Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 245
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 750
Ако избере Антония за дуел, ще стане голяма патардия. Мария е по-мъжко момиче и е по-обрана като реакции в сравнение с половиния мозък, която ще ореве света.

Не мисля, че Антония е подготвена физически - това, че мята крака нагоре-надолу, не е тренировка и физическа подготовка - на такива съм се нагледала в спортните зали.

# 751
  • Вестерос
Скрит текст:
Интересно ми е..
Някой има ли лични впечатления от Милена като адвокат?
А от Асен?

Трябва да имат кантори някъде и да предлагат правна защита.
Никога не бих наел някой от тях да ме представлява пред съда.
Но .. ако са последните два адвоката на света бих избрал Милена. По-добре фукла, отколкото мижитурка.

Е как пък съдите за професионалните качества на един човек от формат, който е доста далеч от битието му И професионалното му поприще?
Мен не ме интересува един адвокат в ежедневието си "мижитурка" ли е или фукла. Интересува ме да познава закона, да умее да борави с него и да си изпълни задълженията правилно и в моя полза. Как точно от "Фермата" разбрахте, че не са добри професионалисти Милена и Асен? Не са скотовъди или земеделци,  че да са показали професионална некомпетентност.
Точно така, още повече, че в България е по-важно какво се напише по едно дело , отколкото какво се пледира в зала.

И аз мисля, че има режисура в действията на Даяна. В началото бяха много близки с Милена, но после тя се отдръпна, някъде след разговора за фукнята. После ходеше при Поли, сподели ѝ за драмите покрай Йордан и повече не съм я виждала с Милена, а оттогава минаха поне 2 седмици. След това започна и кофти отношението и тя не направи нищо. Вчера на дуела Даяна гледаше много изцъклено и според мен злобно Милена след коментара ѝ , а после изведнъж тръгна да я защитава. Слаба актриса е милата.

Аз не мога да повярвам как сега ще я изкарат жертва МиленчИТУ. И тази драма вчера ни в клин , ни в ръкав, която реши да разказва. Той Асен не я слушаше, но продължи. СлучАЕноС - не мислА! Та тя разказа случка, която би трябвало да е забравена, защото притесненията не са се сбъднали и всичко е цветя и рози вече, при положение, че има човек във фермата с дете, родено с проблеми и човек загубил дете и т.н. Че за всяка майка нейните деца са по, по, най е ясно , но тя прекали. Как ли се чувства едното ѝ дете докато слуша майка си да разказва , че другото е най-красивото? А и като е толкова умно защо се налага да се вкарва по втория начин в елитно училище?
Първо, не са ни показали как се е стигнал до този разговор. Не знаем какво са си говорили с Асен. Може и той да е споделял нещо, ама да не ни го показват. Показаха ни го просто ей така, все едно от средата на разговора.

Второ, ти нещо такова или поне подобно преживявала ли си? Защото аз съм и НЕ, не се забравя!

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 16:23 от Tiffany А

# 752
  • Велико Търново
Апропо,  на Тонка защо носията й е минижуп?
Защото когато мачкаха глината за сачовете с крака, е поискала разрешение от фермера на седмицата да си вдигне ризата, уж за да не я цапа. Явно "разрешението" е придобило перманентна давност. Впрочем, не е само тя така, де - снощи ми се мернаха и други "скъсени" ризи.

Питаха Милена, кой тя НЕ ИСКА да вземе имунитет, а не на кой няма да му трябва.
Което не пречи тя просто да е била подготвена за другия въпрос или пък да не е разбрала точно какво я питат. Аз също смятам, че каза името на Даяна в смисъл, че няма намерение да я вика на дуел.
Само че Даяна го прие като буквален отговор на действителния въпрос на Иван и затова беше тази нейна физиономия.

Даяна наистина не може да търпи стадото, с цялото си поведение го показва и доказва.
Затова и се дистанцира.
Също смятам така.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 16:31 от DamaPika

# 753
  • Вестерос
Относно Антония и че е само по риза и й се вее... За мен лично е някаква подигравка с носиите.

# 754
  • Sofia
Движещите мотиви на Даяна не са противоречиви. Ясно е, че не приема разправиите , в други ситуации реагира своевременно.  С Милена си мълча като  я изгониха от играта , като я обидиха с дървения ... Между другото реакцията на Милена тогава беше много балансирана - нито създаде удоволствие на примитива, че я е засегнал, нито го прие като шега, защото тогава тя би олекнала колкото компаньонките, отнесе се пренебрежително и с насмешка.
Даяна и тогава вероятно е била несъгласна, но си замълча, за да не си навлече всеобщо неодобрение и номинация за ратай/дуел. След репликата на Милена кой да не вземе имунитет замръзна. Тогава вече да се застъпи за Милена дори да и носи негативи в дългосрочен план,  за момента я спасява от дуел със силна вероятност да падне. Затова не се ограничи със защитата и пред групата, а отиде лично да заяви приятелско отношение.

