Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 369
  • 933
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте, четох в темата и се спрях на вече доста използвания от вас модел 1997, но се колебая за 1998. В момента има изгодни предложения, но 160лв отгоре са си разлика. Моля тези, които имат 1998 да изкажат мнение, най-вече ме изкушава заради пригодената приставка  цитирам,, Приставка за бикини линията за ефективно третиране на окосмяването. Космите в тази зона обикновено са по-здрави и дебели, отколкото космите на краката". Реално аз на лице не мисля да го използвам, основно крака, ръце и интим. Благодаря предварително. Кърмя само вечер с тенденция скоро да се отбие.

# 61
Здравейте, момичета! Някоя от вас има ли този модел https://bulgariamag.com/foto-epilatori/19319-fotoepilator-ipl-50 … kciq-podmladqvane ?

# 62
Здравейте,може някой да изкаже мнение за Фотоепилатор IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5124?
Заслужава ли си или по -добре Philips Lumea BR1956?

# 63
Това преди беше темата само за Лумеа и не знам защо я прекръстиха на фотоепилатори.
Съответно всички тук имаме Лумея и не мисля, че
някой може да даде мнение за друг уред.

# 64
  • Варна
Здравейте, искам да попитам дали на някоя от вас се е случвало - както използвах фотоепилатора за краката на 4 степен изведнъж започнаха да светкат 5те степени да примигат, не можеше да се използва повече епилатора. Изключих го, малко по-късно изпробвах пак. Започна да премига само 1 степен и не може да се използва изобщо. На някого случвало ли му се е? Все още е в гаранция чудя се да отида ли да го занеса.
Абсолютно същото ми се случи току що. Носихте ли Вашия, Габриела? Какво стана?

# 65
  • Стара Загора
В Кауфланд има фотоепилатор Филипс Лумеа 1994 за 359,90лв. с 10 точки, които ще се събират.

# 66
  • София
А каква е разликата между моделите 1994 и 1997? И двете се ползват за интим и лице, с еднакво действие са. По-новият има повече приставки ли?

# 67
  • Стара Загора
1994 няма приставка за лице, а 1997 има такава. Аз например имам 97, но приставката не съм я използвала, защото не съм се святкала по лицето.

# 68
  • София
Объркала съм се. Аз и да имам приставки, никога не ги ползвам, та и да нямат, не ме бърка. Чисто технически дали имат някаква разлика, ако някой може да направи, де? Защото ако вършат еднаква работа, не виждам смисъл да взимам по-скъпия.

# 69
  • Стара Загора
Предполагам и 94 ще върши същата работа като 97. В Кауфланд обаче тази цена е с 10 събрани точки. 1 точка се дава на всеки 10 лв. покупка. Кампанията е до 17 януари 2021г.

# 70
  • Варна
Здравейте, в крайна сметка се сдобих с модел Philips Lumea Advanced SC 1998 до утре на цена 529 в Техмарт, тъй като аз най-вече искам да си спестя редовното обезкосмяване в бикини зоната(та да я видим таз приставка). Ще ви информирам за ефекта  естествено след необходимото време. Малко преди да го поръчам забелязах, че процедурите са с малко по-дълго време от модел 1997. С две ръце съм за 1997, но защо избрах 98 написах вече 🙂. Другото, което разбрах от стари коментари купували са го и под 500 лв, това вече е късмет. На фона на другите магазини с цена около700, тази беше изгодна. Регистрирах го веднага на сайта на Philips, като се пази касовия бон и e - mail за още 1 г гаранция 🙂 важи за определени модели. Хубава вечер!

# 71
  • Стара Загора
Бикини зоната съм святкала без приставка, и тук във форума, преди да взема моя, четох мнения, че не използвали приставка, и затова си взех миналата година на промоция модел 1997.

# 72
  • София
Бикини зоната я святкам с основната приставка на моя 1997.
Има ефект, но на интим- никакъв
Ако има ефект с приставката на 1998,( тя не е ли като тази за лице с предпазно червено стъкло), моля те да споделиш.

# 73
Приставките за интим и лице са с предпазното стъкло и сензор за цвета на кожата с цел сигурност(заради зоната)те самите не засилват ефекта на уреда.

# 74
  • София
Бикини зоната лесно ли се третира? Ефект има, предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт