Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 585
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Велико Търново
Промото за понеделник
Една любов по италиански Joy

Миналата седмица на дуела между Милена и Антония се чудех защо агитката на Антония скандираха "Санди, Санди!". Днес докато скролвам към темата, погледът ми минавайки над анкетата, засече "Санд" - от Антония Сандова, та ми "светна"

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 23:03 от DamaPika

# 1 531
Какво имаше в този буркан?

# 1 532

Гледам, че и Илиан са го подпукали нещо. Искам едно дуелче набързо Илиан и Калоян дето се дъха на Ангел, че щял да го смачка Grinning Grinning Grinning Нямам търпение да видя размазаната физиономия на тоя псевдо гвардеец.

# 1 533
Калоянчо и Пешко пак заплашват... Кустев тоя път. Много неприятни типчета са тия двамата позьори.

# 1 534
Ама Пешко за Ванчето ли говори, че го допълва, леле... Trollface А, стюга, бе...

# 1 535
От промото май са гласували за нов фермер и Кустев е имал решаващ глас, дал го е за старите кучета, кои са те не знам. От тук Пешо и Калоянчо почват да негодуват, коалицията им е свалена. Ще видим

# 1 536
Цитат
Това Шкафче може и продукцията да я натиска за тия излагации.
Вторият етаж я натиска.

Скрит текст:

# 1 537
А и Данчо отпада за фермер, беше ли легнал с Дая. Очаквам Надето фермер тогава.

# 1 538
Дана си е муха без глава, където я духне вятъра. Петър, Калоян, Антония, Ваня и Дана са си звездната петичка, ще се предлагат за фермери до края. Там дано се усетят другите да режат. Данчо ще избере мъж за дуел, ако стане фермер.

# 1 539
  • Велико Търново
Дано да си добър пророк, elpi! И аз искам вече фермер извън тройката!
Обаче... както ги дават Пешко и Калоян да коментират заедно, май няма да стане тая

# 1 540
  • London
JoyТова Антония верно к....нце, все се лепи до мъжете.

Кустев нещо ще е на фокус, ще ядоса дуо Оловен войник и Дърводелец Пешо.
ДамаПика, пак акто не са крещяли Сандокан добре е.

# 1 541
Хепи Откачалче ме постресна. За малко да се сбъдне това, което предвиждах Grinning
А за дуела- то си беше ясно, но надеждата умира последна. Асен просто се доказа като човека, който няма никакъв шанс. Мисля, че и жените щяха да се справят по-добре. И все пак мен специално най ме разочарова с алманаха, силовите игри, айде добре, не са неговите, ами няма ли обща култура или нали е буквояд, за втори път ще го чете тоя алманах и накрая "с бутона не се разбрираме". И сам не си повярва, само оправдания и накрая футболист да те бие при толкова шансове да дадеш правилен отговор. Много зле. Иначе щеше да е грандиозно да натрие носовете на всички, но след като за втори път го виждам на арената съм убедана, че можеше да победи само ако Пешо е на пет уискита със завързани очи и контузен крак.

# 1 542
  • Варна/Амстердам
Ако младите момци станат фермери и се дърлят с Кустев, фермата ще гладува. Другият способен кулинар е Надя, но тя е твърдо зад готвача, така че гладът ще царува в стопанството. Няма я Милена, няма го Асен, така че ще се изядат. 😁

# 1 543
  • Другата България
Ние тук сме направо...мед ни капе от устата. В сравнение с ФБ.
Прегледах малко, и се отвратих.
Стотици коментари, 60% за Ваня - грозни, обидни и гнусни.
Основно от жени.
Останалите 40% за идилеца.
Пак от жени. Които явно не са виждали мъж досега.
Какво й трябва на една ..."жена" - един добре сложен млад расов екземпляр от мъжки пол, 1,80-1,90 висок, с плочки, мускули и епилирана гръд, няколко татуировки на стратегически места, мургава кожа, брада, премрежен поглед и дрезгав глас?
Няма лошо да се шегува човек, но с мярка. Останалото е...простотия, от най-грозните.

# 1 544
Дано промото е подвеждащо  и не са взели пак властта тия двамата, че ми писнá.

Общи условия

Активация на акаунт