Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 245
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Настина приемат Милена за конкуренция, иначе нямаше да са толкова озлобени всички.
То това не е подлежало на дискусия. Милена е силна конкуренция, но вероятно ще се закопае с това настройване на всички срещу себе си.

# 766
  • Sunshine state
Надя и Ангел настроиха повечето участници срещу нея. Особено Надка.А после Милена промивала мозъци. А пчеларката какво прави? Да не би да си стои мирно и тихо, и да не ходи да се пени на всеки колко е зла адвокатката? 😆

# 767
Това с храната беше недостойно, независимо колко не харесваш този човек. И може да го направи само един злобен и гаден човек.
И аз се ядосах като чух Поли да вика, че малко им била работата на ратаите, тя си била легнала късно миналата вечер. Това момиче заедно с Антония не правят абсолютно нищо във фермата, толкова бездейни и мързеливи същества.
Надежда пък се излага все повече и повече. Страшно много злоба таи тази жена в душата си. Адски неприятна ми е, искам възможно най-скоро да се махне от фермата.

# 768
  • Варна
Това с храната беше недостойно, независимо колко не харесваш този човек. И може да го направи само един злобен и гаден човек.
А аз съм наказвала децата си с лишаване от десерт. Пък не съм чак толкова гадна и злобна.Trollface

А Милена как нагло попита, можело ли да не поема задачи извън ратайските щото щяла да ходи на дуел? А опонентката и дали ще има същото предимство?

# 769
  • London
Сина на Милена наистина обаче е сладур, като го дадоха докато говореше много хубаво момче. Не знам за фукнята, но подозирам, че децата на Милена са доста по-възпитани и културни от Надеждините, иначе Дана да го докара до деца....седнала да критикува и злобее. Абе като цяло жените с професия, положение, пари...ми дразнят шушумигите.

# 770
Хексе, да, тя си е нагла Милена, но пита дали може да не поема Допълнителна работа - извън райските задължения.. В предишни сезони някои ратаи направо спираха да работят, като ги пращаха ма дуел, за да си пестят силите за дуела.

# 771
А аз съм наказвала децата си с лишаване от десерт. Пък не съм чак толкова гадна и злобна.Trollface

А Милена как нагло попита, можело ли да не поема задачи извън ратайските щото щяла да ходи на дуел? А опонентката и дали ще има същото предимство?
Ако опонентката е Поли или Антония такова предимство няма да им е необходимо.Simple Smile

# 772
Как ми се иска довечера Милена да призове Надка да си отстъпи имунитета, за да я предизвика за втори дуелист. Да го видим тогава злобното Наде как ще реагира и дали ще е толкова ербап.

# 773
Всъщност, най-лесно е да нагрочиш някой в лицемерие. Достатъчно е да кажеш на някой: "Абе, ти знаеш ли, че Х каза така и така за теб.", и леко му "разкрасиш" изказването. И понеже повечето хора са малко или много лицемерни, и още повече- понеже там именно това се очаква, е лесно да се паранояса на тема, че някой като Милена с повече житейски опит и с професия, която и без това се слави като не най-предразполагаща към искреност, защо да не стане от много повтаряне факт. Та Дана миналата седмица упрекна и приятелката си Мария в подлизурство и неискреност, даже и бой щеше да яде за това. Милена, ако беше проявила груба сила към това психически нестабилно момиче, щеше ли да е по-добре.
Всъщност, макар и да не харесвам жени като Мария, тя засега ми се струва най-постоянна във възгледите си и до голяма степен искрена в отношенията си с хората.

# 774
  • София
Милена -ясно как настрои -с менторския си тон,с това как ги обработваше ,"мазнеше".Надето ,Ангел и Мария подклаждаха неприязън,Дана довършваше и така.Но в крайна сметка тя не е обидила никой,не е проявила агресия,не е лишила никой от нищо.
Не знам каква стратегия има,изобщо има ли,но факт-хората отвън масово са на нейна страна,при това тя не го играе жертва.
Другите стратези са Кустев и Данчо.Кустев се показа като твърд фермер пред мъжете,направи мъжки дуел,заяви се,после се покри в кухнята-около него влизат Надки,Марийки,той коментира.Идеята за малкия порцион си беше негова в крайна сметка.
Данчо изглежда е решил да е от влюбените.Допускам дори,че това е обсъдено с половинката му.По този повод беше и репликата-случва се това,от което тя се опасяваше.Но случва ли се наистина,само той го знае.
Даяна не за първи път се заявява по този начин.На пасти гейт 2 направи реплика към някоя от кифлите,после поиска Мария да се спре-след битката за имунитет и вчера отново се изправи срещу отношението към Милена.
Аз лично не виждам фалш при нея.
Най-голямо впечатление ми направи Поли с въпроса си относно тези ратаи!Майкоо,тя трябва немедленно да буде посочена за ратайка,защото остави у мен усещането,че дори не допуска ,че може да й се случи,тя е там да пее и да й се възхищават.
А защо Асен беше изолиран? Е това не мога да го разбера.Аз ви споменах,че имам инфо,че той е избран номер 1 на мъжкия кастинг.Само така си обяснявам този игнор ,който му беше наложен още седмица първа.

# 775
  • Sofia
Дана е момиче, на което не и обръщат много внимание очевидно, а може и нещо психическо да има там. Аз и преди казах - за мен тя е за пълнеж там. Та във футболните отбори явно е за да е близо до мъже, да има такива за секс,а и футболните агитки като им гледам изпълненията едва ли подбират много.

# 776
  • Варна
Хексе, да, тя си е нагла Милена, но пита дали може да не поема Допълнителна работа - извън райските задължения.. В предишни сезони някои ратаи направо спираха да работят, като ги пращаха ма дуел, за да си пестят силите за дуела.
Не съм гледала предишните сезони.
МОже би Калоян можеше да й позволи, но тя вече изгуби доверие след казуса с бирите.

А защо Асен беше изолиран? Е това не мога да го разбера.Аз ви споменах,че имам инфо,че той е избран номер 1 на мъжкия кастинг.Само така си обяснявам този игнор ,който му беше наложен още седмица първа.
Може би защото и той прилага номера с фукането. Презентира се добре, после - гОла вОда.

# 777
Скритият участник, който се промъква тайно във Фермата. Wink

# 778
  • London
Кой нормален ще пише Асен номер 1.... на кастинг. Това силно ме съмнява, отдалеч си личи, че има женствени маниери и вкъщи вика майстор за най-малкото, което мъж на място си върши сам.  Взели са го за подигравката. Друго обяснение нямам или движи някакви административни дела на Ваньо и Андрей и са запълнили бройките с него.

# 779
  • София
avicom, нещо си в грешка ми се струва. Хората отвън не са масово за нея, а напротив, масово не я харесват, въпреки че се опитват да я направят герой, сама срещу всички.

Общи условия

Активация на акаунт