Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 40 930
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 150
Що така насериозно  се приема, тази  Жанета ?!
Много  си е повярвала, завалийката, та чак обидена.
Преддтавяте ли си, в какъв свят живее ?!
И си вярва, и изисква, и очаква, и се обижда, и пак отново...
Що не си излезе, тази кака ?!

# 151
Само на мен ли това постоянно “Хепи Ванче” ми идва в повече?!?

# 152
  • I Love You 3000
Еее , знаех си , че има защо пилотът да ми е фаворит Simple Smile И аз иначе го цанех за Даяна.

# 153
  • На морето!
На Петър му е крайно неприятно, че го свързват с такув типаж жена. На мен също би ми било.
Хепи Ванче ми е готина на мен, с изключение на Милена, Надя, Ангел и 2те кифли, другите са ми ок засега.

# 154
Не мисля, че на Петър му е чаааак толкова неприятна Жанчето Wink

# 155
Кифлите си казват - влезли са да си почиват във фермата. И си почиват. Е, чак такива досега не са участвали (не знам само в пети сезон как е било).
Време е да си ходят, стига толкова почивка.

# 156
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 14 (21.09.2020)

# 157
Струва ми се,  че Калоян се опитва да си придава някаква тежест, която реално не притежава. Тембъра му прилича на стар дядко. Фалшив ми е Frowning1

Даяна, милата, толкова е лапнала по Йордан, че чак ми е жал за нея.

# 158
На Петър не му е чак толкова неприятна Жанчето. Ако не бяха във Фермата, щеше да е по-различно. Тук се прави малко на недостъпен, все пак има достойнство и не пада поразен в краката й като всички батки или диваци като Ангел в национален ефир. Може би се опитва да се фокусира върху играта, все пак в истинския живот едва ли страда от липса на женско внимание и не е влезнал специално във Фермата да търси любов. А от другата страна, Джуката яко преиграва, защото както бях казала преди няколко дни, не може да преглътне факта да не е център на мъжкото внимание.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 23:59 от Παύλος

# 159
  • София
Чета ви и недоумявам, тук всички пишещи ли изглеждате като Анджелина Джоли, та се хванахте за ушите на Боби?
Извинете, ама в живота има много по-ценни неща от външния вид на един човек. И досега от това, което виждам аз от екрана от Боби, мога само да кажа, че е един работлив, умерен и стойностен човек.
Не знам времената ли са такива, но все по-често виждам как хората оценяват опаковката, вместо съдържанието. А пък да ви кажа едно л...о в луксозна хартия и панделка, пак си остава л...о.

# 160
  • Другата България
Чета ви и недоумявам, тук всички пишещи ли изглеждате като Анджелина Джоли, та се хванахте за ушите на Боби?
Извинете, ама в живота има много по-ценни неща от външния вид на един човек. И досега от това, което виждам аз от екрана от Боби, мога само да кажа, че е един работлив, умерен и стойностен човек.
Не знам времената ли са такива, но все по-често виждам как хората оценяват опаковката, вместо съдържанието. А пък да ви кажа едно л...о в луксозна хартия и панделка, пак си остава л...о.
+100.
На мен Борислав ми е фаворит от ден 1.

# 161
На работа съм и нищо не гледах. Избраха ли фермер. И изобщо какво стана

# 162
  • София
На работа съм и нищо не гледах. Избраха ли фермер. И изобщо какво стана
Избраха Боби, а Йогата посочи Кустев, като претендент. Боби пък го направи своя дясна ръка

# 163

Дали така е изглеждала Жанета или това е друго момиче?

Кой е възрастния човек, който проверява строежите? Строител или архитект?

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 00:20 от dany_nik

# 164
Не са доволни кифлите, вече няма да работят като компаньонки-съблазнителки.

Оффф, да. Спасителките на плажа ще трябва да поработят. Миналата седмица се възползваха от вратичката, която им даде Шефката Ф - да работят, само когато са в настроение...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт