💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 641
  • 1 397
  •   2
Отговори
# 1 050
  • Пловдив
Саше, добре дошъл!
Моля те, сподели с какво се занимаваш Simple Smile извън формата?

# 1 051

Привет и на тебе Соня!
Че тя Симона колко па да е гладувала! Това, което виждаш е това, което получаваш! Сонче, според тебе хипотетично, даже и да ни дават нещо, след този тежък калориен дефицит и бърнаут дето сме направили след един месец, ние трябва 2-3 седмици да захранваме и то стабилно въглехидрати и протеини както каза, за да си възвърнем физическата издръжливост и умствения капацитет!
Ние там опоскахме всички джанки в радиус от 100 км, ама са празни калории! Рибите също са мънички и те не нахранват! Реално имаше Щуки в другия край на реката, ама те се ловят на блеска, а ние едно аутистично рибе по-голямо от кебапче не можем да хванем! Остави я тая работа с храната! Гладът мори добитъка, а ние сме цяло стадо Satisfied

Съгласна съм напълно. За това казах, че дори и да ви дават нещо, това не ми променя мнението и прогнозата. С това физическо и психическо натоварване минималният калориен прием за жена трябва да е около и над 2500, а за мъж над 3000, за да се поддържа добра форма.

Всички участници заслужават адмирации за участието си, там лено няма според мен.

За справка ще спомена, че когато спортувах активно, съм имала състезания включващи малка част тичане по плажа и влизане във водата. Такова натоварване /дори за 200 метра/ не съм усещала и при дългите дистанции /от 3 до 5 км/ в пресечен терен /става въпрос за спортно ориентиране/.

# 1 052
Една добра дума да чуем и за Ники. Ако може, де...
За това слаДуече Уибаско.
Шатци Привет,
Ники е страхотен човек и много добър мой приятел! Реално с него сформирваме едно от най-запомнящите се за нас приятелства в, и извън формата! Неговият живот е преминал през много трудности и доста премъникамъчета, за да бъде толкова отявлен в изказа си, директен и пиперлив! Това, че не може да казва "Р" и не разполага с най-красноречивата дикция не го прави по-малко качествен и добър човек!

# 1 053
Скрит текст:
Скрит текст:
Алекс, да те проверя с един въпрос. Кога последно имаше излъчване на живо в Инстаграм?
Вчера заредих си 50 грама от ядрената пърцуцка на леля ми и седнах за половин час да отговарям на горещите въпроси преди шоуто!
Говорейки за инстаграм, още се мъча да го линкна към форума, ама само Фейсбук и Скайп ми дава! Някакви идеи ?

Амчи кой е толкова луд като мен, че да влезе под директен обстрел тук Smile
Благодаря ти много Смайли! Копнах линка в подписа си, та да видим дали е станало!
Живи и здрави, пък другото няма значение!

Скица!

За нищо. Станало е. Изпробвах.
Аз няма да те питам нищо, защото ти задавам въпроси в инстарграм, естествено не с този ник.

Бъди жив и здрав! Кефиш, защото си възпитан.
Радвам се, че е станало !!! Благодаря за готините думи!
Можеш да ми зададеш каквито искаш въпроси и ако са в юрисдикцията на позволеното с удоволствие бих ти ги отговорил!

# 1 054
Гладът мори добитъка, а ние сме цяло стадо Satisfied
Не сте стадо! Ято въУци сте 😂😂😂

# 1 055
Много си благ, Алекс!
Сякаш няма никаква лошотия у теб Hug

# 1 056
Саше, добре дошъл!
Моля те, сподели с какво се занимаваш Simple Smile извън формата?
Привет Миралюба,
Занимавам се от началото на тази година с "Дропшипинг", или препродаване на стоки онлайн, чрез Шопифай! Това накратко е свързочното звено между продавач и купувач, за което получаваш определен комисион. Викам си му онлайн брокерджийница Grinning След като излязох от формата, продължих с това ми амплоа, обаче мисля да се пренасоча в друго направление скоро! Имам по-големи и смислени цели, които преследвам!
Засега в този момент най-много работя върху книгата си за Непал, където преживях земетресението през 2015 и ще издам след месец някъде Blue Book

# 1 057
Гладът мори добитъка, а ние сме цяло стадо Satisfied
Не сте стадо! Ято въУци сте 😂😂😂
Чудоооооооо, какви ги ръсишшшш !!! Чудни приказки Dizzy FaceSatisfiedSmileSmileSmile

# 1 058
Засега в този момент най-много работя върху книгата си за Непал, където преживях земетресението през 2015 и ще издам след месец някъде Blue Book
Това ще ми е много интересно. Имаме приятели от Непал, това са най-невероятните хора на света...

