Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 559
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
Нос и зъби е оправила Поли. За устните не съм сигурна, по скоро ги държи присвити и издадени, докато пърха с мигли и повдига и бездруго вдигнатите си вежди.
Устните и зъбите си е правила според мен. Носът й е същият, но изглежда променен заради надутите устни. Полито не ме кефи, дано я направят ратай и да излезе. Антония би била нелеп и смешен фермер, ще има конфликти с Надка ми се струва. Според мен Милена ще посочи Даяна за фермер и тя ще спечели.

Възможно е, но сега носа ѝ ми изглежда съвършено прав.Simple Smile

Предаването си става "светско".
Затова и жени като Жанета и Антония, които искат просто да бъдат познати от екрана от немай къде избират това шоу.
Антония изобщо не ми изглежда заинтересована от нещата случващи се във Фермата. Просто шоу в което да се покаже. Та тя от долна риза си направи минижуп с пафти...Дори модните абитуриентски етно рокли са повече от уважителни.

# 121
Аз само като видях каква мивка завариха в банята - че те някои хора в града са с по-прости. Тази Ферма е направо като курорт. Прекрасно местенце Simple Smile

# 122
Не е вярно това за теслите и чуковете, в трети сезон работеха с винтоверти и електрически триони.

Това беше първият сезон, в който сами си строиха и спалня, и кухня, и баня. Бе, направо трябваше да се казва - Фермата - безсмислените строежи (вероятно после са съборили всичко, защото се намира в резерват)
В първите два ги настаниха в съществуващи стари къщи, в четвърти - също.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 16:08 от Ензим

# 123
Докъде ни докараха да харесваме от всички жени най-много Мария. Слаб, слаб каст.

# 124
  • при късмета
Аз не помня винтоверти и ел. триони в трети сезон, но може и да си права. Мисля, че чак в четвърти им дадоха такива инструменти и то като вид награда, а не постоянно да са работили с тях. Това беше причината да съм толкова втрещена от това с което разполагаха чорбаджиите миналата година. Защото сиромасите продължаваха да си разполагат само с чук, тесла и пирони, а трябваше да строят, за разлика от чорбаджиите. Те отидоха на построеното в предишния сезон

# 125
Възползвах се от трите опции за гласуване - Мария, Надежда, Ваня, но фаворити за наградата са ми мъже.
Чакам с интерес изборът на Милена и на фермерите за новия Шеф.

# 126
Имаха електрически инструменти в трети сезон, сигурна съм, и то не като награда. И хладилникът не беше награда, а за да не се изпонатровят им го дадоха. То лятото е много трудно да се развали храната. Simple Smile

Даже сега ми се струва тъпо - при толкова строежи да им дават ел. инструменти за по един ден. Че и майстор, щото са много народ, ама некадърни ли?! Joy

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 16:38 от Ензим

# 127
Докъде ни докараха да харесваме от всички жени най-много Мария. Слаб, слаб каст.

Мария е най-противната в този сезон. За мен много повече дори и от Надка, която обаче плътно я следва в класацията ми за най-отвратителен участник в този сезон. И двете елементарни и прости на най-ниско ниво с изключително голямо чувство за малоценност, нетърпящи умни хора около себе си. И колкото и да са трудолюбиви за мен те са абсолютно дъно.

# 128
  • София
Апропо, аз също не мисля, че грима пречи на останалата работа.
И според мен гримът не пречи на работата, стига, разбира се, да не се гримира, докато другите работят. Ако става по-рано, за да се приготви и после си работи наравно с останалите, защо би било проблем? Може да е с ниско самочувствие жената, да има комплекси и така да се чувства по-уверена и по-сигурна в себе си. Друг е въпросът обаче, че тя май нищо не прави или поне не са я давали да работи нещо сериозно. Най-често се върти около някого и току изврещи някоя строфа от песен. Joy

П.П.: Не успях да се насиля да гласувам в анкетата, никоя не харесвам.

# 129
  • София
Много любопитен ще бъде изборът на Милена. От него зависят много неща.
Ако не иска да остави на власт дуото Калоян/Петър (защото дори Антония да стане фермер, то те ще си налагат техните виждания), то трябва да посочи като кандидатура, Данчо или Надя. Те двамата категорично ще победят Антония в гласуване. По принцип всеки един кандидат би трябвало да бие в гласуване Антония (с изключение на Поли), защото последната е напълно ненужна там. Но незнайно защо всички имат някакъв респект от Петър и Калоян и гледат да си трайкат и да са в техния отбор, така че трябва да бъде издигната кандидатурата на човек, който е достатъчно харесван и с авторитет сред останалите, та ако гласуват за него да не засегнат ''алфа мъжкарите.'' Аз лично ще бъде обиден ако най-мързеливото същество във Фермата стане фермер. Това ще е обида и за всички бачкатори вътре и за аудиторията, изобщо за самата философия на това предаване.

# 130
Аз не мисля, че останалите във фермата са чак респектирани от Петър, хеле пък от смешкото Калоян. Просто сега покрай фермерството на тези двамата слушаха и изпълняваха.

# 131
Толкова е скучно, гледам на инат.
"Детективска агенция БГ Мама " дори не се задейства, нищо за живота им извън фермата не знам.
Само клиповете на Поли ме зарадваха, толкова добре допълват образа й Simple Smile

# 132
Аз не мисля, че останалите във фермата са чак респектирани от Петър, хеле пък от смешкото Калоян. Просто сега покрай фермерството на тези двамата слушаха и изпълняваха.

Аз даже не мисля, че са слушкали много и изпълнявали, просто занаятчийските задачи, зимнина, джибри за рИкия и пр. бяха по-приятни и интересни за всички, затова се справиха отлично. Щяха да се справят И Без ръководството на двамата смешници.

# 133
А "Октопод ръченица" май не е споменато в темата. Пак "творчество" на мрънкащата.

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Кой ги е измислял тези простотии, да се чуди човек... "Октопода е сираче, прави цирк за петаче" Sweat Smile Силно футболна тематика, както и джабуланската песен.
Явно и тя като много певици е тръгнала с каквато музика успее да се вреди.

# 134
  • Другата България
Аз направо изпадам в потрес от текстовете на песните на Поли.
Джабуланито го бях позабравила, сега като си го припомних и направо....

Общи условия

Активация на акаунт