серкан ми се струва със същата риза, с която гони Еда към летището.

Кукличка, Kissing Heart за да не пускам нов пост за коментара след моя пиша тук: наистина ще е доста тъпо сватбата на Селин да е в къщата на Болатови. Вярно доста пъти изтъкнаха колко са близки семействата им, но все пак... Хич, ама хич не ми се иска Серкан да се ожени за Селин. Broken Heart Това няма да го преживея. Направо може да им тегля чертата ако ми го причинят. Дано е някакъв друг празник. Може точно тук да цъфне бабането от Мардин

ПП. Момичета имам нужда от помощ. Някой може ли да ми обясни как мога да качвам тук снимки от инстаграм? Дава ми опция като линк да ги слагам. Не успях да си ги пратя по месинджър. Нещо се чувствам като индианец. Ще съм благодарна ако някой ме насочи какво не правя като хората.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 11:06 от blue`

# 519
Аз още мисля за това, че от снимките от вчера, Айдан и Алптекин бяха в официални дрехи. Айдан сякаш със сатенирана синя рокля, Алптекин със сако и вратовръзка.

Мисля и за клипа със Селин в булчинската рокля...
Айдан не излиза от вкъщи, и ако става дума за сватбата на Селин, не би ли било странно да е в дома на Айдан?... освен ако младоженецът не е Серкан?

# 520
Здравейе момичета! Честит ден на независимостта! Страхотни анализи сте направили, благодаря Ви! Според мен това признание на Серкан е сън, той със сигурност се бори с чувствата си, по-точно с признанието, че обича Еда. Най-вероятно след като разбира, че тя ще замине за Италия, това не му дава покой.... За бабата , както преди време бях казала, ще се появи по повод дълговете на лелята, защото иначе нямаше да има смисъл от този разговор между  нея и Фифи. Не знам как са го замислили сценаристите, но ако искат да задържат интереса, би трябвало да се случи нещо абсолютно неочаквано за зрителя.

# 521
Честит празник!
Ново от Керем и Ханде Flowers Hibiscus

# 522
# 523

Момичетата се сбогуват

# 524
Честит празник, момичета!
На мен ми е съботно, а то утре е сряда!

Стига де, няма да се женят Селин и Серкан! Какво е това?! Не вярвам! Толкова гневни хора ще има по света ако това се случи и сериала ще загуби доста аудитория. Дано да знаят какво правят сценаристите.

Аз да ви разкажа какво сънувах. Не са Еда и Серкан. Сънувам Биге в булченска рокля, хванала под ръка Арас Булут, вървят си двамата по един селски черен път и стигат до кръстопът. Целуват се като за последно и се разделят. Биге тръгва в една посока, направо литва, все едно отива да се жени за Серкан. Арас продължава в друга посока и след малко го заобилалят някакви и почват да го бият (Чукур не гледам, само някоя друга снимка съм виждала). Та след този сън и вашите предположения за сватба в дома на Болатови....аааа никакви такива!

Уф, много са хубави нашичките на тази снимка с цветята!

Общи условия

Активация на акаунт