Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 120
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
На тази корица Керем не прилича на себе си. 😳

# 496
Здравейте, момичета,
Още няколко снимки на Керем за GQ Турция:

# 497
Уффф, много хубав тоз наш Керем Stuck Out Tongue Winking Eye

Едни красоти от мен

# 498
  • София
Здравейте, здравейте, тук е станало много горещо! Sweat Smile

Аз пък идвам да споделя с вас този туит - много ми допадна и е право в целта:

# 499
Kissing Heart Здравейте, сладки!

Heart Eyes Добре, че си имаме място, където да избягаме от ежедневните си проблеми и задължения! Когато  и да седна пред монитора, знам, че ще намеря нещо интересно, забавно, красиво! KissБлагодаря ви, момичета, че ви има, че сте тук! Kiss

Flowers Four Leaf Clover Мисля за нашата любима двойка! За Серкан с най красивата и чаровна усмивка! За очите на влюбеното момче, дълги години останало само и едва сега открило любовта в живота си! За Еда с най мечтателния поглед, който може да те хипнотизира, но и да даде спокойствието, от което се нуждае душата ти! 

Blush Като споменах за очи и погледи, си спомних нещо. Има една група психолози, който твърдят, че мъж и жена, който се харесват, ако се гледат в очите в продължение на 4 минути, то непременно ще се влюбят! Точно сега не мога да си спомня къде го прочетох това, но ще се опитам да го открия и да напиша нещо повече. Като си помислим колко пъти Серкан и Еда се взираха един в друг, колко често се гледаха в очите, защото не можеха да намерят думите ... може и наистина психолозите да познаят! Stuck Out Tongue Winking Eye

Flowers Maple Leaf Все още нямаме превод на епизода, надявам се днес да го имаме. Някои въпроси се изясниха, но се появиха нови, а и два от старите чакат отговор още от първия епизод! Сценарият ни поднася всичко хапка по хапка, а ние нали сме нетърпеливи, искаме вече да знаем какво, къде и как!
Flowers Herb Еда ще бъде ли пак добрата фея, след като разбере истината за смъртта на родителите си?! Айфер също ще разбере!
Flowers Herb Серкан как ще приеме тайната за миналото на любимата си? Може би ще бъде като цунами в дома си, защото ще е поставен отново в позицията на измамено дете?! Дали няма да иска да напусне къщата на родителите, защото няма да приеме грешката на баща си? Как ще защити Еда от непосилно тежката истина, как ще я утеши?!

Nature Partly Sunny Сложният казус е поставен! Облаците се сгъстяват и се очаква буря! Само дано нашите влюбени са заедно! Ако си пуснат ръцете, бурята ще ги отнесе в различно посоки! Ще страдат и ще плащат заради грешките на другите! Толкова много въпросителни няма да получат отговор само в един епизод! Но се надявам, че сценарият ще бъде благосклонен към нас и ще ни представи по лек вариант за изход от съвсем нелеката ситуация!

Heart Exl Но сега най напред да видим какво ще стане с Ферит и Селин. Дали Серкан ще се намеси заради сватбата, или ще успокоява "идеалната приятелка", която му изигра най мръсния номер на пренебрегната нелюбима жена?!

Nature Boom В момента, в който истината излезе наяве, събитията ще се развият с главоломна скорост и всичко ще бъде като врящ котел! Серкан, Еда, лелята, сем-во Болат ... А ще се появи и новият образ, който изобщо не ни е ясно от кои ще е и накъде ще върви! Бабата нека почака, така и така не се е появила! Имахме какви ли не идеи за нея, но дали точно разкриването на истината няма да е повода тя да изгрее на хоризонта?! Леля Айфер няма как да не й каже, когато разбере!

Flowers Leaves Предположения, хипотези ... всичко ще се случи след като изгледаме още епизоди!

Heartbeat Спирам, момичета! Останете позитивни и настроени с очакване на най хубавото в тази история! Kiss

# 500
# 501
Тийзър за новия фраг довечера:
https://www.instagram.com/p/CF4fk3TDg0G/?igshid=1xm402oh0phf

И ново видео за GQ Турция:
https://www.instagram.com/p/CF4OC2xJ3zz/?igshid=f5cbuoju6q7u

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 16:41 от druon77

# 502
Добро утро, тук на морето денят е прекрасен, пожелавам такъв и на вас! Simple Smile За когото представлява интерес - пускам ви една статийка от моята любима астроложка - Линда Гудман, за зодия близнаци. Имам нейната книга от години и трябва да ви кажа, че по- добър анализ не съм чела никога. Всичко е много точно и вярно и е написано по прекрасен начин - така е за всички зодии. Вярвам, че Керем притежава много от чертите описани тук.

https://myplacebg.wordpress.com/2015/09/29/%d0%b7%d0%be%d0%b4%d0 … 0%b3%d1%83%d0%b4/
Аз съм близнаци /15.06.../ и с Керемчо много си приличаме та се и привличаме...Simple Smile.....майтапа на страна,но ние Близнаците сме и мноооогооооооо мързеливи-това ,като допълнение Simple Smile....

# 503

Големи сладури са нашите Gift Heart

# 504
Добро утро, тук на морето денят е прекрасен, пожелавам такъв и на вас! Simple Smile За когото представлява интерес - пускам ви една статийка от моята любима астроложка - Линда Гудман, за зодия близнаци. Имам нейната книга от години и трябва да ви кажа, че по- добър анализ не съм чела никога. Всичко е много точно и вярно и е написано по прекрасен начин - така е за всички зодии. Вярвам, че Керем притежава много от чертите описани тук.

https://myplacebg.wordpress.com/2015/09/29/%d0%b7%d0%be%d0%b4%d0 … 0%b3%d1%83%d0%b4/
Аз съм близнаци /15.06.../ и с Керемчо много си приличаме та се и привличаме...Simple Smile.....майтапа на страна,но ние Близнаците сме и мноооогооооооо мързеливи-това ,като допълнение Simple Smile....

Аз съм 11.06 , но съм с асцендент дева и това много се отразява на характера ми -  точност, подреденост до маниакалност -мнго лоша черта... мързел- не , само когато съм твърде разтревожена за да правя нещо...

# 505
И драмите започват:

# 506
Здравейте, момичета Simple Smile
По повод бабата от Мардин, аз съм от тези, които мислят, че тя има връзка с новия герой - известния дизайнер, автор на книги даже. Имаше няколко споменати вече факта, които подсказват, че този човек определено иска да влезе в холдинга, а не просто съвместна работа - неизгодните условия за договора, които Серкан веднага засече; приемането на новите условия; притискането с неизвестни на никого факти около инцидента с родителите на Еда; насочването към Селин и Ферит ... Странно е млад човек, творец, който живее извън Турция, да събере информация за най-слабите звена в холдинга. Това си е работа на бабата и нейните хора. Мисля, че тя знае и за влюбването на Еда в Серкан, затова е и избран човек, който е с нейната бъдеща професия, красавец, джентълмен и т.н. А и адвокатът (мисля, че това е неин адвокат) се появи при Ферит отново, след като Еда отложи заминаването за Италия. Не знам кога ще се появи баба Мардин, обаче ми се струва, че е наясно с всичко относно Еда и Серкан. А избраният дизайнер ще е някой авантюрист и поне външно - пълна противоположност на Серкан - робота.
Приятен ден на всички ви Blush
ПП Ааа, вече излезли и драматичните емотиконки. Няма страшно, голямата любов се проверява чрез извънредни обстоятелства.

# 507
От тези подсказки абсолютно нищо не разбирам на пръв поглед..

# 508
Лошото е, че накрая завършва зле ...., с тия плачещи човечета ...

# 509
  • София
Този ключ дали означава нов дом? Този с воалите, в който са Еда и Серкан... Да, епизодът ще завърши с нечии сълзи. Според мен е много възможно в този епизод Серкан да научи истината от баща си и да реши да сподели на Еда. Не изключвам този сценарий. И аз съм от тези, които мислят, че на Серкан ще му е по-тежко отколкото на Еда. Ще чувства вина, макар и да няма такава. Еда обаче ще остане до него и ще се бори за връзката им. Всички останали ще са срещу тях, с изключение на Енгин и приятелките. Нямам търпение за новия фраг, въпреки че той не означава нищо - защото, както знаем, нищо не е това, което изглежда. Умеят да ни заблуждават. Надявам се да е бомба новият фраг, че да вдигне интереса към следващия епизод и пак да сме първи по рейтинг в сряда. Sunglasses Hands Facepunch Hands Muscle

А забелязахте ли, че на промото за новия фраг се вижда, че Серкан още е с халката? За мен това означава много. Вероятно за Еда също. За него този годеж не е фалшив и той наистина приема Еда като своя годеница. Все пак й даде най-ценното - сърцето си. Надявам се да не ги разделят. Cry

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 18:28 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт