"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 80 281
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Aу, тъжно и неприятно? Сега какво следва?

# 166
Здравейте следобедно! Hug

Мел Hug,добре дошла при нас! Flowers Hibiscus

Джан е най-обсъждания актьор за периода 15.07.-15.08.

7-мо място в световния рейтинг при актьорите

МГ е най-обсъждания сериал за изминалата седмица...

преведен откъс на руски ез. от интервюто...
Скрит текст:
Эксклюзивное интервью #CanYaman на Gossipe TV! 🇮🇹 ( Отрывок)
Не копировать только репост уважайте чужой труд ‼
Какие у вас отношения с теми, кто вас ненавидит?
#CanYaman: Нет отношений ... это у них отношения со мной... Ненавистники это те, кто тайно вас обожает. Вот почему я смеюсь и улыбаюсь, когда вижу их. Ненавистники - отражение их собственных комплексов.
Какие у вас отношения с социальными сетями?
Дж: Мне нравится общаться, но всегда нужно быть осторожным. Потому что они имеют тенденцию к фальсификации. Вы что-то говорите, а это искажается. Вот почему нужно быть осторожным. Но соцсетями я управляю сам.
Кто из актеров вас вдохновляет?
Дж: Брэд Питт, Мел Гибсон и Джонни Депп.. Эти три актера всегда вдохновляли меня.
Какими будут ваши будущие работы, проекты?
Дж:О будущих проектах пока рано говорить, потому что я сосредоточен на том, что делаю сейчас. Но кто знает, может, я приеду в Италию.
Есть ли возможность сотрудничества с Ферзаном Озпетеком?
Дж:Конечно, мы постоянно общаемся по Whatsapp. Мы оба хотим что-то сделать, вместе. Пока нет конкретного проекта, но желание есть.

Ще им направят тестове и ще чакат резултатите.Те имат заснети епизоди повече предполагам и няма да го спрат.

Обновено storis от Демет

https://www.instagram.com/p/CFb9O8gjc-b/

от сета на ДЕК...

Рускините са писали,че актрисата Йозлем Йълмаз се присъединява към каста на ДЕК в ролята на по- голямата сестра на Зейнеп.Аз съм я гледала в ''Незабравима'' от преди 10 г. Wink в ролята на Еда.

Приятен следобед!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 16:27 от Zlatina3

# 167
Здравейте, дружки!

Благодаря на всички за споделеното!
Честит празник и честита есен!

Хей, момичета, къде сте?
Нима ще изоставите тази тема, на която заедно дадохме живот с много любов преди няколко години и която сме напълнили с толкова много положителни емоции?
При това заради някой, който чака сериала да спре и Джан Яман да се провали с гръм и трясък. Ще стане, ама друг път.
Аз лично не вярвам в това, както и на хора, за които е толкова важно дълго и напоително да обясняват на останалите колко много не харесват нещо или някой. Иначе уважавам мнението на всеки, стига да не ми го натрапва. Аз също се опитвам да не натрапвам предпочитанията си.

Не съм редовна в темата отдавна не защото нямам желание, а защото просто ми липсва свободно време, но ви чета и  благодарение на вас се информирам.

Едва днес успях да изгледам 12 еп. с превод и сърдечно благодаря на екипа, благодарение на който имаме тази възможност. В петък гледах картинки, но друго си е с думичките.
Диалозите в „Мистър Грешен“ са много съдържателни.

Много ми харесва как  дотук надграждат образите и ни разкриват характерите на героите. Вече няма и помен от мачото Йозгюр, нито от неуверената и наивна Езги.  Има двама двама влюбени млади хора, които вече са наясно с чувствата си и са готови да отстояват връзката си. И които ползват главите си не само за красота.

Това, което най-много ми хареса в епизода е ето този диалог между двамата.

Йозгюр: Езги.  С теб забравих всичко, което знаех. Грешките ми станаха истина и цялата истина се превърна в грешка. Опознах се благодарение на теб. Оказа се, че там някъде е имало друг Йозгюр. И го срещнах. Изхвърлих цялото си его и всичките си страхове с теб. Опознах се, знаеш ли какво е това? Това е като че ли съм дете без опит пред теб. И в същото време аз съм този, който има сили да направи всичко. Чувствам се като истински мъж.

