Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 40 914
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 1 005
Тя веднага опита набеди друг, не помня кого, а просто тя не е трябвало да го позволява.

# 1 006
  • при късмета
Не ми се сърдете,но аз наистина не разбрах защо глобиха Милена Simple Smile
Някой може ли да ми обясни.

Дъските, с които Милена им каза да направят пода в лятната кухня, са били предвидени за друга задача. Да, беше нещо, което Милена не беше поемала в задачите първоначално, в последния момент го реши. Глобата трябваше да е двойна и е цената на съсипания материал.

А аз с пускането на мандрата "виждам" отпадането на Надежда като много далеч във времето.
И ми става едно "хубаво"..........
Тя всъщност И на това е разчитала, че като произвежда млечни продукти ще е "ценна" за фермата и никой няма да я праща нито ратай, нито на дуел.
Същото се отнася и за Кустев. Той откакто е влязъл, прави само едно нещо - готви. И дотук.
Мисля, че в началото казаха, че ще идват специалисти от Балкан (както в предишни сезони впрочем) да учат всички да правят всичко. Така, че Надка със сигурност ще опита да завземе мандрата, както в началото направи с кухнята, но този път може и да не ѝ се получи. Даяна например изяви голямо желание да се научи. Сигурно ще възроптае, ако няма тази възможност и мандрата е превзета от някого
Кустев, не ми е толкова антипатичен, като първата седмица. Като не се държи като шеф в кулинарно шоу, даже ми е приятен. А може и да съм субективна, защото по глас, изразяване и маниери много ми напомня за приятел

# 1 007
  • Другата България
Ясно.
Значи сега ще има драми и за мандрата.
Надка ще иска да държи монопола, защото най-много знае, най-много може, от другите нищо не става, и те така.
И който се осмели - ще има "екшън".

# 1 008
Дуелът лично аз не мога да определя за “слаб” защото и двете дадоха каквото можаха, просто толкова си могат, но в някакъв момент везните наклониха в полза на Жанет.
Дана направо да си кажа има някаква лудост в погледа, и е направо плашещо като я гледа човек.

# 1 009
  • при късмета
Представител на Балкан, който им е показвал как се правят разни неща и в стари сезони, беше на поставянето на табелата. Затова си мисля, че трябва всички да научи, а и като го обявиха се говореше в множествено число. А може и да вика някого, като с гост готвача и да е персонална задача. тогава не е задължително да е Надка. Но предполагам, че всички трябва да се научат и фермерите ще определят кой тази седмица ще е в мандрата, кой в кухнята, като другите задачи.
Ако допуснат Надя да завземе мандрата, ще стане като с кухнята в началото. "Аз не съм дошла тук да ви храня всичките" и след 5 минути "Защо ми влизате в мандрата и ми се бъркате в работата?" Ще се върнем в първата седмица

# 1 010
  • Вестерос
Днес даваха репортаж за някакъв масов бой между различни групи фенове на Левски, веднага се сетих за Дана и я търсих в тълпата, но нищо не видях Grinning

# 1 011
Милена не повдигна въпроса за Боби от невъзпитаност или недосетливост. Направи го съвсем нарочно за да го обиди. По-късно пак го направи пак уж на майтап. Каза нещо от сорта "те ще ти простят, защото си ром", хилеше се и го прегръщаше.

# 1 012
  • София
Грешна стратегия е избрала Милена. Това може да и изяде главата.

# 1 013
  • при късмета
За мандрата още една възможност ми дойде на ум. Да е задължение на ратаите. Сега,като не доят, а мляко ще им носят и то трябва да се приготви по различни начини, може в техните задължения да влезе. А и така никой не може да я окупира и всички ще се научат. Би било най-справедливо

# 1 014
И аз мисля, че Милена съвсем умишлено каза това за пазара. Но подрани, такава реплика по линията 'ром си, затова...' щеше да е ефективна, когато е нарочен за нещо (ако бъде).

Дуетът ми беше интересен, според мен дадоха всичко от себе си, а Дана и малко отгоре Grinning

Сега очаквам някоя изненада от Жани, поне ми си иска.

Даяна и Данчо са...по-малко сцени с тях, по-добре.

# 1 015
Милена си е влезнала със сценарии и си играе по него. Само че това не е ВИП Брадър тип шоу (е, доближава се, но идеята е друга) и стратегията ѝ е грешна. Ако беше в другото предаване, щеше да е любимка на публиката. Объркала е аудиторията и полето за изява.

# 1 016
Милена не повдигна въпроса за Боби от невъзпитаност или недосетливост. Направи го съвсем нарочно за да го обиди. По-късно пак го направи пак уж на майтап. Каза нещо от сорта "те ще ти простят, защото си ром", хилеше се и го прегръщаше.
Нарочно, разбира се. Следва максимата, че атаката е най-добрата защита - напада, преди някой да се е сетил да подхване въпроса, че заради нея са с ограничен бюджет. Затова за нея е важно да намери веднага друга причина за намалените цени - произхода на Боби.
За мен все пак е доста глупаво от продукцията да правят това заради ромския му произход... Защото И те е възможно да го обидят с подобно отношение - ти си циганин и ние ти даваме помощ.... като на типичните представители на етноса....

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 20:51 от Ензим

# 1 017
  • София
Може ли да ми кажете откъде да гледам предаването на живо, но да избегна бъгавия бтв сайт? То не се търпи, тръгва си, спира си когато иска...

# 1 018
А ратаите, като не доят и не готвят, не стават в 5ч сутринта да приготвят закуска, като в първите сезони, не правят почти нищо общо-взето, защо не им дадат да си заградят с ОSB плоскости къщурката и да си направят нормални легла за спане, да си сложат прозорци и да се приключи с мишките и мизерията?

И те са хора, и те заслужават по-нормални условия за престоя си там. Това, че си ратай, не значи, че си роб или животно!

# 1 019
  • при късмета
А ратаите, като не доят и не готвят, не стават в 5ч сутринта да приготвят закуска, като в първите сезони, не правят почти нищо общо-взето, защо не им дадат да си заградят с ОSB плоскости къщурката и да си направят нормални легла за спане, да си сложат прозорци и да се приключи с мишките и мизерията?

И те са хора, и те заслужават по-нормални условия за престоя си там. Това, че си ратай, не значи, че си роб или животно!
Всяка постройка има план и как да се направи. Фермера на седмицата решава кои задачи да изпълнят през неговата седмица и какво да правят. Вероятно и на къщичката на ратаите ще ѝ дойде реда, но за сега дори постройката, която служи за спално не са направили напълно, лятната кухня също не е готова.
Този сезон не им дават задачите, сами си ги избират

Общи условия

Активация на акаунт