Последният печели

• 165 215
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 145
И на мен...
Особено с подигравателните коментари на Орлин.

# 2 146
Е как да ти е интересно. Тема Обама, и "цели" 4 въпроса за Обама не успели да измислят, че се наложило единият да е за Линкълн.
За сметка на това кой е написал музиката на Адаптация трябва да се повтаря през предаване, щото се изчерпва музикалната история с Кукери, Старт и БоБоБо.
А тъпите въпроси от типа "В кое село на площада има камък с надпис България" чак ме е яд, че не ги записвам от първото предаване. Да ги събера и да им ги пратя в плик,по пощата, нали сме ретро.
Творческо безсилие, импотентност и каквото и друго клише да се сложи, все ще върви.
Не виня участниците. Каквото повикало, такова се обадило.

# 2 147
  • DE
Натегача Владимир ме дразни, дано не спечели отново. Румен е интересен играч

# 2 148
  • Велико Търново
Скоро не съм се радвала така на победител. Много готин Румен!  Grinning

# 2 149
Румен и на мен ми хареса. Владимир много се напъва. Едно е спортна злоба, съвсем друго безсилна злоба. Защо не могат да се държат достойно някои хора?

# 2 150
  • DE
Изключително удоволствие ми достави как Румен занули нафукания Станимир Grin

# 2 151
  • София
Ох, Станимир го познавам лично. Определено  се изнервя като нещата не стават по неговия начин. 😀По принцип е много добър на тема спорт, ама днес се поизложи. А последният кръг няма и да го коментирам даже. 😬

# 2 152
  • Пловдив
Изключително удоволствие ми достави как Румен занули нафукания Станимир Grin

Румен е добър играч, но Станимир изобщо не ми се стори нафукан. Просто не беше спокоен и концентриран. Според мен най-вече липсата на опит с такива игри и най-вероятно първата му поява в телевизията си казаха думата при него. Личеше си притеснението му.

# 2 153
Все повече симпатизирам на Румен. С този вид на лошо момче, показва доста прилични знания. Днешната игра ми беше много интересна.

# 2 154
Все повече симпатизирам на Румен. С този вид на лошо момче, показва доста прилични знания. Днешната игра ми беше много интересна.
А даже е и секси Simple Smile

# 2 155
Маргарита е от минутковците. Много добре засега. Надявам се да победи.

# 2 156
  • DE
Отдавна не е имало толкова силно предаване. Браво.

# 2 157
  • Велико Търново
Мдаа... в края на втори кръг и тримата с над 200 точки. Много добре!
Малко ми е мъчно за Румен, но той май го искаше това отпадане.

# 2 158
И аз не исках да отпада Румен, но и двамата му конкуренти вчера бяха силни доста. Румен с голяма лекота играе, в последния момент улучва верния отговор на въпроса. Жалко, че отпадна.

# 2 159
Мацката днес (Ива) е много симпатична. Дано покаже знания.

Общи условия

Активация на акаунт