Нашите second hand находки - тема 43

• 90 838
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
На мене в Манията са ми връщали пари. Мъжът ми си беше взел дънки и нали е кьорчо, хич не гледа, се оказаха скъсани на единия крачол, който по търговски трик бе запретнат да не се вижда. На следващият ден отидох, показах, премериха с цената от предишния и направо ми върнаха парите. Не е ставало дума за замяна дори.

# 316
Халите си работят 😊
Само хранителните щандове, както във всеки мол Simple Smile
Евенце, Маниите са франчайз и явно решават на място как да процедират при връщане. Което пак ни изпраща към съвета - провери на място Grinning

# 317
  • София
Снощи в Мания - 30 лв килото. Харесах си една блуза - 8лв. Е пък няма да им дам!

# 318
Вече се ориентирам към по- малките магазини, намерих 4-5 много хубави и ги посещавам често. В единия забелязах че в денят след последния ден подаряват даже всичко от магазина. Не знам каква им е файдата, но си работи вече сумати години и то на място където наема не е никак малък.

# 319
  • София
Старата стока май отива някъде за преработка, което се плаща. Така че имат далавера да я намалят.
Това е бедата на малките магазинчета - не могат да въртят често нова стока, а застои ли, са умрели!

# 320
Защо вече не мога да прилагам код Мания-та онлайн? И него ли направиха като Ремикс крайната цена да включва и кода за намаление за деня?

# 321
Вече се ориентирам към по- малките магазини, намерих 4-5 много хубави и ги посещавам често. В единия забелязах че в денят след последния ден подаряват даже всичко от магазина. Не знам каква им е файдата, но си работи вече сумати години и то на място където наема не е никак малък.
Къде е този магазин? 😁

# 322
Еха искам и аз да ми подарят.
Сигурно е питано и други пъти, но не знам къде е. Чудно ми е, това са толкова много дрехи, откъде ги вземат магазините?

# 323
В Стара Загора Simple Smile

# 324
# 325
Май отговора "Стара Загора" е към мен.
Аз имах предвид по принцип магазините за втора употреба от къде ги вземат дрехите?

# 326
Не, отговора ми беше към iren11, съжалявам че не уточних.
Магазина е Color mix, не знам кога ги пускат и дали е редовна практика, но ми направиха впечатление табелките за 1-2 лв, после имаше такива за всичко безплатно и първата ми мисъл беше, че затварят магазина, но после си беше напълно зареден отново. Много ми е далеч да го следя често, но майка ми живее в района ще я попитам довечера дали го правят редовно.
Абе като цяло когато тръгнеш в този район да вървиш има хубави магазини втора употреба. Любимият ми е малко след него срещу bike center се пада. От там съм си намирала страхотни неща и обслужването е супер. Просто локацията им ми е неудобна.

# 327
О, за друг път ще знам, напоследък често посещавам града, а не знаех магазини

# 328
  • София
Май отговора "Стара Загора" е към мен.
Аз имах предвид по принцип магазините за втора употреба от къде ги вземат дрехите?
Зареждат от складове на едро. Там се продават на чували по качество.

# 329
Не, отговора ми беше към iren11, съжалявам че не уточних.
Магазина е Color mix, не знам кога ги пускат и дали е редовна практика, но ми направиха впечатление табелките за 1-2 лв, после имаше такива за всичко безплатно и първата ми мисъл беше, че затварят магазина, но после си беше напълно зареден отново. Много ми е далеч да го следя често, но майка ми живее в района ще я попитам довечера дали го правят редовно.
Абе като цяло когато тръгнеш в този район да вървиш има хубави магазини втора употреба. Любимият ми е малко след него срещу bike center се пада. От там съм си намирала страхотни неща и обслужването е супер. Просто локацията им ми е неудобна.
Нищо не ми говорят и двата.
А дрехите ги взимат и от тук, и от чужбина от контейнерите за дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт