Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 382
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 090
И решетката е добре да не е загрята във фурната, а да се сложи заедно с тавата. Нямам такива тава от Лидл, преди време подобна голяма ползвах, но се понапука вече.

# 3 091
Бях се засилила за термо клин обаче още вчера ни един нямаше, даже и табелата с цената не намерих. Само термо чорапогащите, а би трябвало да са едно до друго двете, нали? Гледах, обикалях, другаде не видях такива артикули.

# 3 092
  • Mediterraneo
И аз взех свинско месо за готвене от Испания Simple Smile
Какво му е притеснително на месото? Това, че не е произведено в Бг ли?
Дай си сметка колко време е пътувало от Испания/Франция/Белгия и по колко дни стоят тировете по границите. За да издържи, месото трябва да е или замразено или натъпкано с консерванти. Sad  Дори да се абстрахираме от това дали е полезно или не, на вкус е неприятно. И е много жилаво. Преди се случваше да предлагат и месо с произход от България, но от много време не съм виждала. Затова и спрях да купувам месо от Лидл.

Жилаво е, защото е претърпяло всичко описано, или просто защото е испанско? Сериозно питам.
Напоследък пилешкото им е просто превъзходно. Има вкус наистина на хубаво месо. Никога не ми се беше случвало, докато обезкостявам пиле, да изям почти цяло сварено бутче. Бульонът също е бистър и вкусен. Дано се задържи тази тенденция!

# 3 093
Здравейте, някой да е виждал някъде в София останали печати за сладки, както и шок.близалки за Хелоуин? И двете изчезнаха на секундатата:)

# 3 094
Някой някъде да е виждал бебешки албум Лупилу? Писах им, но още нямам отговор.

# 3 095
  • sofia
Здравейте, някой да е виждал някъде в София останали печати за сладки, както и шок.близалки за Хелоуин? И двете изчезнаха на секундатата:)

По-рано писах, че съм купила и от къде

# 3 096
  • София
Браво на мен - отидох за хляб, сирене и мляко иии 106 лева!
Взех много от коледните форми за печене, лед светлинките за детската стая, щолени, от офертите нар, лазаня, пица, че си ги хапваме и по принцип. Доволна съм!

# 3 097
Някой търсеше кана за вода. При французите идва стъклената в следващата им брошура (04-10.11). Другото интересно е филирани бадеми (брашно не видях), пак доста делукс, творчески материали (куфарче за рисуване, бои, моливи и пр.). Та да очакваме и тук.

# 3 098
  • София
И аз взех свинско месо за готвене от Испания Simple Smile
Какво му е притеснително на месото? Това, че не е произведено в Бг ли?
.........................
Жилаво е, защото е претърпяло всичко описано, или просто защото е испанско? Сериозно питам.
Напоследък пилешкото им е просто превъзходно. Има вкус наистина на хубаво месо. Никога не ми се беше случвало, докато обезкостявам пиле, да изям почти цяло сварено бутче. Бульонът също е бистър и вкусен. Дано се задържи тази тенденция!
Внася се месо от ЕС, независимо от къде , заради договорите, които имаме по закон,   и месото което се предлага за износ е дълбоко замразено, повече от 2-3 години. Там, на вас ви предлагат добър продукт, но това което е за износ не е добър продукт, или казано си чистят складовете. Това  е истината. Може би, а и това е истина, заради тези договори се избиха животните в Б-я, всичко е въпрос на политика. Длъжни сме да взимаме това, което ни се предлага. Ние, като страна не защитихме родното си производство, така както го направи Унгария.

# 3 099
Благодаря, Феникс. Аз чакам за кана. Как издържах- нямам идея.

# 3 100
Дано дойде тук, че невинаги всичко от френската идва веднага. Стъклената кана изглежда хубава, ако нямах (не светеща така и не от Лидл, но пак е стъклена) кана, щях сигурно да си взема.
И сега да ви покажа каква снимка точно на Лидл Младост 2 са качили във ФБ:

# 3 101
А, не. Трябва да дойде.

# 3 102
И аз я чакам каната, че тъкмо нашата сдаде багажа....

# 3 103
На каква цена беше при нас каната?

# 3 104
Запомнила съм 40 лева.

Общи условия

Активация на акаунт