Езги: И двамата сте мои, обичам много и двамата.
Йозгюр, аз до теб съм най-смелата жена на света. Не се страхувам от нищо. Когато се запознахме, бях разбита. Сърцето ми беше разбито. Но сякаш… Сега, когато съм с теб, то започна да бие отново. Заради някой друг. Нямаш представа колко е важно това за мен.

Момичета, не забравяте, че имаме още един любим сериал. Скоро „Домът“  и Демет се връщат на екран.
Чакам го с нетърпение, защото спря на най-интересното място през пролетта. Между другото, надявам се да е вярна новината че към каста се присъединява актрисата Йозлем Йълмаз. Много я харесвам, преди време я гледах в един сериал, който разкри лично за мен колко голям  потенциал има тя. Интересно е това, че ще се появи голямата сестра на Зейнеп, за която знаем много малко. Сигурно ще има леко противоречиви отношения с майка си и сестра си и ще бъде интересно.

Мелис, добре дошла при нас!
Интервюто с Джан много ми хареса.

Нова с Демет от снимачната площадка.

Приятна вечер! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 20:21 от * Дъга

# 168
Дъгичке, аз не съм забравила темата, само чета в последно време, защото няма кога да пиша и съм все заета. Иначе си гледам Мистър Грешен и чакам сериала на Демет с нетърпение вече. За жалост, избягвам да пиша и тук и с другата Джанова тема, защото моето мнение не се приема много, много. Въпреки, че то си е лично мое, но се различава от общото. Та, не се натрапвам, само се радвам на вашите анализи и разсъждения ❤

# 169
Ами и на мен ми се иска да пиша нещо, но не смея, вече се притеснявам да не обидя или разсърдя някого или да не ме изтрият. Не разбрах защо беше нужно това разцепление, аз вече следя и двете теми, но не знам къде да пиша. Astonished
Все пак ще коментирам тук, тъй като постът ми ще е за последния епизод, а не за самия Джан.

Вече казах, че епизодът ми хареса, мнението ми се затвърди и след като го гледах със субтитри. Единствената ми чуденка е породена от една от сцените - там, където Йозгюр дърпа чорапа на Езги. Та там става ясно, че не живеят заедно, той се опитва да я убеди да се премести поне в апартамента на Джансу, тъй като тя отива при Левент. Това ме обърка - Езги не се ли беше нанесла вече при Йозгюр? Все пак откакто се събраха я виждаме да спи само у тях, в предната серия той й каза да си събере нещата от Джансу и да ги донесе при него, ако правилно съм разбрала, а в тази серия докато бяха в колата я поправи, че не отиват в "неговия" апартамент, а в "техния", "у дома", и тя се съгласи с него. Готвят заедно, закусват заедно... И изведнъж това - майка й не давала да живеят един до друг и да работят заедно. Flushed Стигна се дотам накрая Йозги да пита мамата може ли Езги да работи с него... Последно живеят ли, не живеят ли заедно?!
Това според мен го правят отново, за да се угоди на морала на турския зрител, затова и нямаше целувки, затова и Езги спа на дивана. Това също ми беше странно - не можа ли да я пренесе до леглото, толкова пъти я е носил в безсъзнание в предните епизоди, а сега - пресни-пресни гаджета, той си спи на леглото, а тя на дивана. Аман вече от псевдоморал!
Добре че е Йозги, той си е палавник, как на два пъти й вика с блеснал поглед и влажни устни да ходели в спалнята "да спят" - знаем ние колко му се...спи на нашето момче. Joy Пък тя, будалата - е по това време ли, гладна съм, да сготвим, да работим... Ако продължава в този дух Езгито да я "боли глава", да внимава Йозги да не се върне пак към старите си навици, не бих го винила, пък и виждаме, че ще има възможност на ергенското парти. Joy

П.С. Джан пак е пуснал стори от караваната си с Анъл... Голям тандем са двамата. Grinning

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 20:51 от ПiПiруда

# 170
Здравейте, дружки!

Благодаря на всички за споделеното!
Честит празник и честита есен!

