Модни консултации - 48

• 44 674
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
Аз имам едно приложение Your Closet, но още не съм го тествала, че отнема време снимането.

# 76
Your Closet съм ползвала аз, но също нямах нужното време, за да го поддържам.

# 77
Благодаря!
Ще изтегля някое да го пробвам. И без това в близките уикенди ще правя смяна на сезоните в гардероба и ще се опитам да наснимам всичко и да видя как ще се станат нещата Simple Smile

# 78
Хайде отново искам мнения за тази чанта, която имам от миналата година и все още не е носена Simple Smile. На живо е по-хубава със сигурност Simple Smile

# 79
  • София
Поли, чантата си плаче за рок визия, може с лек готик уклон. С нещо романтично, поне за мен ще е прекалено. Макар че като се замисля, с монохромни дрехи с изчистена кройка в цвят пудра или бежаво... също може да се получи готино.

# 80
  • Street of Dreams
Якета като на Нели не ги харесвам с ботуши изобщо. Особено пък над коляното. За мен това яке си е спортно и за боти. Бих избрала разцветка, в която да има и черно. Така че от показаните - първите, макар да не са съвсем мой тип.

# 81
Честно казано, повечето ми дрехи са с изчистен стил, едноцветни (връхните). Но и се чудя, сама по себе си е много красива, качествена, но откъм комбинация...

# 82
Тази чанта на всичко върви. Черна, с близо до бяло принт. Ами... универсална е. С бордо, пудра, кафяво, зелено... всичко.
Красива е. Носи си я с удоволствие.

# 83
И за тези ботички искам мнения... Hug

# 84
Токчето е някакво никакво. 😀 Не знам на колко години си, но са ми лелчески тези боти. 🙂

# 85
Не, за ботичките.

# 86
  • София
При ботите ме притеснява единствено редуването на капсите - звездичка и точка. Малко ми е детинско.

# 87
  • Street of Dreams
Не мога да повярвам, че този звезден модел идва от къщата Пепе, които иначе много харесвам като стил. Не съм и за тях и за лачената чанта.

# 88
Не за ботите!

# 89

Общи условия

Активация на акаунт