Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 893
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 255
Жана, почти на 30, не видях да е постигнала много...Какви мъже й падат в краката, ако изглежда така и се държи така...Не ми се мисли.
Държанието й е старомодно клише от когато е била на 16 , не мислите ли...
Кой мяука така като говори и наистина ли ще нарочим мъжете, че харесват това...

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 19:08 от dany_nik

# 256
Какво привлича Жана? Внимание-добре. За колко време? За нищожно. После е ред на подигравките. Ми мерси от такова внимание и привличане.

# 257
Държанки е имало, има и винаги ще има.
Шанса и е да роди дете от подходящ мъж и да си гарантира определени блага.
Но принципно изглежда като напълно зависима от мъжете жена, разчитаща на външност и умения с кожения микрофон.

# 258
  • София
Обаче до тук поне, жените правят шоуто!
Ако не бяха Милена, Надя и особено Жанетка щяхме да сме на 50% по-малко изписани страници. Wink

# 259
  • Велико Търново
Не сте ме разбрали. Нямах предвид...
Напротив, много добре съм разбрала. Едва ли има нужда от допълнителни обяснения и тълкувания. Това, което показва Жанета, ми е твърде далечно като ценностна система, за да се стремя към нещо подобно. Че чак пък и да завиждам... Joy Joy Joy

# 260
  • Другата България
Интересно обаче защо никой не пише за Антония.
Която е в пъти по-зле от Жана.
Аз бих ама съм на работа и от телефона ми е сложно.
Усетихте ли как фъфлеше на партито на Боби?
Помните ли как се зарадва на алкохола в седмицата на Кустев?
Виждате ли Калоян как е лапнал въдицата?

# 261
  • София
Обаче до тук поне, жените правят шоуто!
Ако не бяха Милена, Надя и особено Жанетка щяхме да сме на 50% по-малко изписани страници. Wink

Да ти кажа, така като се замисля, всеки сезон жените май повече ни карат да щракаме по клавиатурите 😁 Това мама Даре, Вили, Нора и т.н. ехеее какви времена. 😁

# 262
  • London
Да, не ми е приятна идеята, че се внушава някаква свалка, а единият е сгоден. Даже самият Йордан си каза, че е възможно приятелката му да се дразни, като гледа. И че се е разделил с майката на детето си поради ревност. А дали е била безпричинна?!
В предния сезон някои от участниците в любовните сюжети също бяха обвързани, но някак не ми беше толкова тягостно да ги гледам, не знам.

Аз по-скоро органически се отвращавам от баща на дете със специални нужди, който първо е изневерил, защото явно му е дошло нанагорно това с детето. Второ, че се е разделил с майката ( при все, че такова дете има крещяща нужда от двамата си родители ), сега го вижда само лятото? Що за отговорност е това? И приятелка нова, па Ферма, па свалки.... за мен този е най-големия въздухар то всички там. Ама както и да е!

# 263
  • София
Чудя се кои ще избере Боби за ратаи. Предполагам Жанета, но иначе ако аз бях на негово място щях да сложа Милена...с довода, че миналата седмица е била фермер, а тази да види пък живота на ратая. Че нали на нея и беше интересно да сложи Йоги, за да видела сравнението.
Изобщо не съм за никой, за първи път да нямам симпатии към никой. Но добре, че ги има и някои за да има какво да пишем както казахте.

# 264
  • при късмета
Не сте ме разбрали. Нямах предвид, че има тунинг и подобрения. Тях всяка може да има. Имах предвид, че се държи по точния начин да предизвика мъжкия интерес и да манипулира мъжете с женственост. Освен това и по характер е миличка, добре и точно се изразява, не е никак глупава, нито досадна, нито зла... изобщо нищо не и липсва като изключим, че тунинга и не е особено успешен в моите очи поне.
Сериозно ли Жанет е еталона ти за женственост? Нейното няма нищо общо с женственост. Може да е добричка, никой от тук не го знае. Интереса дори на мъжете предизвиква за малко и после кой успял, кой не, да сдържи смеха си. Глупава е, защото си мисли, че е предизвикала същия този интерес, а не е способна да отчете факта, че изобщо не е постигнала целта си, а само подигравки. По-глупава от това, здраве му кажи. Да, не е зла, но е от досадна, по-досадна. Затова и никой не ѝ възлага сериозна задача, защото нито ще се справи, нито някой иска тя да му помага.
Интересно обаче защо никой не пише за Антония.
Която е в пъти по-зле от Жана.

Аз писах, че дори за хубава не я намирам. Но поне гледа да си мълчи и да не се излага като другата. А, че е мързелива няма спор и, че е един дол дренки с дружката си. И тя искам да си ходи, но няма как да излязат двете кифли едновременно, та предпочитам първо Джуката да ни лиши от присъствието си

# 265
  • София
Аз я гледах Жанет в черешката.В кухнята се представи отлично-бърза,спретната ,хляб омеси.Разказа доста неща.Питаха я за корекциите и конкретно за нослето го е правила два или три пъти,защото й е чупено ...от жени Simple Smile
Сравнявайки я с Нора Недкова например или с Паула от миналия сезон,Жани е направо ангел.Мен лично не ме дразни.Не съм очаквала от нея кой знае какви трудови подвизи.Чурулика си там,подскача си,незлоблива е.
Продукцията просто я бута много пред камера.Все си мисля,че това й е последната седмица.Изобщо не вярвам ,че тя и Даяна са се явили на кастинг,така че една по една ще си заработят хонорара и скоро ще "паднат" на дуел.

# 266
Не знам дали ако Боби избере Жана за ратай, няма да сгреши. Тя няма да свърши нищо и може да им наложат глоби. А и тежко му на мъжът ратай с такъв другар. Пък знае ли човек, може Жани да ни изненада.

# 267
Може Жани и Петър да са ратаи, да стоплят отношенията.

# 268
  • София
Мери Ан,
Антония мен ме дразни повече от Жанета. Осипова е като някаква кукла Барби, не я взимам сериозно, ама Антония си е злобна, също мързелва и много по-напрягаща. А и нали бяха първи дружки с Жанета, защо не отиде да я защити след като всички я подиграваха, а се подхилкваше, после нито веднъж не отиде при нея. Абсолютна змия е тя, никаква приятелка не и е.
Бих се радвал и Антония да излезе тази седмица. Значи Жанета, Антония и Поли за мен са непотребни за фермата и само пречат. Но разбирам и Иван и Андрей, нарочно са ги вкарали, за да се излагат и хората да ги хейтят и да пишат по форуми и социални мрежи. Wink Тъпото е, че има истински ценители, които искат да гледат съвсем друг формат, а не това кък което ни тласкат и във Фермата и в ИВ. Тези хора са големите губещи.

# 269
  • London
Хихи ама много джанки там бре.... да не ги мислим, че ще се оплакват от запек. Имат лек... хахах

Общи условия

Активация на акаунт