Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 175
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 270
Поли и Калоян вчера бяха абитуриентската двойка на Фермата.Bowtie
Хепи Ванче, язък й за владеенето на шест езика. Главата доста празна: " Да дойда тук до теб. До твойто място"...До Пешко, сбъдната мечта.Innocent
Мария : Значи, много се разочаровах, че не пусна " Шушана".
Значи, много се разочаровах от кастинга и Фермата.
Остана бай Анго. Май само той играе играта. Ще се види скоро!

# 271
  • London
То постоянното опяване и жалване по въпроса по-скоро отблъсква мъжете. Идеята да се хванеш с някой, който ще се закрепи за теб като удавник за сламка не е особено приятна.

# 272
Милена, великият стратег, направи мечешка услуга на Даяна с посочването ѝ за претендент за фермер. Ако можеше да мисли и с два хода напред (не с пет, с два), щеше да се сети, че ще гласуват наказателно Срещу Даяна, не За Антония.
Ако беше по-досетлива Миленка, щеше да посочи Данчо, с което да предпази Даяна поне за една седмица от дуел.
Нали Даяна била единственият ѝ лъч светлина, как пък не се сети, голям стратег, голям...
Дано не пратят Даяна на дуел, че сигурно ще отпадне. Но пък ако тя успее да изхвърли Дана, тогава ще съм много доволна.

# 273
  • London
Вие наистина ли мислите, че някой се вълнува след като излезе кой ще е фермер, кой ще спечели, какво ще стане? На мен лично би ми било все тая.....

# 274
  • София
Е, това с Шушана беше очевидна шега за мен 😁 Не че Мария не си послушва такава музика в реала сигурно, но в случая беше на майтап, надали не може наистина да съобрази до такава степен.

# 275
  • Sofia
Даяна продължава да ми е фаворитка сред жените, поради липса на по-добро. Стратегията и е на мило , свястно,  трудолюбиво момиче, което страни от интриги и скандали. Уважавам самоконтрола и, но не и избирателната проява на справедливост само в моменти, когато е застрашена. В отношенията и с Данчо няма за какво да бъде упрекната, и двамата не са женени. Аз на мястото на годеницата няма и да се омъжа за този фокусник. Очевидно и сериозността му е пълна илюзия. Даяна ако иска да стане любимка на публиката  трябва да седне с него и да му каже много ме привличаш, но не мога да си позволя нещо с теб докато имаш отношения с друга, вместо да го оставя да я опипва по задника.
Много ми прилича на младата Джулия Робъртс, широката усмивка,  живите очи, буйната коса, дори има същата изпъкнала вена на челото.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 09:49 от Karen

# 276
Ее, Катрала, живял си с тези хора примерно месец, не може да не се привържеш поне малко и съвсем да не ти пука. Но, друга ми беше мисълта - какъв "стратег" е Милена.

# 277
  • София
Аз мисля, че не гласуваха за Дая заради "предизборната" реч. Повечето хора не се чувстват комфортно когато ги поставиш в среда, в която не се чувстват толкова добри. И това, че Дая е дошла, за да научи много нови неща не означава, че важи и за другите фермери, за да прави такива обобщения "Нали затова сме тук". Ако беше тя фермер смятам, че ставката щеше сигурно да е минимална имайки впредвид, че жените ще коват и чукат. От жените всъщност Хепи Ванче, Мария, Даяна...май само те се справят с по-сериозните строителни задачи.
Както и да е, все пак пък се надявам да стане фермер някой ден, за да видим не кой как ще се справи, а кой най-много ще се размрънка.
Гласувала съм за Даяна, Ванчето ... И толкова, едвам две.

# 278
  • Варна
Гласувах за Даяна. Боже, колко прост народ има в тая ферма, защо се била изсмяла Надя? Защо бе, защо?😄😄

# 279
  • London
Ее, Катрала, живял си с тези хора примерно месец, не може да не се привържеш поне малко и съвсем да не ти пука. Но, друга ми беше мисълта - какъв "стратег" е Милена.

За мен всички са там за да вземат едни пари и за да спечелят. Другото е замазване очите на публиката. Няма как с конкурент да градиш отношения..... сигурно след предаването, след като вече я няма наградата може и да се роди нещо, но иначе....

Евентуално само на влезлите за реклама не им дреме особено.

# 280
Според мен избраха Антония, а не Даяна, заради отношението им към Милена, което тя си заслужи де.
Калоян ме изуми с костюмчето и ризката (не ми хареса). Може би е проява на уважение и респект към рожденичката.
Петър-Ванче - аз мисля, че той гледа по друг начин на нея, а не че има някакви интимни сериозни мераци. Може да има нещо свързано със загубата на сестра му. По-дълбоки са нещата.
Даяна сякаш я виждам на дуел в събота.

# 281
Нито една от жените този сезон няма шанс за победа според мен.
Но аз много често греша, защото мислех същото и за Веселка .. а то какво стана..

# 282
Очаквах Милена да посочи Даяна за фермер, първо й е близка, второ подхожда Даяна да се изправи срещу Антония - и двете са млади, модерни, градски момичета. За съжаление Дая не успя да стане фермер, но за това пък ще стане ратай, заедно с Ангел. Ангел ще отиде на дуел и ще избере Стоян гайдаря за втори дуелист.
Калоян и Поли изглеждаха ужасно нелепо с дрехите, които бяха облякли. На парти във фермата с костюм, риза и папионка, абсолютен селски бек, а Поли с тази воалеста дълга пепел от рози рокля беше мега смешна. Пълен цирк.
Мария въобще не каза на шега това за "Шушана", наистина ли някой си мисли, че тя не слуша чалга. Поведението й, начина по-който изглежда и говори крещят дива селска чалгаджийка.

# 283
Евентуално само на влезлите за реклама не им дреме особено.

Точно за реклама е влязла Милена, затова очаквах да остави поне усещане за стратегия, защото даде такава заявка, но - не би.
Писах и преди - избори идват, може да има неблагоприятни размествания в работата на Милена - нали знаеш, сменя се властта и покрай това - много неща се променят, може да ѝ охладнее топлото местенце, ако/като се смени властта.
А няма лоша реклама, това всеки го знае.

# 284
  • София
Даяна продължава да ми е фаворитка сред жените, поради липса на по-добро. Стратегията и е на мило , свястно,  трудолюбиво момиче, което страни от интриги и скандали. Уважавам самоконтрола и, но не и избирателната проява на справедливост само в моменти, когато е застрашена. В отношенията и с Данчо няма за какво да бъде упрекната, и двамата не са женени. Аз на мястото на годеницата няма и да се омъжа за този фокусник. Очевидно и сериозността му е пълна илюзия. Даяна ако иска да стане любимка на публиката  трябва да седне с него и да му каже много ме привличаш, но не мога да си позволя нещо с теб докато имаш отношения с друга, вместо да го оставя да я опипва по задника.
Много ми прилича на младата Джулия Робъртс, широката усмивка,  живите очи, буйната коса, дори има същата изпъкнала вена на челото.

Т.е. само подпис те държи отговорен в една връзка, нищо че Данчо е 7 години с жената до себе си?! И съответно, за свободни жени не би трябва да има спирачки, ако мъжът е просто обвързан, а не с брак? Ми....не 😁

Общи условия

Активация на акаунт