Модни консултации - 48

• 44 341
  • 789
  •   1
Отговори
# 750
Не съм си броила обувките, но наистина имам доста. В никакъв случай не са 100 де Simple Smile.. Но и често хвърлям. Винаги имам фаворити за даден сезон и ги нося почти нон стоп. После ги изхвърлям.

# 751
  • София
Успокоихте ме:) Аз както казах утре ще пренареждам гардероби, та ще мога да кажа цифра, но не вярвам да са повече от 50, макс 60.

# 752
И аз имам много. Преди 4 години изхвърлих всички зимни и купувах от нулата. Сега купувам още.
Тъкмо се чудя на едни боти във фешъндейс.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 22:56 от densi

# 753
Моите крака пораснаха и след 2-те бременности - подарявах, изхвърлях и се тръшках като че ли светът свършва...

Скрит текст:
Селфи от това време... 3-ти месец бременна, ако не се лъжа...
.......

Ако не успея да пусна нова тема тази вечер утре с кафето ще я направя!

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 16:38 от Agent Provocateur

# 754
И моят порасна след бременност.

# 755
  • София
Аз си запазих някакви сандали с ток от ония времена, да се утешавам. Не че ги нося де.
В момента не знам колко чифта имам. Прибрала съм летните, може да преброя есен-зима.

# 756
Моят номер не се е променил от младежките ми години, обаче 100 чифта ми се струва чудовищна бройка. Как изобщо помните какви обувки имате?

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 01:18 от Миоки

# 757
Агент, много яки снимки Simple Smile Аз и двата пъти до четвъртия месец си мислех, че умирам. Страшно гадене и повръщане беше 2. Изобщо не можех да си помисля за обувки. Моят крак порасна само след първата бременност, но имам чувството, че последните години се смали. Едва ли е възможно. Но преди години 38 номер ми беше ОК, след бременността някои ми малееха. А сега повечето ми обувки са 37 номер.

# 758
  • Пловдив
Работех известно време в магазин за обувки, та някои знам и как им изглежда кутията и къде на стелажа ми се намират.

# 759
Моят номер не се е променил от младежките ми години, обаче 100 чифта ми се струва чудовищна бройка. Как изобщо помните какви обявки имате?

Не помня. Всеки сезон, като правя ротацията зимни /летни, си припомням 🙊🙈🙉

# 760
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И моят порасна след бремеността. Имам 3 чифта обувки. Без да броя там разни чехли, сандали, кецове и т.н. които не нося ежедневно

# 761
Аз съм със скромна колекция от обувки. Купувам само за определени съчетания. Винаги търся поне две съчетания преди да се реша на покупка,не обичам да обикалям по магазините и да меря, и държа на качеството преди всичко. С дрехите нещата стоят различно,но занапред ще се опитам и там да съм по-скромна,поне откъм бройката. Дори след бременността нося същия размер дрехи и обувки ,не съм се променила последните 15 години и имам доста неща натрупани с времето.

# 762
Добре че само с първата бременност минах половин номер нагоре. Килата си ги взъзстановявах и двата пъти, но дрехи и обувки от преди години няма как да нося. Купувам, нося 2-3 години и изхвърлям. Пробвала съм да държа нещо по-качествено, но не го нося. Само кожено яке, палто, обувки за преходи и 2 чифта много топли ботуши. Няма как да натрупам количества като 100, и 5-6 години да ги събирам ще има много не актуални модели.

# 763
  • София
Аз се чудя къде живеете, за да имате място за толкова обувки Joy

Моя крак и той стана от 37 на 38.

# 764
Аз се чудя къде живеете, за да имате място за толкова обувки Joy

Моя крак и той стана от 37 на 38.
Нямаме място и ние. Наистина за някои обувки съм забравила, но тези които имам са за последните 4-5 години. Лошото е, че ММ ме конкурира много и може би има почти колкото моите. Много често не мога да си намеря дадени обувки, които съм наумила да обуя.

Общи условия

Активация на акаунт