Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 114
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 405
  • На морето!
Жанета си вдигна цената, обаче си вкара автогол. Сега всички мъже, с които ще е (служебно най-вече) са предизвикани да я накарат да изпълнява команди.

Боби трябва да я изпрати на дуел, в противен случай ще компрометира фермерството си. Но не вярвам, че ще излезе, нали И и А дадоха заявка за дългосрочно развитие на отношенията между двете "мадами".

Даяна ми харесва много, но съжалявам, че си падна точно по Йордан. Биха били прекрасна двойка с Петър.

# 406
Аз съм забелязала, че има някаква пряка зависимост - хиалурононът, инжектиран в устните, изпъва не само техните гънки, превръщайки ги в дебърцини, а и едни други гънки. То не е много ясно и дали ги е имало другите гънки преди това, де.

# 407
Браво на Осипова - показа им как се играе играта. Щях да умра от скука ако не беше тя и Дана. Ето що са ги вкарали във формата - за гледаемост, а не за работа. Fair enough. Пък и тя не нарушава правилата - има правило да вършат определени неща, но няма правило да ги изпълнят по конец. Колкото коже, колкото и е кеф - толкова. Готова е да си понесе наказанието, да я изгонят ако искат - всичко е точно.
Даяна - тя е зодия лъв. За лъвовете хорското мнение е по-важно от всичко. Тоя страх и е астрологично заложен и много трудно ще се отърве от него. Само с едно баене едва ли ще и се реши проблемът.

# 408
Браво на Осипова - показа им как се играе играта.

Sweat Smile Laughing Показа им, че не си е пила хапчетата. Или кара късен пубертет? Thinking

# 409
  • SF
Астрологично заложен? Астрологично?
Ти току-що уеднакви всички Лъвове.
Напротив - много типична лъвска професия си е избрала Даяна, свързана с изяви пред публика, творчество и работа-хоби, работа, която обича.

# 410
На някои дотам им стигат възможностите - да реват и да се тръшкат. Важното е да има хора в публиката, които им ръкопляскат за изпълненията. Simple Smile

# 411
Те си се знаят вътре кой какво предпочита да консумира. За да се споменава тая бира, че е за мъжете няколко пъти и да стават конфликти, е вероятно предимно мъжете да пият и две-три жени евентуално.

# 412
Точно пък вътре - нищо. Само бих се подразнил на 20-30 мл алкохолец. По-добре без. Пилотът каза (и аз подкрепям) - ДАЙ ЕДНА БУТИЛКА УИСКИ И ТОГАВА.

По-добре да купят от пакетчетата чай дето са под лев 20-25 бройки, и да си правят студен чай.

# 413
  • София
За момента и аз много симпатизирам на Даяна- красива, умна, удивителна млада жена... За какво и е тоя Йордан точно на нея, ама пуста химия...

# 414
И на мен ми се струва, че Даяна се е увлекла по неподходящ. Дори не виждам какво толкова хубаво е намерила в него - дърт и е, не си пасват. С Петър ще по-подходящи ама пък той е несериозен. Никой не е за нея от наличните. Чудя се защо толкова се е отчаяла и се хваща за 1 срещнат като удавник за сламка. Струва ми се разглезена и свикнала винаги да получава на секундата квото си поиска и сега като известно време не и се получва и вече айде - отчаяна до такава степен, че чак във фермата да се навре и да се сваля с чичо си

# 415
  • София
Обаче забелязахте ли как Мария имаше имен ден-15.08.,а Андрей след това драматично обяви,че е 22.09 Simple Smile .после отново стана 15.08.Така може да изчислим някои неща по-натам.
Жанет е пътник за мен.Боби абсурд да е искал да е ратайка,дори беше е назначил за технически ръководител на обекта.Сега ще му се наложи да я прави и дуелист,или някоя вътрешна-Даяна да я предизвика и тя да си ходи.
От дуел с Жането нямаме нужда,но все някога ще трябва да го преживеем,по-добре да е по-рано.

# 416
Вие не разбирате ли, че Жанета не е там за парите, които е пределно наясно, че няма да спечели. Там е за да си прави реклама и да се забавлява. Личи си, че вече и е писнало и иска да си излиза.

# 417
Не, ние изобщо не осъзнаваме, че това недоразумение на скалпела е там, за да посети за себе си малкото хора, които знаят за съществуването ѝ. Е, да, и аз вече знам, че съществува, толкова съм впечатлена!
Аз, разбира се, от завист така говоря, някой да не си помисли нещо друго.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 13:52 от Ензим

# 418
  • Вестерос
Предишните години само ратаите имаха право да готвят за групата.
Тази година изобщо нямат ангажименти в кухнята. Първата седмица готвеше основно Надежда. Втората - Кустев. Едни овце имат да прибират и изпращат и да пометат кошарата им. Досега не се е видяло да доят.
Именно, аз с кеф бих била ратай. + че вече не е задължително да са и дуелисти.

# 419
  • London
Тя най-вероятно е с хонорар влязла тази Жани. Аз по-скоро все още не схващам упорството на продукцията да ги кани. Някакви договорки да нямат с българския Плеймейт конкурс.....вече май няколко издания оттам ни се натрапват миски, мисис и тн старлетки.

Общи условия

Активация на акаунт