Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 929
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 895
  • София
И моя прекъсвач дойде. Куриера ме попита какво е, че имал още 10 за днес. Казах му и той щял да се регистрира. Grinning Чисто нов си е. От къде ще вземат толкова много бройки втора употреба?

# 2 896
И моя прекъсвач дойде. Куриера ме попита какво е, че имал още 10 за днес. Казах му и той щял да се регистрира. Grinning Чисто нов си е. От къде ще вземат толкова много бройки втора употреба?
Какъв е този прекъсвач? Може ли линк

# 2 897
Станимире, ето това е:
Ето линк от фейса за шнайдер. Най-отдолу на станицата е формата за заявка. https://www.facebook.com/SchneiderElectricBG/photos/a.1736530243 … 941377116/?type=3

# 2 898
Този месец, както се казва навсякъде участвах, но никъде ме няма 😀 днес се отбелязах с награда на биотен от дм. Спечелих продукт....малко, но от сърце 😁

# 2 899
Аз си мислех, че е малко по - различен прекъсвач. Доколкото разбрах, трябват да се купят кутия и други прекъсвачи, за да стане нещо като комплект. Само един не ми върши работа и се чудя вие как ще го използвате, ама все пак съм невежа и не разбирам особено.

# 2 900
Книжарници Сиела
В смутни времена като тези примерът на светли личности, променили България, е лъчът надежда, който гони страха.
В знак на уважение към един от най-българските празници – Деня на народните будители – всички налични книги на издателства CIELA Books и Deja Book – ще може да откриете с 50% отстъпка
✅на 31 октомври, 1 и 2 ноември в КНИЖАРНИЦИ СИЕЛА и
✅на 1 ноември на www.ciela.com.
Пазаруването в книжарниците ще се осъществява СРЕЩУ ВАУЧЕР, който може да получите в книжарници Ciela или да изтеглите онлайн на www.ciela.com:
 https://ciela.com/promo-50-ciela
Онлайн магазин www.ciela.com
 предлага всички налични книги на издателства Ciela и Deja Book с 50% отстъпка за периода от 00:00 ч. до 24:00 ч. на 1 ноември 2020 г.
НЕ важи за книги в обявени до 31 октомври 2020 г. промоции, книги на цена 5,00 лв. или по-ниска, както и за предстоящи заглавия и книги, издадени при специални условия.
В обектите се спазват всички необходими санитарни изисквания и ще се допуска ограничено количество клиенти наведнъж.

# 2 901
Имам 26 000 зайци, ако някой иска да разменим за нещо,  на мен ми трябва меню за фоoд панда, не може да се взима пак ваучер повторно за фоoд панда, тъй като веднъж съм взела, ако някой иска някакъв друг ваучер може да разменим.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:31 от Glosssy

# 2 902
Каква е тази фондова панда?Smiley
Мъчно ми е ,че баба Руска не спечели снежния скутер като и спряха екскурзиите поне с нещо щеше да се забавлява зимата или поне дрона..ама гадни организатори на игри хич не мислят за тях..

# 2 903
  • Пловдив
Silveti, това е бушон по- просто казано. Вероятно сте с по-старо табло от онези които се завиват и за това не си го виждала.

# 2 904
  • София
След колко време дойде и преди това обаждат ли се за нещо? Защото ми изписа, че до 2 работни дни ще се свържат с мен. Чудя се дали след 2 работни дни да чакам пратка или някой ще ми се обажда за нещо?

# 2 905
  • Разпиляна във въображението
И аз да се похваля с ваучер от Била. Успях да си взема дубликат на касовата бележка. Ако някой иска информация как ще напиша. Голяма забава беше.

# 2 906
След колко време дойде и преди това обаждат ли се за нещо? Защото ми изписа, че до 2 работни дни ще се свържат с мен. Чудя се дали след 2 работни дни да чакам пратка или някой ще ми се обажда за нещо?
Директно го пращат

# 2 907
И аз да се похваля с ваучер от Била. Успях да си взема дубликат на касовата бележка. Ако някой иска информация как ще напиша. Голяма забава беше.
Ако искаш,ми пиши.Интересно ми е,пък и не се знае дали и на мен ще ми се наложи да търся дубликат някой ден.От коя Билла си пазарувала?

# 2 908
Търсили са ме от този номер 0875349988,на някой да му е познат.Не дава свободно при опит да се свържа,а направо изключва.

# 2 909
Взех вафла Чудо, ама нямаше ваучер в кутията...освен ако е вътре при вафлите, ама не ми се отваря сега, че имам отворени сладки неща.

Общи условия

Активация на акаунт