Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 399
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 90
Ама Пешо ли го издялка това сърце? Или Ванчето му го е пратила като любовно обяснение?

# 91
Искам да изкажа възмущението си от 5-тата битка, която беше решаваща за една от двете диелистки. Милена не ми е любимка...да се знае! Та....какъв е смисълът от останалите компоненти от 5-тата битка, когато е решаващо броя на бутнатите трупчета накрая. При това положение времето не е от значение. Всеки дуелист може да си мине спокойно за половин час трасето и да си запази сили за хвърлянето накрая. И какви бяха тези топки от дунапрен! Поне да бяха сложили обикновени тенис топки, а не такива за обучение на деца тенисисти. Иска ми се да видя И и А да видя колко трупчета ще бутнат, но от двойно по далечно разстояние, тъй като все пак един мъж хвърля два пъти по силно. Много ми се иска да го видя и после да им чуя мнението за тези топки и дали е справедливо едно трупче да реши победителя. Когато обяви, че Антония е победителка направо онемях. Времето нямало значение! Нямам думи! Кой го измисли това, поне да бяха нормални тенис топки! В кой сезон ще гледаме справедливи и честни битки? Сега дори и да върнат Милена обратно,  ще си имаме пак едно наум, че всеки може да бие всеки заради недомислени правила на игрите или просто късмет. Целта не е ли да видим кой е по-бърз, по-ловък, по-съобразителен и т.н.? И и А, направете ни това удоволствие и ни покажете как се бутат тези трупчета от двойно разстояние с тези топки! И споделете дали има смисъл и логика от останалите компоненти от играта и дали времето има изобщо значение! Вземете също един кантар и изчислете колко пъти една такава топка е по-лека от една средна ябълка! Изложихте се яко с тази 5-та битка!

# 92
*Godiva*, благодаря за темата, чудесна е! Flowers Hibiscus

Анкетата ще я подмина, на никоя дама не симпатизирам. От мъжете също нямам фяворит. Липсва ми харизматична личност в шоуто.
Не чувам и някой да проявява чувство за хумор, нито  интересни разговори да се водят, скучновати са ми тези хора.
Чудно кога ще изберат да си направят хижата и да спят в легла. С този избор на други строителни задачи, дали няма да изкарат почти всички фермери престоя си в спални чували и до печката в кухнята.

# 93
На Поли Хубавенска "Зайди"-то е толкова обработено, че сигурно и сама не може да си познае гласа.
Не съм капацитет по народно пеене, но точно това блеещо-мечещо звучене ми е едно от най-дразнещите в българския фолклор. И да - много често народни певици не могат да пеят нищо друго освен народно. Че тя Антония ми се струва, че пее по-добре от нея.
Не знам защо си мисля, че на участниците им правят някакъв подбор и по това доколко се кефят на фолклора, доколко играят хора итн. Прави ми впечатление, че няма човек, който да не може да играе някои от дори сложните хора. Толкоз ли няма някой спънат в краката, дето и право да не може? Освен да взема да кандидатствам, да видим, ще ме одобрят ли - ама като едното нищо заради интригата ще ме вземат - в клипчето ще ме обявят, че абсолютно не мога да понасям българския народен фолклор и цялата Ферма ще е против мен за поне 2-3 седмици време ( през което ще отказвам да нося носия, да играя хоро и ръченица и да ходя да чистя на кокошките), докато не отпадна. Тамън ще им е сигурна интригата и сеира. И/А ако четат тук, да ми пишат. Може срещу скромен хонорар да участвам в следващото издание. Ама очаквам поне малко подкрепа от ваша страна Sweat SmileLaughingLaughing

# 94
Петата битка я разкостиха тук достатъчно.  Правилата са еднакви за двете и всичко е обяснено предварително.

# 95
И аз искам тази седмица Поли да е ратай, че нейното мързелуване вече не се трае. Калоян и Петър коментираха, че само мрънкала, да я питаш - защо???, като никаква работа не върши, освен да се гримира и да виси по столовете и пейките.

Двамата също изкоментираха, че Поли си имала някакъв ритуал всеки ден да си мие косата в точно определен час и нищо не можело да ѝ наруши това "право". Явно тя за друго не мисли в тази ферма...

