Професионални серии за коса 141

• 49 015
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
На мен ми трябва спешно нещо ефективно против косопад, че не ми остана коса вече. Направо съм отчаяна. Какво ли не пробвах без ефект.
Сега мисля да се възползвам от намалението и да си взема нещо. Колебая се между Лакме и Меди. Вие какво бихте ми препоръчали?

# 616
Момичета от Бондера на Филип Кингслей ли бяхте доволни?
Моля споделете дали придава блясък. Как ви влияе?
Благодаря!

# 617
Момичета, хубав ли е серумът на LAKME Full Defense? Някоя от вас ползвала ли го е и може ли да го сравни с аргановото олио на лакме?

# 618
На мен ми трябва спешно нещо ефективно против косопад, че не ми остана коса вече. Направо съм отчаяна. Какво ли не пробвах без ефект.
Сега мисля да се възползвам от намалението и да си взема нещо. Колебая се между Лакме и Меди. Вие какво бихте ми препоръчали?
Шампоан Меди и тоник на Ф. Кингсли. Бих ти препоръчала и шампоаните на Напура, но в момента не са намалени - аз използвам за допълнително израстване на косата, има и за косопад различни видове, разгледай Лимонче! Heart
Екрю е с 30% Heart Eyes поръчах копринения серум, би трябвало да е хубав за тези пари..надявам се! Grin Sweat Smile

# 619
Сега загледах комплектите на Меди, но не мога да се ориентирам. Каква е разликата и кой е по-подходящ?

Тоникът на ФК не беше ли за по-бърз растеж или бъркам?

# 620
  • Варна
Ход бухал Grinning  на рибите като миналата година-браво на тях. Аз доволна финишът на Кингсли и Ш и Б за блондинки.....Еластисайзъри имам за два живота,но не съм пробвала ванилията та и един малък ванилия и балсама за къдрава коса на ЕCRU ,който възнамерявам да ползвам като финиш....Дано само да ги има в мола след обед.

Лимонче ако държиш на комплект първия за теб. Аз лично бих взела Фолиген Ш,Целаген пълноразмерен и маската за скалп на марката.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 09:55 от prinzesata

# 621
Кога изкупихте бондера на Филип Wink
Рибката и миналата години подраниха ЧП, Керастаз не е в промоцията им обаче, както и Чи

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 09:50 от Casual

# 622
Някоя от вас пробвала ли е спрея на Phyto против бели коси? Започнах да имам доста особено около лицето, а не искам да се боядисвам за момента. Ако някоя от вас го е пробвала и има ефект моля да пише, ще съм много благодарна.
Ако говриш за тази
https://www.arlen.bg/product/11003/revolyutsionna-terapia-protiv … eatment-50ml.html
ползвам я от две седмици и съм супер доволна. В началото нямаше никакъв ефект и си мислих как 100 кинта отидоха в коша, но в момента виждам как косъма в корена, който е бял израства кафяв. Само се моля да остане така, ще видим.
Чакам качетвените марки (Кератас, Алтеена, Морокан и др. ) на хубаво намаление в края на месеца. Вече нямам търпение.

# 623
Лимонче, ако искаш и балсам, бих взела първия комплект, разликата в шампоаните биокленз и фолиген не е мн голяма, втория е "специално" за жени, аз от биокленз съм доволна. Тоника е за растеж, да.

# 624
А освен, че единият комплект е специално за жени има ли разлика в ефективността срещу косопад?

# 625
Момичета, мисля да поръчам шампоан за блондинки, кой ще ми препоръчате на Лакме или на ФК?

# 626
  • Варна
ФК но тояhttps://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-pure … ure-silver-250-ml-shampoo с две ръце и два крака Grinning. Нежен ,лек,не изсушава,не заплита. Ползвам го на почти всяко миене от лятото насам. Балансиран е и носи всичко след него от хард протеин до хард хидратация.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 10:53 от prinzesata

# 627
Момичета, маската на Епруваж подходяща ли е за тъкна, рядка и бързо омазняваща се коса? Не е третирана с бои, само сешоар през ден.
Аз мисля да забърша шампоан на меди, тоник на ФК и се чудя каква маска да избера. Също и дали да не си взема някакъв ДПШ, досега не съм ползвала.

# 628
От толкова време се удържам, но промоцията е добра + кода за отстъпка 5%. Взех си любимци PK moisture extreme conditioner (за мен е като терапия, дава наистина силна хард хидратация и е за много сухи и тормозени коси) и Oright purple rose oil (великолепно омекотява и заглажда връхчетата). И двата продукта са много икономични.

# 629
Момичета, препоръчайте ми нещо за обем, което не утежнява косата - за стилизиране. Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт