У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (28)

• 74 331
  • 956
  •   1
Отговори
# 675
  • Berlin
Аз не помня много, но като прочетох някои от заглавията, се подсетих за тези филми.😂 Аз по принцип се старая да ги забравям, че не мога да спя после. Например азиатския Shutter, Black Mirror серията с кучетата роботи и тази с Брон от Game of Thrones (тази ме запрати в не знам къде, после месеци наред се опитвах да я забравя, сега съм по-добре). Сигурно има и други, които съм гледала много отдавна, но да, забравям ги нарочно. Със сигурност харесах Sinister, 8mm, други, за които се сещам, са един с Рене Зелуегър и едно осиновено дете, Others с Никол Кидман, Hide and Seek с Робърт де Ниро, El Orfanato, Лабиринтът на Пан.

# 676
  • В Космоса
Все пак майката на Кевин изигра Тилда Суинтън, така че гледай го.

И аз се сетих за Sinister и Dark Water.

Също за един, на който му забравих името. Беше нещо от сорта внук отива на гости при баба си и дядо си, които са много странни. Ясно си спомням бабата как лазеше под къщата, брр.

# 677
  • Berlin
Ооо, да, Кевин вярно. Гледах филма, нямах идея за какво е, не знаех, че има книга. Бях с много смесени чувства. Най ми беше жал за бащата и сестричката, за майката по-малко като че ли и много се чудех как аз бих се чувствала в подобна ситуация и всъщност как се стига до това (във филма оставяш с впечатлението, че не поради възпитание, а някакси по рождение така🤔). А актьорът, който играе Кевин като по-голям, е Езра Милър… omg, какъв каст…

Акаша, туй е един от несполучливите филми на Шаямалан за мен, хич не ми хареса, имаше гадости, нооо нещо не му се получи тоя филм. Неговите филми също си струват - 6то чувство, Селото.

# 678
Предполагам и вие като мен сте изгледали бая филми, та да ви питам дали може да ме подсетите за един филм. Гледах го 2009/2010  година някъде , но не си спомням той от коя година е , нито заглавие или други неща.
Имаше едно странно момиче , майка и и решеше косите с един гребен и тя и го заби в главата или окото , а след това по коридора замина в стаята на баща си , който спеше и с някакъв нож или малка брадвичка го уби и него... Ако някой е гледал нещо подобно и се сеща може да сподели и да го открия Simple Smile

# 679
  • София
Все пак майката на Кевин изигра Тилда Суинтън, така че гледай го.

И аз се сетих за Sinister и Dark Water.

Също за един, на който му забравих името. Беше нещо от сорта внук отива на гости при баба си и дядо си, които са много странни. Ясно си спомням бабата как лазеше под къщата, брр.

Посещението от 2015. И аз за същата сцена се сетих Grinning

# 680
Ооо, да, Кевин вярно. Гледах филма, нямах идея за какво е, не знаех, че има книга. Бях с много смесени чувства. Най ми беше жал за бащата и сестричката, за майката по-малко като че ли и много се чудех как аз бих се чувствала в подобна ситуация и всъщност как се стига до това (във филма оставяш с впечатлението, че не поради възпитание, а някакси по рождение така🤔). А актьорът, който играе Кевин като по-голям, е Езра Милър… omg, какъв каст…

Ще го сложа в скрит текст, че някой може да не е гледал/чел за Кевин, а си струва:
Скрит текст:
Идеята е точно по рождение, един вид абсолютното зло. Ако правилно помня, тя не се и чувстваше толкова добре, като беше бременна с него. Когато той се роди, тя ня изпита майчински чувства, нито той нещо към нея.
И всъщност майката е тази, която го усеща какъв е и започва да го наблюдава. А бащата е обсебен от идеята да има син, с когото да споделя моменти и не ѝ вярва. Така че тук вината е по-скоро на бащата, те дори заради Кевин щяха да се разделят и тя склони да се опита да се сближи с Кевин.

Всъщност не знам как е във филма, в книгата много ясно е описано по един начин, от който те побиват тръпки.

# 681
  • sf
Така ли се казва филма? Кевин?

# 682
# 683
Определено и при мен има пренасищане, но сега се усетих, че имам едно голямо предимство. (Колко съм скромна само). Като изгледам веднъж един филм, почти няма сила, която да ме накара да го гледам втори път. Но някои филми съм гледала преди 10-15 години и сега със сигурност ще ги видя с нов поглед. Само да се накарам…

# 684
  • Свети Влас
Много са такива филмите, от които ми се изправят косите, но определено в топа са Немски страх и Лека нощ, мамо ! Единственият филм, на които съм спала е " Задиакът ". Не знам, защо но винаги заспивах на него филм.

# 685
Някъде назад беше похвален Gone girl, снощи го гледах и мнооого ми хареса. Ще се радвам някой да препоръча подобен,че предпочитам трилъри. Последните години ужасите са пълна боза ,такава са рядкост хубавите ,че май не се сещам за някой който да съм гледала с кеф като старите класики или и аз съм се пренаситила

# 686
Някъде назад беше похвален Gone girl, снощи го гледах и мнооого ми хареса. Ще се радвам някой да препоръча подобен,че предпочитам трилъри. Последните години ужасите са пълна боза ,такава са рядкост хубавите ,че май не се сещам за някой който да съм гледала с кеф като старите класики или и аз съм се пренаситила

Препоръчвам "A simple favor",  от 2018 с Ана Кендрик и Блейк Лайвли.

# 687
  • sf
Започнах да гледам за Кевин, ама 15 мин някакви хаотични кадри, нищо не се случва, нещо не ми е ок.

# 688
Girl on a train, или нещо такова беше.

# 689
  • София
Аз пък се сетих и за Уиджа и Не гасете светлината. Заслужават си  гледането.

Общи условия

Активация на акаунт