# 755
  • София
Отиде лично при Милена, защото й стана жал за нея, че е сама и по този начин ѝ подаде ръка. Това се нарича емпатия. Не мога да разбера наистина ли никога не ви се е случвало да постъпвате така?

# 756
  • Sofia
Не и когато имам пряк личен интерес.

# 757
  • Пловдив
На страната на Милена съм, защото мразя такива нахвърляния всички срещу един. Не разбрах и защо Дана толкова я намрази. Нейните истерии започнаха, когато беше ратай и се опасяваше, че ще е първи дуелист. Милена й обеща, че няма да я прати на арената и не я прати, даже я награди. После защо продължи това неприемливо поведение не ми е много ясно. Отделно, че всеки път това тръшкане покрай тия дуели ми идва в повече.
На фона на групичка срещу Милена гледам, че не сте коментирали един кадър, в който този път пък Стоян си облизваше чинията, та не е само Ангел с подобни обноски. Unamused
Поли и Антония - ми не става само с мускули, трябва и акъл.
Петър - отблъскват ме мъже, които са хем епилирани, хем с брада, защото според мен единственото място от тялото на мъжа, което задължително трябва да е обезкосмено, е лицето.
Надя - зор да спечели, после се прави на интересна. Мъка.
Асен, противно на повечето списващи в темата, не ми е неприятен. Да, не е някой алфа мъжкар, търси по някакъв начин одобрението на останалите, но в никакъв случай не е прост като по-голямата част от останалите. Между другото аз от визитката му очаквах да е доста устат, а той се оказа тих и ненабиващ се на очи.
Даяна и Йордан поотделно ми допадат сравнително, надявам се да не се задълбава в някакви отношения между тях.
Имаше един кадър (покрай правенето на оцент май?), в който Митко и Ваня говореха, застанали един до друг. Ами според мен някак си пасват като двойка.Sweat Smile Повече, отколкото Ваня и Петър.

# 758
  • София
Не и когато имам пряк личен интерес.

По принцип всички по всяко време във Фермата имат пряк личен интерес - накрая победителят е един все пак. Това означава ли, че този личен интерес е единствената им мотивация за всичките им постъпки, докато са там?

А що се отнася до Дана, не искам да съм груба, но тя е пълно психо. Абсолютно не е в ред.

# 759
  • Sofia
Отговорих на въпрос към мен. Grinning
Изводите след него са грешни.

# 760
  • при късмета
Мда, Дана като, че най-заблуди всички. В началото беше доста по-приятно младо момиче. Само пред камерата насаме казваше какво я дразни, не и на конкретния човек. По моите спомени това с/у Милена започна с пастите. И май първо Ванчето повдигна въпроса пред Милена и после отиде Дана. Помня, че те двете директно ѝ поискаха обяснение, но не помня коя беше първа.

# 761
  • София
Дана има много психопатски изказвания.. Върхът на психопатията беше, че ще стреля с фунийките в главата на Милена. Погледът и в тоя момент беше доста откачен, точно като в хорър филмите.

# 762
  • Sofia
Аз мисля, че Поли има добра физическа подготовка, понеже видях снимки от участия в състезания по културизъм. Доколко има бързина и издръжливост не мога да кажа, но забелязах при играта снощи, че знае как да се пази при тичане и качване, докато Надя и Мария го карат на късмет и каквото стане и може да получат травми скоро ако не внимават.

# 763
Дана има много психопатски изказвания.. Върхът на психопатията беше, че ще стреля с фунийките в главата на Милена. Погледът и в тоя момент беше доста откачен, точно като в хорър филмите.
И оцели ли я? Smile
Дана е страхливка и само го играе на смела и опасна, иначе и треперят гащите и няма смелостта и лицето да се изправи срещу хората, които не харесва. Видяхме го и на дуела със Жанет. Не забелязвате ли, че става агресивна и нападателна само когато е сама пред камерата или в нейната си групичка с Надка и Мима. Иначе не и стиска. Фалшива, проста и невъзпитана е.
Само вчера написах, че симпатизирам на Кустев и днес вече мога да кажа, че много ми опротивя този човек след вчерашният епизод. Що за безчовечност и бездушност е това да сложиш по-малко ядене на ратаите, все едно са някакви кучета. Казвам ви, много ми стана мъчно снощи като го гледах.

# 764
Е те само към тези ратаи се държат така, защото не са от техните. С предишните нямаше драми.
Тази смешната Поли чак изказвания, че им била малко работата, още можело - като че ли тя е най-голямата ударничка вътре. Настина приемат Милена за конкуренция, иначе нямаше да са толкова озлобени всички.

Общи условия

Активация на акаунт