Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 260
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 065
И аз да дам отчет , този път от Младост 3 Simple Smile Взех почти всичко набелязано - пил. филе XXL ( имайте в предвид, че тарелките са доста големи по почти кило и половина , а промоцията е до 3кг ...т.е. хипотетично ако вземеш 3 , ще си платиш повече от кило на редовната цена) . Взех си и телешко, бял хляб, от това кафе , с купона от днес ( Мелита нещо си 100% арабика) , рукола, няколко соса комбино,  талиатели и детска био паста.За съжаление нямаше и помен от трюфелите и Рафаело-то, а сутринта хората питаха за гевречетата и хлебчетата с маслини ,но уви и от тях не изкараха за 1ч в който пазарувах ( или докато се мая по стилажите и свършват ...знам ли ).
Изкарани бяха, обаче, коледните неща от другата седмица - взех си Коледни календари с миньоните и кучешки патрул LaughingLaughing ( трябваше и да ги крия , иначе няма да стигнат до декември месец) .
И за мой късмет си намерих кърпички за моп - на -30 %  , еднички останали Simple Smile  сега ще ги пробвам.

# 1 066
Някой да е загледал кошовете за пране как са, малки ли са?

# 1 067
Ооо, календар с кучета трябва да купя задължително!? У дома имам техен луд фен.
Като споменах календар, този път купих от Лидл от тези, на които си слагаш снимка за всеки месец. Мисля да спретна такова за коледни подаръци на родата.

# 1 068
  • Велико Търново
Някой да е загледал кошовете за пране как са, малки ли са?
В понеделник ги видях, съвсем различни от тези в брошурата. Затова и ги загледах ( помислих че е нещо което съм изтървала). Възможно е обаче, само в нашия Л да са така.

# 1 069
В движение мярнах кошовете за пране, май не бяха особено големи.
PaulieM, случайно да си видяла дали освен коледен календар има вече и от музикалните кутии със сладки? И още едно питане, май беше взела и ти моп- имаше ли допълнителна подложка или е само една?

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 14:18 от fenyx

# 1 070
На мен телешко и черита ми трябваха и взех, месото изглежда прилично. Сок ще вземам друг път, че имах и други хранителни покупки.

Вземала съм телешко и е добро.

Гледам, че говорите за сокове. Солевита кутия ябълка 100 процента е много хубав. Имаше някакъв с по-нисък процент и все едно вода пиеш.

# 1 071
  • Варна
Значииии, почвам да се ядосвам на Лидл +
Онзи ден ММ е взел единствената останала кутия с трюфели, днес вече няма активен купон за тях, но пък ги има налични в магазина!

При мен си е активен купонът, аз ли сега да се юрна?! Пфф

# 1 072
Не. Прати му скрийншот на твоя код на картата ти като снимка и с него да мине.

# 1 073
  • Русе
Ааа, аз защо нямам кафе ? Това е видно при купоните, нали?

# 1 074
Кафето не съм го следила, но има някакво в оферти., не в купоните.

# 1 075
От Стара коза яре си ти Wink и аз мислех да предложа същото

# 1 076
Същото щях да пиша! Нали оттам минава за работа, защо ти ще ходиш? Grinning
В офертите е кафето, до кафявата захар.

# 1 077
😂😂😂PeacockLove ,
Ами нали казахте, че ставало и със скрийншот, та така...
Ще търся иначе и аз коледния календар, ама още сега ще го отворя, че да видя формичките на пластмасовата основа ще ми свършат ли работа за гипсови отливки на фигурки за оцветяване 😉.

# 1 078
  • Варна
Ама, алеууу, за скриншот досега не бях чела тук. По-навреме ги казвайте тез неща Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 079
И за всеки случай дисплея на телефона да му е по-ярък Wink

Общи условия

Активация на акаунт