Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 092
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 215
Пълна бутафория..

# 1 216
  • София
Е, не е истина.
Стига бе.
Иван и Андрей яко ни подведоха с това с Надя и Милена как щели да станат едва ли не приятелки.
ШОК и потрес.

# 1 217
  • София
Хахахахахахахахахайа КЕФ!!!

# 1 218
Нещо не разбрах условието на тая игра.
Явно условието е да се събори стената  или по голяма част от нея

# 1 219
Изненада.

# 1 220
  • гр.София
Спирам да гледам това предаване. Глупаво ми е на многокомпонентна игра накрая да има значение само единия елемент.

# 1 221
А защо се биеха за време, щом крайното условие е да гледат броя тухли? Ус*аха се нещо с тая игра.
Дано четете, Иван и Андрей, играта ви беше малоумна.

# 1 222
  • София
Абсолютно нечестно. Но опосумска работа

# 1 223
Е, изключително тъпо условие. Не може едната да е по-бавна два пъти и накрая да спечели. Възмутително е това. Да не бяха слагали време изобщо, какъв е смисълът?

# 1 224
Аз съм направо тотал изумена от финала. Хаха ...
Антония ни изненада повечето.

# 1 225
  • София
М, доста тъпа игра. Не, че Милена ми беше приятна, ама мързеливата мебел Антония пък изобщо.

# 1 226
  • София
Нещо не разбрах условието на тая игра.
Тази битка е една и съща от години, само че вместо ябълки имаше топки. Гледа се кой е свалил повече тухли, ако са наравно, кой ще е по-бърз. Играта е комплексна, ключовото е точността обаче.

# 1 227
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
С това аматьорско хвърляне на Милена,напълно заслужено си отпадна.Потресена съм от смехотворното й изпълнение!!!Смешница.Едни топки не може да насочи в мишената.

# 1 228
Условието беше да се съборят повече тухли, нямаме право да се сърдим. Ако бяха съборили еднакъв брой щяха да гледат времето. Те си го казаха Иван и Андрей.

# 1 229
  • Велико Търново
Наистина, не ги ли тестват тея игри преди това?!
Още миналата седмица щях да пиша по този въпрос, но пропуснах. Тестерът на битките е Гуспата. Само че неговата сила в сравнение с тази на жените всички знаем колко по-голяма е. Явно трябва да вкарат и жена да тества.

Шаш! Милена отпада Flushed Dizzy Face

Не че съм чула условието на играта, но не се учудвам и не роптая, щом е било такова. И не е безмислено времето, както се оказва...

Общи условия

Активация на акаунт