# 96
  • Другата България
А аз не знам защо си мисля, че Милена може да предложи за фермер именно Ангел.

# 97
  • Пловдив
А "Октопод ръченица" май не е споменато в темата. Пак "творчество" на мрънкащата.

# 98
А аз не знам защо си мисля, че Милена може да предложи за фермер именно Ангел.
Най-правилно би било да даде власт на прост човек и да се забавлява отстрани. За мен Надето е перфектна цел. Бай Анго ще загуби изборите,ако е предложен.

# 99
Ами за мен Хепи Ванче е задръстена мома, дали е била в 50 държави няма значение.... излъчването й е на скромна селска учителка за мен.  Не винаги се стои стара мома от придирчивост, все едно да кажеш, че някой е стар ерген от придирчивост. За мен обичайно така се случва поради някои достааааа неприятни черти в характера, които засега очевидно не виждаме в Хепи Ванче. Не се знае.....може да е някоя ревнива, досадна и тн задушаваща партньора и да си бият камшика хората. Нищо не знаем реално.....

Ако дуела ще е с Асен спокойно мога да го пропусна. Аман от черва по тая арена....
може пък да си пада основно по лоши момчета
Онази с Джубуланито не мисля че е наша Поли. Тоз клип ми се струва сниман още в зората на чалгата, когато поли е била пеленаче

Саморедактирам се , да Поли е изпълнителката , но парчето е пародия на чалга, снимано от не певци и изобщо хора които никога не са се занимавали с музика и с бюджет от 7 лв (каза чичко гугъл)

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 14:11 от AuroraBB

# 100
В тези клипове на Полито липсва само Антония да се чекне и гологъзи по носия.

Клиповете са отпреди 10 години, значи Поли е била 19 годишна тогава.

# 101
Ами за мен Хепи Ванче е задръстена мома, дали е била в 50 държави няма значение.... излъчването й е на скромна селска учителка за мен.  Не винаги се стои стара мома от придирчивост, все едно да кажеш, че някой е стар ерген от придирчивост. За мен обичайно така се случва поради някои достааааа неприятни черти в характера, които засега очевидно не виждаме в Хепи Ванче. Не се знае.....може да е някоя ревнива, досадна и тн задушаваща партньора и да си бият камшика хората. Нищо не знаем реално.....

Ако дуела ще е с Асен спокойно мога да го пропусна. Аман от черва по тая арена....
може пък да си пада основно по лоши момчета
Онази с Джубуланито не мисля че е наша Поли. Тоз клип ми се струва сниман още в зората на чалгата, когато поли е била пеленаче
Баш Полито си е. Даже в описанието пише, че тя пее. Дори бях гледала нейни интервюта с другите младежи от клипа. Само си е оправила зъбките до някаква степен. И лицето, и гласът са си същите..

# 102

Е, как да не е наша Поли като под самия клип си пише:

Скрит текст:
Poli Hubavenska is a Bulgarian folk singer in the dawn of her career. She has produced two songs so far and is looking forward to establishing a career in the genre of folk and ethno folk music.

The Kozel Vuvuzel band started producing music and  video clips inspired by the "wuwuzel" instrument and the so famous football ball from the South Africa Word Football Cup "Jabulani".

Песента е от 2010 година и е написана за Световно първенство по футбол 2010 в Южна Африка. Поли тогава е била на 19 години (сега е на 29 години).

Ето текста на песента Joy

Скрит текст:
Лятото във Африка,
футболистите събра.
Купата е вече тука,
джабулани се не пука.
Припев:
Футболисти, капитани,
всички друсат джабулани,
джабуланиии кючек.
Джа-джа-джабулани, джабулани,
джа-джа-джабулани, джабулани,
джабуланиии Путко Мафаниии. /2
Джабулани лошо скача,
а вратарят пак се мръщи.
Ако не те кефи мача,
тръгвай си, отивай вкъщи.
Припев:...
Джабулани, джабулани,
ритни я, па ходи хвани!
Кристияно само тича,
руса мацка се съблича.
Я надуйте вувузели,
зяпат всичките газели.
Стига, стига краде жица,
пускай, пускай сателита.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 14:45 от Анонимен

# 103
И какви бяха тези топки от дунапрен! Поне да бяха сложили обикновени тенис топки, а не такива за обучение на деца тенисисти.

Не мисля, че бяха дунапренени - обикновени си бяха

# 104
Я каква снимка на Поли https://www.instagram.com/p/BuBbturgibN/?igshid=f5bdlbe1nz8x
А имах чувството, че ще заспи на тази битка за имунитет. Много странно Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт