Професионални серии за коса 141

• 49 035
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
Кога ще има ЧП в Златната ?
Искам да ми препоръчате две серии (ш и м), които да редувам - хидратираща и протеинова, като цена да бъдат по-бюджетни от Керастаз и Кингсли. В момента съм с Маракеш (хидратация), Макадамия, Лакме и Доори (протеин). Но след обезцветяване и яко русо пак се връщам в редиците на тежката артилерия, но вече има толкова неща на пазара, че се обърках тотално. Четох и темата и изпадам в колебания и не е добре това 😃

# 541
  • Варна
Относно смърделът клетка майка имала съм подхранващия и тоя за блясък концентрати. Ефекта е Уау,смърделът още повече Grinning. Добра терапия е.

Мélisande косата ти е сериозно тормозена напоследък тъй,че подхранващия вариант би и дошъл добре. Възстановяващия следва да е най-хард.

Моята преса е от Али от преди години. И преди да ме оплюете да ви кажа,че дружка има тая от бютиексперт и сме ги сравнявали. Даже ползвах нейната преди да взема моята. Разлика не намирам никаква. Работят еднакво.

https://aliexpress.ru/item/32830334673.html?spm=2114.13010708.0. … 544847.1582613257  в момента обаче не съм гледала редовните цени по нашите сайтове и идея си нямам струва ли си да се поръчва от Китай. Доставките не са много сигурни и със сигурност ще отиде на митница.

# 542
Принцесо, твоята  изправя ли? Аз съм загледала ламинираща инфраред и ултразвукова преса /която и изправя, освен че има тези екстри/ ето тази https://troyflex.com/preci/predi-za-terapii/laminirasha-preca-up … d-l-chi-ug90.html

# 543
Здравейте! Моля да ми препоръчате маска за мазни корени и сухи краища, както и четка за коса за дълга и къдрава коса, т.е. и за лесно разресване. Благодаря на всички, които се включат с препоръки.

# 544
Здравейте, според вас къде бъркам?
Реших, че не искам да вредя на косата си и започнах да използвам само продукти без вредни съставки и най-вече без алкохол и силикони.
В началото ок, но сега някак косата ми стои без блясък и една степана и никаква. Нетретирана е, само я къносвам в тъмен кестен с био къна. Бих казала, че само е леко суха понякога.
Ползвам шампоан Macadamia rejuvenating и съм доволна, но се чудя дали да не вкарам силикони по дължините. Моля за съвет.
Главно притеснението ми е че като намажа силикон и при следващо нанасяне на нещо по дължините за дехидратация, то няма да е ефективно, защото той е преграда.
Моля за съвет, защото не зная дали се грижа правилно за косата си.
Благодаря.

# 545
  • Варна
Оф...хайде пак пустите силикони Grinning. Повечето от тия проклетници са водоразтворими и не се натрупват по косъма,демек със следващото миене даже с безсулатен шампоан сте ги свалили.

# 546
Dimethicone не е водоразтворим и е масово в продуктите. Иначе водоразтворими ползвам!

# 547
Искам да ми препоръчате две серии (ш и м), които да редувам - хидратираща и протеинова, като цена да бъдат по-бюджетни от Керастаз и Кингсли. В момента съм с Маракеш (хидратация), Макадамия, Лакме и Доори (протеин). Но след обезцветяване и яко русо пак се връщам в редиците на тежката артилерия, но вече има толкова неща на пазара, че се обърках тотално. Четох и темата и изпадам в колебания и не е добре това 😃
Доори (ако говориш за Златния) е балансиран. Аз него го използвам всекидневно и почти не го редувам с друг.

# 548
Анастасия, на Доори е черната камелия за ш, а м е някаква протеинова (в светла опаковка). Не знам Доори, бидейки по-изчистени и предимно с билки дали ще имат добър ефект върху много третирана коса ?
Като цена/качество моят фризьор ме съветва да взимам Лакме, и уж четох в Златната кой за какво е и пак не ми стана ясно дали ще успея да я поддържам, защото ми се иска да я пусна дълга.

# 549
Здравейте! Моля да ми препоръчате маска за мазни корени и сухи краища, както и четка за коса за дълга и къдрава коса, т.е. и за лесно разресване. Благодаря на всички, които се включат с препоръки.

