Чувствам се като стара мома

• 25 769
  • 857
  •   1
Отговори
# 480
И после неминуемо идва оправданието, което и ти спомена: "Той не беше такъв в началото"...
Не е бил, друг път. Всеки е такъв, какъвто е. Оправдават се хора, които не признават, че са се заблудили или че са си затваряли очите за някои неща, надявайки се на промяна след време. А промяната, ако изобщо дойде, най-много да е към по-лошо, това е реалността. Затова още в началото или приемаш (без)компромисно човека какъвто е, или пътищата ви се разделят, така е правилно. Аз никого не съм се опитвала да променя, нито съм се преструвала, за да се харесам на някого. Не искам да подвеждам хората. Обаче съм попадала на мъже, които са се опитвали да ме променят или са се правили на нещо, което не са, за да ме впечатлят. Е, впечатлението не беше добро. Когато си искрен с някого, а той не ти отвръща със същото, това отблъсква.

# 481
Прави сте, че искам сериозна връзка, не означава: искам сериозна връзка с теб, но тогава защо изобщо ще ме занимаваш със себе си, бе муньо, бих казала аз.

Е как да стане от раз преценка, дали си пасвате или не? Нужно е време, до тогава само гадженца без големи приказки и жестове. Всичко като му дойде времето.

# 482
Така е Феникс и именно за това, ако една жена иска деца, трябва да го каже на отстрещния човек. Той ако не иска, да си каже.
Няма какво да го увъртаме. То естествено, че може да не се получат нещата, но именно за това е дейтинга.
Защото като кажеш, искам сериозна връзка, жената чува: искам сериозна връзка с теб и съответно деца.

# 483
Хора, така не съм се смял отдавна. JoySmile
То не са чорапи, мухъл, Мунчовци, запуснати и не знам си какво. JoyJoy

Закачката между Дракарис и Пирончо е много сладка. Relieved
Дракарис е много млада все още, почти дечко, любопитна, иска да анализира и да учи, а батко "инженер" Пирончо, е точно за целта. Но сякаш 15-17 години разлика малко им е множко, но кой знае, за любовта няма граници, не всеки гледа "практичното".
Приятели, вземете си и стая. Heart

Скрит текст:
Прави сте, че искам сериозна връзка, не означава: искам сериозна връзка с теб, но тогава защо изобщо ще ме занимаваш със себе си, бе муньо, бих казала аз.
Е как защо?
Нали трябва да разбере иска ли я тази сериозна връзка, при това с теб.
Как да се случи, ако "не те занимава"? Sweat SmileJoy
Реално, ако не вербализирате, не излизате, на общувате, как да стане?
Нямо? No MouthMaskClose
С маската и да си кимаме само. То да и това го има от 6 м. насам, вярно е. Sweat Smile

То си личи кой, какво иска, и кой за какво става.
Но познанство на 1 месец, на 3-5-6 срещи изобщо не се говори за това толкова детайлно.

Скрит текст:
Няколко месеца съвместно съжителство са достатъчни да разбереш с какъв човек живееш. Не бих си губила времето две години да чакам някой да ми предложи. Точно това е губене на време: да не получавам това, което очаквам, да съм неудовлетворена.
Да, но съжителство.
А до съжителство не се стига на 2-рия месец, ако ще не тиктакащи Misc Alarm Clock да сте, а кукуригащи. Animal RoosterAnimal Hatching Chick

# 484
С необвързаните жени над 35+, които нямат деца, с които контактуввам, всички тиктакат и само за това говорят. Сега какво искат ергените тях въобще не ги вълнува. Те искат дете. Истерично. И аз ги разбирам.

# 485
Съгласна съм, че човек трябва да каже какво иска и не иска (брак, деца и други подобни), но по възможност да не го прави още в самото начало. Началото на отношенията е отредено за опознаване, което позволява на по-късен етап и двамата да решат искат ли тези отношения да продължат. И ако и двамата искат, тогава да се обсъдят следващите етапи. Но това си го представям поне няколко месеца след като е започнала връзката. А не още на първа среща да си заявиш претенциите.

# 486
ФФ иска да го запознавам с една дружка, еми няма да стане, тя иска дете и то веднага. Харесва ти, не ти харесва това е положението. Такива дето са и губили времето има бол.

# 487
  • Агент под прикритие
ФФ, те точно ей тия младите предимно се надъхват, докато животът не ги приземи както стелта, който свалиха сърбите. Grinning

Крис, съгласен съм, че тия неща е хубаво да се казва, но не още в самото начало. И двете страни обикновено искат да видят накъде ще тръгне кежуъла, преди да решат дали искат нещо повече.

# 488
ФФ иска да го запознавам с една дружка, еми няма да стане, тя иска дете и то веднага. Харесва ти, не ти харесва това е положението. Такива дето са и губили времето има бол.
С такова сляпо бързане и както си я описвала, нещо не виждам как ще стане сдобиването с дете веднага. Ще я мислят за луда и толкова.

# 489
С такова сляпо бързане и както си я описвала, нещо не виждам как ще стане. Ще я мислят за луда и толкова.
По-добре тази руса нимфа да си има бебе с помощта на донорска сперма и после да търси идеалния партньор.

# 490
Някои не чакат. Познавам две двойки, които още от първия месец говореха, на втория бяха започнали с бебеправенето. На едните им се получи от раз, но после се разделиха, другите още си бяха заедно последния път, когато ги чувах.

# 491
Дракис, и тя такива ми ги говори, но аз по-скоро съм против. Мен ме е страх да гледам дете съвсем сама.
Имам и такива познати. Семействата са силни и са до тях, та се справят.

# 492
  • София
Много интересна тема! Авторката НЕ е стара мома, в никакъв случай и не бива да се чувства така. Срокове на никого не бива да поставя обаче. Мъжът отсреща може да започне да изпитва съмнения тя обича ли го или го взима там за разплод само, щото добри гени, нали.
Изключително добро мнение на Невена прочетох в началото, с изключение на частта за "поставянето на срокове" - не съм съгласен, повечето мъже биха се отдръпнали. Не казвам всички, но си е риск.
Последните страници обаче гледам - май е станало един малък тиндър, а;) Как се влизаше в Тиндър Stuck Out Tongue

# 493
Дракис, и тя такива ми ги говори, но аз по-скоро съм против. Мен ме е страх да гледам дете съвсем сама.
Имам и такива познати. Семействата са силни и са до тях, та се справят.
Ти няма да гледаш нейното дете, та не я разубеждавай, ако и минават такива мисли.

# 494
Много интересна тема! Авторката НЕ е стара мома, в никакъв случай и не бива да се чувства така. Срокове на никого не бива да поставя обаче. Мъжът отсреща може да започне да изпитва съмнения тя обича ли го или го взима там за разплод само, щото добри гени, нали.
Изключително добро мнение на Невена прочетох в началото, с изключение на частта за "поставянето на срокове" - не съм съгласен, повечето мъже биха се отдръпнали. Не казвам всички, но си е риск.
Последните страници обаче гледам - май е станало един малък тиндър, а;) Как се влизаше в Тиндър Stuck Out Tongue
Има разлика в поставянето на сроковете - дали на себе си или на мъжете. Например чакаш 1 година за дете и си тръгваш.

Общи условия

Активация на акаунт