Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 098
  • 771
  •   1
Отговори
# 270
Душ олиото на Балеа,което Джаста Праста и Стрина Калина са показали става ли и за лице ? Преди време  Джаста беше препоръчала олио на Балеа /бяха два вида,едното с авокадо/ и едно на Лидъл с жирафче , от няколко месеца не ги откривам,а ми харесваха много.Та съм в търсене на олио за лице с приличен състав и по възможност бюджетно .Flowers Hibiscus

# 271
Душ олиото на Балеа,което Джаста Праста и Стрина Калина са показали става ли и за лице ? Преди време  Джаста беше препоръчала олио на Балеа /бяха два вида,едното с авокадо/ и едно на Лидъл с жирафче , от няколко месеца не ги откривам,а ми харесваха много.Та съм в търсене на олио за лице с приличен състав и по възможност бюджетно .Flowers Hibiscus
Аз за лицето съм си взела на Dove, него не го ползвам за тялото, че го намерих с 300 зора в едно Лили последна бройка.

# 272
Олиото за душ на Балеа, според мен става за лице. Мисля, че е с много добър и изчистен състав и със 70% масла, (докато другите негови събратя са с до 55%) и май в състава няма СЛС. Цената също е без аналог - 3.99лв. за 250мл. Само, че това е хидрофилно измивно олио, нанася се на сухо тяло и лице и се отмива с вода, като тя го превръща в измивен продукт с млечна консистенция.
А маслата упоменати от lovepink са си масла, които стават за сухо маслено почистване или за нанасяне директно без отмиване. Душ олиото на Балеа и сродните му обаче са хидрофилни, водата ги превръща в "мляко" и задължително следва да се отмиват. Grinning
Душ олиото на Нивея гледах вчера в ДМ, че още беше намалено на около 5лв.и нещо по спомен, то също е хидрофилно и много хубаво за лице. На Дав също е хубаво за лице, но мисля, че Балеа ги бие по точки с тяхното душ олио със 70% масла и ниска цена. Grinning

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 12:56 от Джаста Праста

# 273
Душ олиото на нивея не мирише зле, но при мен не хидратира грам. Мазно е да, но като се изплакна с душа и после подсуша с хавлията, няма спомен от хидратация. Пак трябва да мажа с лосион за тяло. А сега през студените месеци ме желая. Студено ми е, дискомфортно ми е и тн.. Душ олиото на микса беше чудесно за мен, но го спряха. Не го намирам никъде.. Тъпанари. Може да продавят всякакви безполезни мазила, но хубавите и евтини неща, не разбира се.. Ми това олио на нивея ще го изпляскам за 2 седмици, да ми се маха от главата, че само ме дразни.

# 274
Аз използвам вече 2 години душ олио на Mixa, но от бебешката им серия и съм много доволна, не знам дали визираш него. Хидратира под душа и съм много доволна ето това е, продава се навсякъде:

Душ олиото на нивея не мирише зле, но при мен не хидратира грам. Мазно е да, но като се изплакна с душа и после подсуша с хавлията, няма спомен от хидратация. Пак трябва да мажа с лосион за тяло. А сега през студените месеци ме желая. Студено ми е, дискомфортно ми е и тн.. Душ олиото на микса беше чудесно за мен, но го спряха. Не го намирам никъде.. Тъпанари. Може да продавят всякакви безполезни мазила, но хубавите и евтини неща, не разбира се.. Ми това олио на нивея ще го изпляскам за 2 седмици, да ми се маха от главата, че само ме дразни.

# 275
Не, такова е. Не знаех, че имат бебешко, може след нивеята да го потърся.

# 276
mountain_crystal, такова никога не съм виждала да се продава. Възможно е и да не съм обърнала внимание. Аз използвам това бебешкото и съм много доволна. Има още няколко вида, но от това съм най-доволна, около 7лв. е.

# 277
Купувала съм го от магазини мира. Там обикновено зареждат известни марки, но техни серии и продукти, които ги няма по другите магазини. И съответно не ги поддържат в наличност. Явно махат стари серии, или такива където не се предлагат на бг пазара. но е тъпо, защото има доста сполучливи.. И после ме е яд.

# 278
Момичета ,Джаста ,благодаря ви,много сте полезни  Flowers Hibiscus, не съм написала в бързината,че олиото го ползвам като първа стъпка за измиване на лицето,след това  измиващ гел .И да похваля  два такива гела - Балеа и Алверде Blush
https://www.google.com/search?q=balea+babylove+shampoo&tbm=i … rc=QuIEM6nrbIeCvM
https://www.google.com/search?q=alverde+baby+shampoo&tbm=isc … rc=tcnilc7ApAs8lM

# 279
И от мен глас за олиото на  Микса Атопианс, купувам го най-често от ДМ, на бебешкия щанд.
Като заговорихте за магазини, където продават продукти за паралелен внос, защо не напишете в гугъл името на продукта и той излиза къде се продава. Аз така открих няколко стари продукта на Лореал, които отдавна ги няма.

# 280
Търсила съм преди. Имаше едно олио за тяло на дав, не се произвежда вече.. Имаше и едно на гарниер пак за тяло - същата работа.. В тая мира продават и неща излизащи от производство, на много евтини цени. Вече ще спирам да пазарувам от там. Харесам нещо и ***..

# 281
Хелия, има доста магазини, които са различни във всеки град и за съжаление ако не отидеш на място, няма как да разбереш какво налично има и какво не Sad
Аз доста често съм потърпевша от това, че откривам даден продукт ,много го харесвам, но изведнъж буквално изчезва от магазинната мрежа. Предполагам, че не само аз съм в това положение.

Тук с една съфорумка доста обсъждахме сайт, който е с доставка около 15 лв. и продават козметика на няколко марки, както и лакове на Essie на доста добра цена. Все още не съм поръчала от там, но ми направи впечатление, че имаше балсами за устни на Mixa, но логото беше изписано по по-различен начин. Може би е от това, че се предлага в различни държави. Все пак мога да кажа, че каквото съм опитала на Mixa не ме е разочаровало до момента - мицеларни води, почистващи гелове, мляко за тяло, измивен гел, всичко!

# 282
Във Варна, в Делта Планет мол преди малко видях, че има по десетина бройки от адвент календарите на Балеа и Алверде. На сайта на Додис пише, че есенските и тези на Катрис няма да се продават в дрогериите.
Да кажа за моя опит с ножчетата за лице - имам едни ейвънски, за вежди са ок, но на горна устна нищо не правят. Не знам дали е от ножчетата или от косъма Grinning

# 283

Да кажа за моя опит с ножчетата за лице - имам едни ейвънски, за вежди са ок, но на горна устна нищо не правят. Не знам дали е от ножчетата или от косъма Grinning
Горна уста я третирам с лентички, ножчетата ги искам за останалата част от лицето. Но в ДМ няма и момичето каза, че не са ги получавали от месеци. Ще погледна в Лили, но май не съм виждала такива там. Само по китайските, но не искам да купувам такива неща от китайци.

# 284
  • София
Китайските са абсолютно същите.

Общи условия

Активация на акаунт