Ми Ники каза вчера нещо за ято вълци! 😆😆

# 1 059
  • София
Привет,Алекс!
Искам да те попитам вие наистина ли сте в неведение относно сестринската игра.Театър ли се налага да играете и честно,но наистина честно-не я ли разпитахте откъде има всичката тази козметика и как ви отговори тя?

# 1 060

Привет и на тебе Соня!
Че тя Симона колко па да е гладувала! Това, което виждаш е това, което получаваш! Сонче, според тебе хипотетично, даже и да ни дават нещо, след този тежък калориен дефицит и бърнаут дето сме направили след един месец, ние трябва 2-3 седмици да захранваме и то стабилно въглехидрати и протеини както каза, за да си възвърнем физическата издръжливост и умствения капацитет!
Ние там опоскахме всички джанки в радиус от 100 км, ама са празни калории! Рибите също са мънички и те не нахранват! Реално имаше Щуки в другия край на реката, ама те се ловят на блеска, а ние едно аутистично рибе по-голямо от кебапче не можем да хванем! Остави я тая работа с храната! Гладът мори добитъка, а ние сме цяло стадо Satisfied

Съгласна съм напълно. За това казах, че дори и да ви дават нещо, това не ми променя мнението и прогнозата. С това физическо и психическо натоварване минималният калориен прием за жена трябва да е около и над 2500, а за мъж над 3000, за да се поддържа добра форма.

Всички участници заслужават адмирации за участието си, там лено няма според мен.

За справка ще спомена, че когато спортувах активно, съм имала състезания включващи малка част тичане по плажа и влизане във водата. Такова натоварване /дори за 200 метра/ не съм усещала и при дългите дистанции /от 3 до 5 км/ в пресечен терен /става въпрос за спортно ориентиране/.
Уау, много е готино спортното ориентиране! Имах познати занимаващи се с това! Маратонци също!
Радвам се, че оценяваш обективно нещата и коментираш адекватно!
Ами Сонче да ти кажа ние горяхме по 5-6 иляди калории на ден! Това няма наваксване, независимо от това колко ядеш или пиеш вода! На нас водата ни беше храна! Всеки ден с увеличаване на дните глад, се увеличаваше и причерняването пред очите ми с по 5 секунди! Буквално аз ставам от земята съвсем леко и внимателно и вестибуларът ми ми показва средни пръсти и става черно фередже пред погледа ми!
Какво остава, когато си на 2 литра вода преди битка, продължаваща поне 3-4-5 часа! А нека не забравяме, че битките се играеха всеки ден от 14 часа! А , отделно беше поне 37-38 градуса всеки ден, а се усещаше като 41-42 градуса!
А, също така, нямахме право на паузи и почивки по време на тях и се играе, докато свърши!На чист адреналин воля и хъс сме го изкарвали много момети!

# 1 061
ahdimitrov, верно си много благ и все пак как не взехте отношение, когато се нападаше грозно определен член(Катя) от племето от голяма част от присъстващите...особено мъже. Кой крив, кой прав, кой проклет има ли значение, за да се допускат такива нападки? А какво би казал , ако Тодор беше част от Рибарите...на реката Simple Smile

# 1 062
Много си благ, Алекс!
Сякаш няма никаква лошотия у теб Hug
Мараба Лайка!
Така е - съгласен съм ! Ампутиран съм от злоба и завист! Не съм класическият мейк Булгар, Булгар, даже и да споделям доста ключови характеристики! Обаче стига да ме захапе някой и да се фокусира върху мене с негативизма си и аз ставам дявол! Беснеенето на плочките е разходка в парка, пред това на което съм способен, като съм настъпан! Hands Punch

# 1 063
Добре дошъл Алекс, и от мен! Simple Smile
Определено ще ми е интересна книгата, която пишеш, и ще я очаквам.

Няма да задавам въпрос за сегашния сезон, но гледал ли си първия сезон на предаването и имаше ли фаворити или такива, на които симпатизираш от мъжете и от жените?

# 1 064
Привет,Алекс!
Искам да те попитам вие наистина ли сте в неведение относно сестринската игра.Театър ли се налага да играете и честно,но наистина честно-не я ли разпитахте откъде има всичката тази козметика и как ви отговори тя?
Авиком добър вечер и от мен!
На този етап ние сме в ааааабсолютно неведение относно сестрите и за тяхната цел, мисия и кауза за която се борят! Аз съм част от племето рибари и се срещам с другите племена на жътварите и ловците само и единствено по време на битка!
Та, говорейки за битките, още след първите няколко забелязах определено няколко лицеви прилики чисто визуално между Катя и Йоана, но нищо повече! Отделно начинът по който се гледаха през цялото време и също начинът по който се докосваха след битка беше меко казано алогичен за мен. Рекох си , тука нещо произлиза и нещо се случва, ама не му отдадох особена важност, понеже бях твърде зает да гладувам и да се мъчем да хванем риба Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт