Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 905
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
ООо, не само ни превеждаш , но и прекрасни музикални поздрави ни отправяш! Да си жива и здрава, и ние ти връщаме поздрава , придружен с благодарности и целувки, нищо, че има ковид...

# 91
  • Плевен / София
Благодаря... Heart Насладих се максимално на епизода с вашия превод.....Здраве на ръцете ви..... Heart
Предчувствам, че половин тема може и да ни стигне , за да го разкостим този епизод....
Селин тотално ми падна в очите....Жалко за Ферит.....

# 92
Наистина много благодарим за превода! Hug
  Сега да видим и изненадата която обещаха...

# 93
  • София
Благодаря за превода онлайн! Прекрасен глас има актрисата в ролята на Пъръл (Basak Gumulcinelioglu)! Браво!
Хубава вечер и наздраве! Можем вече да гърмим шампанското! Защото май ни подготвиха, че няма да сме щастливи дълго! Champagne

# 94
Песничката е в изпълнение на Пъръл много хубав и приятен глас има актрисата освен това и текста е чудесен

# 95
Предаде се. Smiley
И така го и изигра.

# 96
Да се запиша и се връщам да Ви чета. Имаше целувка, ама беше цензурирана, онези от МГ защо не ги цензурира!?

# 97
Благодаря  за превода ! Благословена да сте !

# 98
На мен ми засече нета накрая, не видях целувкатаааа🤨
Благодаря за превода, друго си е!

# 99
Не знам при вас, но при мен при целувката фокса заби Simple Smile Cupid

Сега пак си го гледам на повторение Revolving Hearts

# 100
О, и МГ са цензурирани от към целувки.

# 101
  • Плевен / София
На финала на серията сме 66 Потребители и 182 Гости преглежда(т) тази тема. Добре, че балкона не е правен от фирмата на холдинга на Болатови....да се е срутил при толкова гледащи....боже опази....
Дано ни дадат и фраг, че спокойно да заспя....

# 102
Гости, Ферит каквито сигнали подава, май ще кажа хак да му е Селината. Лошото е, че ще се комбинират за отмъщение. И след като стана ясно, че родителите на Еда са загинали по вина на Алптекин и фирмата му ще имаме голяма драма натам в епизодите. Ама сега ще си се радвам на хубавите моменти. Тази серия сигурно наизуст ще я науча от гледане. Heart EyesHeart EyesHeart EyesNature DizzyNature DizzyNature Dizzy

# 103
Мисля, че изненадата ще е пълен вариант на целувката...

# 104
Да, песента е същата, която тя каза че е поздрав, като пуска радиото. Забравих за това че СЦ са приготвили изненада. Ще я изчакам.

Общи условия

Активация на акаунт