Здравейте, сладки!
Добре, че си имаме място, където да избягаме от ежедневните си проблеми и задължения! Когато и да седна пред монитора, знам, че ще намеря нещо интересно, забавно, красиво!
Благодаря ви, момичета, че ви има, че сте тук! 
Мисля за нашата любима двойка! За Серкан с най красивата и чаровна усмивка! За очите на влюбеното момче, дълги години останало само и едва сега открило любовта в живота си! За Еда с най мечтателния поглед, който може да те хипнотизира, но и да даде спокойствието, от което се нуждае душата ти!
Като споменах за очи и погледи, си спомних нещо. Има една група психолози, който твърдят, че мъж и жена, който се харесват, ако се гледат в очите в продължение на 4 минути, то непременно ще се влюбят! Точно сега не мога да си спомня къде го прочетох това, но ще се опитам да го открия и да напиша нещо повече. Като си помислим колко пъти Серкан и Еда се взираха един в друг, колко често се гледаха в очите, защото не можеха да намерят думите ... може и наистина психолозите да познаят! 
Все още нямаме превод на епизода, надявам се днес да го имаме. Някои въпроси се изясниха, но се появиха нови, а и два от старите чакат отговор още от първия епизод! Сценарият ни поднася всичко хапка по хапка, а ние нали сме нетърпеливи, искаме вече да знаем какво, къде и как!
Еда ще бъде ли пак добрата фея, след като разбере истината за смъртта на родителите си?! Айфер също ще разбере!
Серкан как ще приеме тайната за миналото на любимата си? Може би ще бъде като цунами в дома си, защото ще е поставен отново в позицията на измамено дете?! Дали няма да иска да напусне къщата на родителите, защото няма да приеме грешката на баща си? Как ще защити Еда от непосилно тежката истина, как ще я утеши?!
Сложният казус е поставен! Облаците се сгъстяват и се очаква буря! Само дано нашите влюбени са заедно! Ако си пуснат ръцете, бурята ще ги отнесе в различно посоки! Ще страдат и ще плащат заради грешките на другите! Толкова много въпросителни няма да получат отговор само в един епизод! Но се надявам, че сценарият ще бъде благосклонен към нас и ще ни представи по лек вариант за изход от съвсем нелеката ситуация!
Но сега най напред да видим какво ще стане с Ферит и Селин. Дали Серкан ще се намеси заради сватбата, или ще успокоява "идеалната приятелка", която му изигра най мръсния номер на пренебрегната нелюбима жена?!
В момента, в който истината излезе наяве, събитията ще се развият с главоломна скорост и всичко ще бъде като врящ котел! Серкан, Еда, лелята, сем-во Болат ... А ще се появи и новият образ, който изобщо не ни е ясно от кои ще е и накъде ще върви! Бабата нека почака, така и така не се е появила! Имахме какви ли не идеи за нея, но дали точно разкриването на истината няма да е повода тя да изгрее на хоризонта?! Леля Айфер няма как да не й каже, когато разбере!
Предположения, хипотези ... всичко ще се случи след като изгледаме още епизоди!
Спирам, момичета! Останете позитивни и настроени с очакване на най хубавото в тази история!

За когото представлява интерес - пускам ви една статийка от моята любима астроложка - Линда Гудман, за зодия близнаци. Имам нейната книга от години и трябва да ви кажа, че по- добър анализ не съм чела никога. Всичко е много точно и вярно и е написано по прекрасен начин - така е за всички зодии. Вярвам, че Керем притежава много от чертите описани тук.
.....майтапа на страна,но ние Близнаците сме и мноооогооооооо мързеливи-това ,като допълнение
.... 

За когото представлява интерес - пускам ви една статийка от моята любима астроложка - Линда Гудман, за зодия близнаци. Имам нейната книга от години и трябва да ви кажа, че по- добър анализ не съм чела никога. Всичко е много точно и вярно и е написано по прекрасен начин - така е за всички зодии. Вярвам, че Керем притежава много от чертите описани тук.
.....майтапа на страна,но ние Близнаците сме и мноооогооооооо мързеливи-това ,като допълнение
....