Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 159
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 60
Лоши хора. Нито един глас за Джабуланито Simple Smile
Кой е Джабулани?
Поли. Повече инфо тук

# 61
  • Другата България
Кой е Джабулани?
Джабуланито.
Поли Хубавенска. Потребителят има прекрасно чувство за хумор.

Благодаря на авторката за прекрасно оформената тема, както винаги. Hug
За мен е напълно очаквано и никаква изненада горното - че Поли няма нито един глас.
Многократно писах, че се чудя как и защо още я търпят да нищоправи, отговорът ми е само един - досега всички се занимаваха само и единствено с Милена, затова и се радвам, че тя излезе на този етап, за да има време все пак да се разгърнат и други конфликти и междуличностни отношения, каквито е неизбежно да има, няма как да е иначе. Дори изобщо не бих се учудила ако това е било по сценарий, предаването цикли само на една нота, а ако Милена беше останала, нямаше как фермерите да научат и другите, нито къде се поставят на петолинието.
Гласувах за Даяна, само и единствено. Очаквано за мен тя води в анкетата. Предвиждам обаче скоро да е навън, онези там не забравят, всъщност писах - още тази седмица мисля, че Дая ще е на дуел, дори Данчо няма да ѝ помогне да се спаси. От останалите Ванчето би получила глас от мен само ако поне веднъж беше изразила позиция явно, ей така, да се види, че има мнение, каквото и да е то. Не харесвам хората без позиция, които се скатават зад шумните такива само за да останат "сухи" и за да ги харесат останалите хора. Да, залогът са едни пари, ама поне малко живец да имаше в нея, тя е фокусирана в това да си намери мъж и останалото просто е без значение. В тази връзка изобщо не вярвам на фарса /ако има такъв/ между нея и манекена. Ако предаването заиграе по тази струна ще е чист фалш и абсолютен сценарий. От самолет е видно, че Пешката не си пада по такъв тип жени, възрастовата разлика не е малка - за мъж имам предвид, това, че Ваня е възпитана и умна жена - което е видно, му е през брадата на Петър. Някои неща няма как да се изиграят от определен тип хора, ако насилят Петър да се прави на влюбен само ще загубят.

# 62
Кой е Джабулани?
Поли. Повече инфо тук

нищо не разбрах. Какво общо има тоя клип с Полито

# 63
  • София
Е пусна ли си го изобщо? Simple Smile Поли участва с квалитетно изпълнение

# 64
Полито май я пее тази песен. Поне певицата прилича на нея

# 65
Да, Поли е "певицата".

# 66

Точно казано - квалитетно! 🤣
Още като го пусна Bengun, коментирах, че е стойностно творчеството ѝ, не може да се отрече. 🤣

# 67

естествено, че го пуснах. Просто не видях Поли. Певицата от клипа не ми прилича на нея

# 68
Ензимче, благодаря за отговора и за мнението ти.
Очевидно,  поне това ни остава - да си анализираме  и умуваме коя, кога и как.....
Може пък да скочи живецът покрай предстоящите  дуели.
Дано има  форса и емоция.....
Знае ли човек ?!
Може  пък, тепърва да стане динамично.

# 69
В интерес на истината много харесвам "Зайди" на Поли.

# 70
На мен гласът на Поли не ми харесва, каквото и да пее.

# 71
  • София
И за нас вкъщи е Джабулани. Поне се е разхубавила. По принцип нямам против и по-цинични текстове, ама в тази песен друго няма, само това се повтаря и то от нея.

# 72
  • Другата България
Разхубавила се е?
Поли?

# 73
Аз Мария по принцип не я харесвам, но в сцената с Поли, в която за малко не я наби, я харесах. Онова диване си го изпроси Satisfied
Еее, както й да те предизвикват, нещата не се решават с агресия. Не е това начинът.
'' Онова диване си го изпроси", звучи малко като думите на домашен насилник "' Набих я, щото си го изпроси".
За Дана съм съгласна, че е дразнител.
Ама разбира се, че така звучи.
Бия мъжа си по два пъти на ден. За закуска и вечеря Satisfied
Плюс това Мара само сплаши Дана. Колкото онази да се напикае в гащите от страх.
Честно казано, ако допуснем, че в БГ е пълно с агресивни мъже, не знам Дана как досега не си е сменяла оградата поне два пъти. Твърде е дразнеща, освен неприятна.

# 74
  • София
Сега също не ми харесва, ама в сравнение с видеото, изглежда нормално. Там е ужасяваща.

Общи условия

Активация на акаунт