Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 040
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Майнатаун
А случайно да има нещо добро или подобно на La nuit tresor musk diamond?
Беше  ми много любим преди време. 😊

# 136
Наистина Boucheron Quatre на Заг е хубав,но аз го предпочитам във версията на Аристеа.

# 137
Днес случайно или не, открих Martin Lion в Димитровград. Ако някой се интересува ще напиша магазина. Тествах Ерба Пура, тръгнах си....и се върнах. Направо ми е като втора кожа. Собственикът на магазина каза че ако нещо конкретно искам, но го нямат, ще ми го доставят. Любопитен ми е на Т.Теренци Кирке, но въобще не знам дали ще е по мой вкус. За 50 мл платих 12.50, доволна съм много.
Ред. Във фрагрантика ТТ го дават сходен с любимата ми Бакара и Ерба Пура. Значи ще го поръчвам 😁🥰

Аз бих желала координати на магазина. Благодаря!

# 138
  • varna
Т.Терензи  Кирке на мен ми мирише на пот.Въпрос на вкус ,на за мен е потресаващо отвратителен.

# 139
Днес случайно или не, открих Martin Lion в Димитровград. Ако някой се интересува ще напиша магазина. Тествах Ерба Пура, тръгнах си....и се върнах. Направо ми е като втора кожа. Собственикът на магазина каза че ако нещо конкретно искам, но го нямат, ще ми го доставят. Любопитен ми е на Т.Теренци Кирке, но въобще не знам дали ще е по мой вкус. За 50 мл платих 12.50, доволна съм много.
Ред. Във фрагрантика ТТ го дават сходен с любимата ми Бакара и Ерба Пура. Значи ще го поръчвам 😁🥰

Аз бих желала координати на магазина. Благодаря!
И аз искам да зная къде е ,ще съм много благодарна!Много се радвам,че имам съгражданки в любимата ми тема!:purple_heart:

# 140

И аз искам да зная къде е ,ще съм много благодарна!Много се радвам,че имам съгражданки в любимата ми тема!:purple_heart:
[/quote]

Аз не съм от Димитровград, но в неделя отскачам  до там Simple Smile

# 141
Еми няма значение🙃,сега ще чакаме Rosheen да ни обясни къде е магазина!🌺

# 142
Серията U на Martin Lion е уникално трайна! За сходство с оригиналите не мога да кажа, защото не ги познавам, но трайността е впечатляваща. В София на ул. Христо Белчев, до кръчмата Хаджидрагановите къщи има магазинче където ги продават - по 20лв. Иначе в магазин Елитис в Халите ги има по 12,99лв, но не са всички.

# 143
Здравейте, по бул. Димитър Благоев като се тръгне към спортната зала, преди заложната къща има магазин за козметика. Има и Аристеа, Роксан и още други имитационни продукти.

# 144
  • София
Това магазин "Хелиос" ли е?

# 145
Това магазин "Хелиос" ли е?
Не, Хелиос е в посока жп гарата, а този е в обратна посока. Дори не му видях името. Ето снимка, на мястото на този който пише че се дава под наем.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 11:57 от Rosheen

# 146
  • Варна
Здравейте! Отдавна търся имитация на мъжкия  Givenchy Play Intense for Men, но така и не намерих.
Скрит текст:
Виждам обаче че вече Баргело са пуснали негова имитация. 594 GIVENCHY PLAY INTENSE 2008 Някой пробвал ли я е и дали е добра? Самия оригинал вече много трудно се намира, да не кажа почти не се намира.

# 147
Благодаря Rosheen🌺

# 148
Имитации на Тициана Терензи имат Айфел в луксозната уни-серия от 100мл. за 19лв..Наскоро получих Kirke и съм много доволна! Имала съм оригинала и смея да твърдя,че приликата е доста голяма, а също така и трайноста при мен забележителна.

# 149
Влизам с нова информация 😁 дано не ме биете вече. Намерих Сансиро в Димитровград, ако се сещате един магазин за прахове, козметика и други до аптека Марешки, той си е там от едно време. Купих си К259, попитах собственичката за малките писалки от 8 мл каза че нямало интерес към тях. Сега продавала доста добре едни по 20 мл на цена 3.50 . Попитах я за марката, каза Лъки 😁.
Сега остава да намеря и the Moon и вече ще трябва да си лягам гладна 😶🧘

Общи условия

Активация на акаунт