Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 329
  • 933
  •   1
Отговори
# 165
Да добавя, че аз имам само много светли косъмчета над устните, почти мъх- бръснах няколко пъти и косъмчетата нито потъмняха, нито загрубяха, нито станаха по-дълги... Grinning Битуват тук разни мнения, че от бръсненето космите потъмняват, загрубяват, удължават се и стават повече...нищо подобно. Святкала съм много малко пъти над устните понеже беше много слънчево...

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 16:33 от dolce miele

# 166
От скоро имам BRI921/00, като все още не съм го ползвала. Изчетох цялата тема и попаднах на информация, която не бях срещала досега - че кожата става фоточувствителна при прием на витамини Д и Е.
Някой дали има опит с процедури по време на прием на тези витамини и как процедирате?

# 167
  • на брега на морето
Ванеса, аз пия почти постоянно витамин Д последната година ( имах недостиг). С пауза 1 месец през лятото. Не съм забелязала проблем при ползването на фотоеполатора, който ползвам от май месец насам. И моят е бри.

# 168
Мелина, много благодаря Simple Smile (Аз също в момента коригирам дефицит на витамин Д). Скоро ще споделя резултати от уреда в такъв случай.

# 169
Здравейте, имам модела на Филипс лумеа и ме интересува има ли разлика в светканета на степените в резултатите освен в паренето? Обръщам се в по старите собственнички и с повече опит момичета.
Надявам се да ми разберете въпроса.

# 170
И в моя нищо не дрънчи.
На коя степен използвате фотоепилатора?
все още не съм го ползвала. Подадох рекламация, но още нямам обратна връзка. Вероятно бще го върна. Не ми се иска уред за толкова пари да дрънка преди да съм го пуснала.

# 171
Здравейте, аз имам малко глупав въпрос - ходила съм на лазерна епилация няколко пъти и ме мажеха с някакъв гел, в домашни условия трябва ли да се мажа? Каква е разлика с гел и без гел? Някой използва ли такъв: Фотоепилатор PHILIPS BRI956/00 ?

# 172
Christtinna , при фотоепилацията в домашни условия не се мажеш с нищо! Даже трябва кожата да е чиста и суха-тоест след баня да не се мажеш с лосион примерно.

# 173
Здравейте, имам модела на Филипс лумеа и ме интересува има ли разлика в светканета на степените в резултатите освен в паренето? Обръщам се в по старите собственнички и с повече опит момичета.

От 2-3 години ползвам и се съобразявам с автоматичния тест, който прави епилатора за степента. Ползвам най-високата разрешена от него.

# 174

От 2-3 години ползвам и се съобразявам с автоматичния тест, който прави епилатора за степента. Ползвам най-високата разрешена от него.

На коя степен го ползвате?
Аз на 3 и рядко на 4, защото съм с по-тъмна кожа и ме е страх да не стане фал 🙄

# 175
Christtinna , при фотоепилацията в домашни условия не се мажеш с нищо! Даже трябва кожата да е чиста и суха-тоест след баня да не се мажеш с лосион примерно.

Благодаря Simple Smile

# 176
Meli$a , почти изцяло се светкам на 4 степен. Само интим на 3, а някой път и на 2. Също не съм със светла кожа.

# 177
Аз започнах на 4 ръце и крака, но на 3та процедура почна да ми пари много. Сега крака и ръце правя на 3, а интим на 2, като за интима пак ми пари на ръба на поносимото.

# 178
  • Асеновград
Аз всичко светкам на 5 и ми е съвсем поносимо. А и с 5-та степен нямам някакви уау резултати, представям си ако се правя на 2-ра или 3-та степен.

# 179
Аз съм с доста светла кожа и святкам на 5, само на лице и интим на 2-3. На 4 святкам при лек тен...

Общи условия

Активация на акаунт