Хей, момичета, къде сте?
Нима ще изоставите тази тема, на която заедно дадохме живот с много любов преди няколко години и която сме напълнили с толкова много положителни емоции?
При това заради някой, който чака сериала да спре и Джан Яман да се провали с гръм и трясък. Ще стане, ама друг път.
Изобщо не е заради това. Хората искат да си изказват спокойно мнението без цензура.
Колкото до сериала да го чакаме да го спрат, в никакъв случай. Напротив, стискаме палци и на ръце, и на крака за обратното. Поне така както върви сериалът се оказва борбен, със седем конкурента и пак е добре за деня.
Имаше някакъв проблем с болен от коронавирус роднина на член от екипа, но се оказа, че всичко е добре и продължават. Ами неминуемо и такива сътресения ще има. Да им пожелаем здраве и продуктивност.
Иначе фрага за следващия епизод обещава много смях с нашите момчета, ама май и сълзи се задават... Историята се завързва и с още една актриса, която ще влезе в епизод 14... Обещава  да е интересно.

# 171
Ами и на мен ми се иска да пиша нещо, но не смея, вече се притеснявам да не обидя или разсърдя някого или да не ме изтрият. Не разбрах защо беше нужно това разцепление, аз вече следя и двете теми, но не знам къде да пиша. Astonished
Все пак ще коментирам тук, тъй като постът ми ще е за последния епизод, а не за самия Джан.

Според мен добавянето на още една специализирана тема е нещо положително, не повод за тревога.
Имаше доста оплаквания а и модераторски намеси в тази тема относно прекаляването с шегите и закачките, както и точенето на лиги по Джан и издигането му в култ едва ли не, сумати мнения бяха изтрити - затова сега си има тема точно за това - хем да не спамим тук с неща, които се отнасят лично до него, хем да има къде на воля да си изливат емоциите най-върлите му фенки, а тук да има поле за анализи на епизодите и обща информация на сериалите!
Нямам търпение да започне ДЕК вече!!!

Разбира се, че и тук ще се коментира - например и аз изгледах 12 епизод по-предната нощ и стоях до 3 сутринта, за да го довърша. Много ми харесва как започнаха да се нареждат нещата, само малко ме е яд, че някакси твърде лесно се разрешиха тези конфликти...
Например майката на Йози колко време се инати, то не бяха планове да ги разделят, ръмжене, истерии...а накрая всичко се нареди само с разказа на бармЕнът Пабло.

Озан и Дениз в началото ми бяха много интересни, но и тяхната любов някакси скучна ми идва, прекалеееено захаросана и наивна, като два пубера са ми.

За сметка на това, пък - Левент и Джансу - от най-безинтересни в началото, сега са ми най-пълноценни, при тях има истинско израстване и градация. Страхотен беше и момента с малката манипулаторка, която всъщност си е едно неуверено дете, което искаше да се убеди, че новата жена на татко ѝ няма да я лиши от него.
Много мили бяха тези моменти между нея и Джансу, а Левент вече се улавям, че ми е нещо като spirit animal в ежедневието - започнах и аз с неговия леко възмутен тон да си говоря сама и после се разсмивам и ми става по-леко (добре, че никой не ме гледа в тези моменти, че сигурно изглеждам леко тра-ла-ла)

Обяснението в любов на Езги и Йозгюр беше също много затрогващо и истинско, насълзиха ми се очите и на мен.
Наскоро някой беше попитал с кой от всичките Джанови превъплъщения би искал да бъде, а аз дълго време бях пристрастна към Дивит. Обаче сега като се замисля, всъщност именно г-н Атасьой е най-добрият избор - в него има изненадваща дълбочина и емпатия, някой, който няма да те осъди и ще прояви разбиране доста повече от, да кажем, праволинейният Джан Дивит, който ненавижда лъжата и заради принципите си е готов да реже и къса.

Интригата с братовчеда Толга и водораслото ми е някак безопасна, като две кучета, които само злобно ръмжат и се пулят, но накрая като дойде време да се конфронтират - нещо не им се получава.

Интересно ми е накъде върви сюжетът...с толкова много развръзки дали наистина не ни водят плавно към скорошен финал? Надявам се, че не. Другият вариант е да пристигнат още нови хора, за да се оплетат интриги и да има още мноого до истинската развръзка, както правеха и в РП.

# 172
Мили момичета, идеята ми беше, че случилото се в темата беше в резултат НЕ на неразбирателство и проблем между редовно списващите в нея, а поради намесата на външни хора, които очевидно не са почитатели нито на сериала, нито на актьора. Разбира с, че форумът е свободно пространство за споделяне и за изразяване на мнения, но е и място в което трябва да проявяваме уважение един към друг.

Та този сценарий на  мен лично ми е много добре познат. Появява се някой, който хвърля стръвта с хаплив коментар или информация от типа една жена каза и куп квалификации за даден актьор. И се оттегля. В темата се развива дискусия „за“ и „против“, почваме да спорим помежду си, а въпросния човек ни гледа сеира отстрани и се наслаждава. А ние дори забравяме откъде е започнал спора. Следва докладване на постове и потребители /познайте от кой/ и триене,  в което не винаги намираме логика, защото модераторите нямат възможност да следят дискусиите ни и става мазало. А човекът си е постигнал целта.

Хората, които правят тези неща няма да ги квалифицирам, то е ясно, нито ще ги посочвам, но са едни и същи във всички теми поне в този подфорум. И аз за себе си съм стигнала до извода, че това което най-много може да ги издразни, е да не се поддаваме на провокациите им. Игнор му е майката, да си мразят на воля когото и колкото искат. Аз предпочитам да обичам, особено в свободното си време. И да се усмихвам. И реално и виртално.

Не знам дали разбрахте мисълта ми, но с две думи смятам, че проблемът не е в нашия телевизор. Аз също не намирам нищо лошо в това да има още една тема, но форумът е същият и сценарият може да се повтори и в новата тема. Въпросът е ние да не го позволим.

В този ред на мисли, много ми хареса онази част от интервюто на Джан, в която отговаря на въпроса какво е отношението му към хората, които не го харесват. Той казва /цитирам по памет/: Нямам никакво отношение към тях. Те имат отношение към мен. Завистниците всъщност са хора, които те обичат тайно. Така че когато ги виждам, ми става смешно. Защото завистта е отражение на собствените ни комплекси.“

Лекичка от мен, момичета!

# 173
Беа и Дъга много добре са обобщили какво се случи последно време в тази тема, за което много съжалявам. Колко пъти съм си прехапвала езика и съм игнорирала, за да няма спорове. Но то игнорираш, игнорираш и ти писва. После съм съжалявала, че съм се поддала на провокациите, но... Вижте, Джан не ми е баща, не ми е брат, не ми е мъж, на никой не съм се обидила заради грозните квалификации по негов адрес. Просто не ми харесва да се разваля обстановката с неприятни коментари, които са целенасочени. Колко пъти се правиха забележки за спам относно Джан и натурата му в тази тема. Ами, ето! Има друга тема за САМО за Джан, за неговите ФЕНОВЕ и там всеки ФЕН е добре дошъл! Освен това, нали не искате като почне ДЕК, докато си коментирате някоя драматична сцена, да дойда и да ви натреса поредната гола и грозна Джанова снимка Simple Smile

# 174
  • I Love You 3000
Колко теми за Джан има? Че аз следа само тази.

# 175
Вече са две темите. Едната е тази, където обсъждаме Джан, но и Демет и сериалите им и една само за размисли и страсти по Джан 😄

# 176
Дъга HugHands Plus1

За всички,които очакват ДЕК започва 2-ри сезон на 30.09./сряда...

Ето инфото...

Първа серия на новия сезон на сериала ''Домът,в който.....'',с Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол в главните роли,в сряда 30 септември на канал ТВ 8.

# 177
Аз нямам търпение за ДЕК!!  ❤
В началого имах големи притеснения относно Демет в тази роля. Ще се справи ли, все пак това не е ромком, ще успее ли да предадв чувствата?! Е, успя. Имало е моменти, в които спирах епизоди, за да се отърся от чувствата, които ми е предала с невероятната си игра. Имах чувството, че нещо ме стяга за гърлото, когато гледах сватбата на Зейнеп и Мехди. Погледи, жестове, интонация, сълзи. Всичко е много реалистично. Мислех, че няма да избяга от наивното, детинско и леко.. глуповато държание на Санем, но тя ме отвя. В много случаи имам чувството, че не говори Зейнеп, а говори Демет. Силна, независима и борбена жена, знаеща правата си и как да ги брани.
Нямам търпение да видя какво са ни подготвили този сезон. ❤

# 178

Демет се е отбелязала от Балат, снимат ли снимат.

Скрит текст:

# 179

За всички,които очакват ДЕК започва 2-ри сезон на 30.09./сряда...

Ама защо чак на 30ти? Weary
Нали уж от 9ти на 16ти, после уж на 23ти, а сега направо 30ти стана...амааа, ние тука да умираме ли от нетърпение вече!

Общи условия

Активация на акаунт