Когато си направих регистрацията (изцяло с цел любопитство, не целеви дейтинг), и през ум не ми мина да си направя описанието на български. Осъзнах, че съм си написала описанието на английски, при това на малко по-висок стил и със съответната лексика, чак когато ме попитаха защо.
По лични причини (не умишлено търсене на чужденец, хах) за мен си е било напълно логично да е така и явно подсъзнателно е повлияло. Но сега като се замислям съзнателно - суперход е било, умно съм постъпила. Естествено съм отстреляла един куп хора, които не говорят езика или го говорят слабо, а аз с такива нямам никакви допирни точки и не бих помислила за повече така или иначе. Или ме намират за претенциозна, или каквото още там са си помислили. Супер всъщност, то това е идеята на описанието.
Но е забавно какви свободни съчинения има под наслова за киселото грозде, де.

Иначе във връзка с темата: много окуражавам авторката да си направи такъв профил. Много плява има, но има и страхотни хора - дори познанството да не прерасне непременно в нещо романтично, така се създава среда и хора, с които да споделяш хоби, които да те запознаят с други и т.н. Просто добро описание, добри снимки и противно на всички съвети - пиши с някого преди да излезеш с него, доста помага да отсееш хора и да не си губиш времето на срещи, на които не можеш да извъртиш отегчено очи, да се изхилиш с глас на дебилно изказване или да си тръгнеш (ако си people pleaser и въобще по-мила по природа). Така и няма да се "изхабиш" емоционално и да претръпнеш, което е реална опасност.
А те с възрастта стават все по-изявени.
За долна граница тогава бях посочил 33 години, ако не ме лъже паметта, но FF ме беше посъветвал да не пренебрегвам и по-младичките. Защо пък да се дърпам.