Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 918
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Да, Ивче, Divain се коментираше Simple Smile

# 616
  • Варна
iv4enceto Divain ми направиха много добро впечатление. Поръчах имитации на Insolence и Libre. Ами чудесни са, особено Insolence - много траен и близък до оригинала. Сега имат промоция 3 на цената на 2 и поръчах The One, Coco Mademoiselle и Shalimar. Обмислям и още една - Mon Guerlain, L'Interdit и се чудя третият кой да е. Някой да препоръча нещо, от което да е доволен? Жалко, че са само по 100 мл.

Twilly на Giza разменям. Имам около 20-25 мл спрей. Не знам защо, но той и For Her на Giza ми докарват главоболие, а толкова ми харесаха като ги пробвах в магазина. Първите дни като ги разносвах бяха супер, но после .... . For Her също разменям.

# 617
  • BG-DE
Да, нея коментирахме преди време, лятото си взех от тях Либре но, за моя нос 😊, разминаването е чувствително. За почитателите на Ели Сааб Льо парфен искам да похваля един парфюм, който, според мен, е перфектно копие, а именно Hamsah на Swiss arabian. Имам Ели Сааб в оригинал и арабския парфюм е изключително близък до него, има го в Нотино.

# 618
Roja Parfums Goodnight Kissпарфюмна вода за жени

100 мл.
2689,00лв.

Лелее,
VanessaDE , какви са тези парфюми дето поствате тук .
Grinning Версаче,имитации са,разбира се.2700 няма да платя за парфюм,ако ще и най-уникалния на света да е.

И аз се чудя много на Divain,имат няколко аромата,които Eclat не предлага,обаче много прекалих с покупките и май ще пропусна

# 619
  • Пловдив
Има ли 541 номер на Заг и кой парфюм имитира? Има едно мнение назад и пише Бос, ама кое на Бос?

# 620
  • София
Vanessa май обърка двете теми. Къде има имитации на  Roja Dove?
А има ли имитация на Chloe Nomade Absolu?

# 621
  • Пловдив
Има ли 541 номер на Заг и кой парфюм имитира? Има едно мнение назад и пише Бос, ама кое на Бос?
Ето този
https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Alive-59228.html

# 622
Vanessa май обърка двете теми. Къде има имитации на  Roja Dove?

Eclat.de имат имитация на този https://www.fragrantica.com/perfume/Roja-Dove/Amber-Aoud-17931.html ,
до днес включително на половин цена. Аз бях пробвала оригинала и определено не е мой Grinning

https://eclat.de/eclat-950-VIP

# 623
  • Варна
Не знам да има имитация на Абсолю....Те са близки доста с първообраза тъй,че ме съмнява и да излезе.

# 624
Не знам да има имитация на Абсолю....Те са близки доста с първообраза тъй,че ме съмнява и да излезе.
За мен са много далечни и различни, но и аз не очаквам няой да го направи...... иначе бих си взела Simple Smile

# 625
Grinning Рокстар,не съм объркала темите,друга парфюмна не познавам.Парфюмът е в изпълнение на Екла,Марголота е постнала номера.

Аз обаче избръмчах в последните минути 3 бройки от Дивайн. Ange Ou Demon-Givenchy,La Belle-JPG И  Soleil Blanc на ТF.
Ясмина как са като трайност,последно ти беше поръчвала от Дивайн

# 626
  • BG-DE
И аз се сдобих с Делина от Дивайн 😍 Тествала съм само веднъж оригинала и мисля, че е доста приближен, за трайност още нищо не мога да кажа но ароматът е страхотен, за мен е много близък до Roses musc на Монтал.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 19:58 от Menerva

# 627
  • Варна
Цитат на: VanessaDE

Аз обаче избръмчах в последните минути 3 бройки от Дивайн. Ange Ou Demon-Givenchy,La Belle-JPG И  Soleil Blanc на ТF.
[b
Ясмина[/b] как са като трайност,последно ти беше поръчвала от Дивайн

Много са трайни. Не мога да се нарадвам на Insolence, много ми харесват тези виолетки и малинки. По спомени се доближава до оригинала. Чакам още две поръчки.

Пишат, че ако не си доволен, може да върнеш.

# 628
Ихаа,че са и по 100мл Heart Eyes ще пада яко пръскане.

Момичета,като поръчвате онлайн парфюми на Мартинез,от кой сайт се случва.На мен ми излиза само някакъв,в Англия ли къде ли,само на английски е сайта и има 5 парфюма на кръст и някакви ароматизатори за стая

# 629
  • BG-DE
Ихаа,че са и по 100мл Heart Eyes ще пада яко пръскане.
А, те Дивайн са по 55мл 😊

Общи условия

Активация на акаунт