Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 182
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Отново плюс за Елинор от мен,идеално опакован Rasasi :
https://elinor.bg/product/rasasi-qasamat-bareeq
Ще го подаря на ММ преди да го разопаковам поради доста мнения,че е унисекс с преобладаващо мъжко звучене и хем да го зарадвам,но веднага ще го пробвам и на мен и ако ми хареса,ще го ползваме заедно:)

# 361
Без да искам да звуча остро, но в последните постове и дори теми ми прави впечатление, че плюсчета и положителни отзиво се дават на даден сайт само защото пратката е опакована добре! Това не мога да го разбера...! В други държави, даден сайт се хвали, ако към пратката има малка изненада - жест към потребителя, дискаунт купон за следваща поръчка или брандиран талисман(сувенир)! Не е приятно да влизам в темата и да чета колко добре някой си е опаковал кашончето! Още веднъж ще плмоля да ме разберете правилно и моля никой да не приема лично думите ми! 🌷Нека бъдем по-взискателни към БГ сайтовете! Знаем, че и техни представители четат темата 😊

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 12:35 от Ellinor*

# 362
Аз от сайт за парфюми мостри не съм получавала от години....
Само от Арлен получавам мостри на Филорга, но пък сайта не е за парфюми.....и Нотино какво беше това с тези мостри-преди 3 седмици още си поръчах-нищо на квадрат....

# 363
Здравейте дами! Hug Много бих искала да ми кажете ако имате информация за тези два сайта дали парфюмите в от тях са оригинални.
Ето и сайтовете:
https://www.testeri.bg/
https://www.perfume.bg/
За testeri.bg знам от моята шефка ,че били качествени защото тя си е поръчвала от там ,но все пак искам по субективно мнение. Ще се радвам да чуя вашите мнения! Успешен ден ! HeartHugJoy

Не съм пазарувала от тези сайтове, но според мен не са ментета. Може би греша. Със сигурност бих се доверила на perfume.bg, и при положение, че и двата сайта са на един и същ адрес, значи и на testeri.bg може да се има доверие Simple Smile.

# 364
Най-добре не гарантирай без да имаш опит с някой от сайтовете. А искрения ми съвет е за тестери въобще да не гарантираш...
Никой нормален сайт няма да пише пред всеки парфюм "оригинален", защото какво? Има съмнение, че не е и с тази думичка гарантират?

# 365
И аз никога не съм получавала малки изненади или подаръчета под каквато и да е форма от онлайн сайтове,единствено от някои за козметика:)...наистина,ако ни четат/а те четат/,правете малки жестове,ние клиентите ще уважим този факт!

# 366
Най-добре не гарантирай без да имаш опит с някой от сайтовете. А искрения ми съвет е за тестери въобще да не гарантираш...

Аз ли не се изразявам правилно или проблема е другаде??? Никъде не съм писала, че гарантирам. Писах, че нямам опит, но бих се доверила. Писах също, че може би греша. Това е лично мнение без даване на каквито и да било гаранции. Редовно проверявам двата сайта за един парфюм и когато се появи, със сигурност ще поръчам. Тогава ще дам отзиви и тогава ще мога да гарантирам.

# 367
Съгласна съм с Елинор*. Повечето сайтове хабер си нямат как да "ухажват" клиентите си.
Да речем, че тези със супер изгодните предложения ги разбирам, но Нотино, Дъглас....могат да предложат доста повече за цените, котито искат.
Дъглас сега не знам да ги похваля, или порицая, но с последната поръчка не изпратиха обещаната мостра на Idole, въпреки, че бях спазила условието да купя аромат от марката. Не съм умряла за мострата и даже бях забравила за това, но видях пак същата реклама, когато разглеждах пак няколко дни по-късно. Писах им и в крайна сметка я изпратиха. Ама някак не е редно аз да им напомням да си спазват обещанията... Да не говорим колко пъти пращат мостри, различни от исканите, или изобщо не са им налични изборите за мостри на чекаут 🤔

# 368
  • Стара Загора
И аз не съм получавала мострички като подарък от нашите сайтове. Само веднъж получих от Нотино, но беше обявено в сайта. Grinning
Иначе от чуждестранни сайтове пускат по нещичко, последният път имах 5 мостри на разл. кремчета за лице + 1 пила за нокти. Зарадвах им се, защото не го очаквах.

# 369
Не само, че не получавам мостри при покупка онлайн, но последния път Дъглас не ми изпратиха и мострата, която те самите ми предложиха. Вчера поръчах отново и избрах мостра да видим сега ще я изпратят ли.

# 370
В количката ми в Нотино в момента има към 10 артикула, повечето са мостри на парфюми, един парфюм и един крем, добавиха се автоматично 3 парфюмни мостри безплатни/едната към едната мостра и две към парфюма/, като подарък. Ако претръпна психологически да поръчам нещата, не вярвам да не ги пратят.

# 371
Преди малко си получих поръчаните мостри от Нотино и бяха изпратили и допълнителна мостра като подарък. Нямаше нищо разлято, като количество също ми изглеждат еднакви. Blush

# 372
При нас в Сефора също редовно не дават мостри, дори и при поръчка за сериозна сума. Ами, изклютелно рядко пазарувам вече от тях като са избрали да имат такова обслужване. В Андора всеки път ми правят подаръци, често шапки, шалове, чанти и редовно дори почти пълни тестери на парфюми в най-големия размер. Носни повече пари прибират от мен от местните вериги по тази причина. Да не говорим, че там и без друго е страшно евтино.

Още не съм се наканила да поръчам от Нотино, но българското е значително по-евтино от местното, което ми прави малко лошо впечатление.

# 373
Кое е "местното Нотино" и къде е Сефората "при нас"?

# 374
В интерес на истината допреди известно време парфимо редовно пращаха мостри. Нищо че в продължение на месеци бяха зациклили на Бърбъри боди тендер и от получените мостри сигурно можех да напълня поне едни 20 милилитра шише, но пращаха, отчитаха се. Отдавна вече не пращат и те.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 14:44 от *Emia*

Общи условия

Активация на акаунт