Можеш да пробваш мостри: https://www.zlatnaribka.com/tester-za-mazni-koreni-i-suhi-kraish … D0%B5%D0%BD%D0%B8

https://www.zlatnaribka.com/tester-za-mazni-koreni-i-suhi-kraish … -balancing-balsam, ако не ти се дават около 15 лв. за шампоан: https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-mazni-koreni-i-suhi-krai … D0%B5%D0%BD%D0%B8

То тези неща с тестване стават...

Ето и една много хубава четка:
https://www.zlatnaribka.com/chetki-za-kosa/chetki-za-razresvane/ … el-m-paddle-brush

# 550
  • София
Здравейте, понеже питахте откъде съм харесала пресата:

Бях загледала тази в Нотино на Brazil Keratin която Магнолия похвали, но за съжаление е изчерпана и не знам дали пак ще има.  Писах им да ги попитам кога пак ще има, казаха че не знаят.

Знам че има и в сайта beautyexpert подобна, но е по-скъпа - идва около 200 лв.
http://beautyexpert.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … etlina-ultra-zvuk

Не знам дали не е същата - тази в нотино всъщност не е на Brazil Keratin, моделът се казва Repair perfect beauty

Затова се разрових в интернет и намерих в този сайт на почти същата цена:

https://www.beautyprofesional.com/shop/electricos/planchas-elect … r-perfect-beauty/
излиза 78,90€ с безплатна доставка и с промо код за 10% welcomebp идва на около 71 евро а толкова беше и в нотино

Може да се поръча с превозвач до БГ за около 4 лева (лерон например).

# 551
Скрит текст:
[/spoiler]
Минали години ЧП беше цяла седмица в Рибката, ако и тази е така - от 23 до 29.11.
Харесвам серията за суха коса Nutrifier на Лореал. Пробвах шампоан 100 мл и маска 75 мл (травъл опаковки), които ми стигнаха за доста дълго време. В комбинация с еластисайзър също ми хареса, косата ми става мека, хидратирана, с оформени къдрици. Косата ми не е боядисвана, не я изправям или суша.
Тази терапия "клетка майка" на Алфапарф подходяща ли е за нетретирани коси?

# 552
Привет,

Моля за съвет с какво да комбинирам шампоан Меди Биокленз, искам да измия първо с него, после с друг шампоан, имам:
Joico Moisture Recovery,
Kerastase Blonde прозрачния,
Лореал Про Лонгър,
Лореал Абсолют Рипеър.
Лореал блондинския прозрачния.

И съответно с каква маска да завърша:
Лакме арган,
Олиосета синя,
Joico Moisture Recovery балсам.

После термо:
Лореал Про Лонгър,
Лореал Liss Unlimited,
Keratsrase блондинския.

И накрая мисля да завърша с олиото на Макадамия, защото ми е ново и искам да го пробвам.

А в момента съм с маска върху косата от рициново масло, бадемово и жожоба + маска Mi amante по дължините, ако има значение.

Благодаря, предварително! ❤️

# 553
  • на земята
Може ли линк към пресата,която всички искат на ЧП.
Благодаря

# 554
  • София
Относно смърделът клетка майка имала съм подхранващия и тоя за блясък концентрати. Ефекта е Уау,смърделът още повече Grinning. Добра терапия е.

Мélisande косата ти е сериозно тормозена напоследък тъй,че подхранващия вариант би и дошъл добре. Възстановяващия следва да е най-хард.

Хаха откакто не ходя на фризьор понася една идея по-малко и доста живна.
След фризьор търпя най-големите извращения 🙈

Леле уплаших се с този смърдел.
Не искам да взимам възстановяваща щом е протеин, чудя се за блясък - ма на руса коса блясък може ли? Май най-добре подхранващата.
Чудя се каква ли е миризмата, на къдрин ли?
И принципно с терапевтична преса би следвало да е по-добър ефекта нали?

Аз както си мислех за черния петък да мина само с терапевтична преса и клетката майка се сетих че забравих голяма част от арсенала:

- Аня беше похвалила тониращия шампоан на Moroccan и мисля да го пробвам само заради миризмата, така че него;

- Philip Kingsley продукти за чувствителен скалп - цял сет ми трябва (маски и тоник) + тоника за растеж

- и сега с една поръчка от нотино получих мостри на kerastase architecte (шампоан и маска) и extensioniste (шампоан и балсам), та ако и те ми харесат... 😂

Общи условия

Активация на акаунт