Той се дистанцира

• 14 731
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Doris, а проблемът реално е друг.
Не във фантазиите и образите, а че хората се правят на едни, а после се оказват други.
Простичко ще е всеки да е себе си, искрен, готин, и тогава няма да има такива теми и оплаквания като цяло, и не говоря за форума, а цялостно да се промени обществото, ценностната система, което знаем много трудно ще стане.
Затова решението е едно - по-бързичко в реала.

# 136
Когато не сме готови за сериозна връзка, ние, мъжете, се оттегляме, започнем ли да усещаме, че се опитват да ни вкарат в такава. Но обикновено това става малко  по-късно, след няколко седмици или месеца. За да не ти се обади повече след първата нощ заедно, причината може да бъде само една - сексът не е бил добър. Което в никакъв случай не означава, че авторката е зле в леглото. Просто има хора, които си пасват и такива, които не си. В случая, от негова гледна точка, явно не си пасвате. Така че, човекът не е "получил това, което иска", По-скоро - не е получил това, което е искал и очаквал, затова е изчезнал.

# 137
Проблемът може да е във всичко.Глупаво е да дълбае и да го търси.
Най-вече във себе си. Да промени мисленето си. 
Виртуалния чат, не е любов и искреност. Но ако си начинаещ, може да е много омагьосващ.
Ако дадеш шанс на мъж, то е защото ти го желаеш.Не само, защото той го иска. И в крайна сметка любовта е взаимност, не просто да имаш човек до себе си Simple Smile

# 138
Мъжът се е обаждал след срещата. Той е инициирал разговори. Оттеглянето идва малко по-късно. Възможно е да не е отхвърлял идеята за сериозна връзка. Но впоследствие нещо в поведението на авторката да не му е допаднало. Така или иначе, на сила хубост не става.

# 139
Не във фантазиите и образите, а че хората се правят на едни, а после се оказват други.
Простичко ще е всеки да е себе си, искрен, готин, и тогава няма да има такива теми и оплаквания като цяло, и не говоря за форума, а цялостно да се промени обществото, ценностната система, което знаем много трудно ще стане.

Това учудващо ли е? Нали още Шекспир е казал - живота е театър, всички сме актьори.
Или по-некадърните актьори се засягат от това, че други са по-кадърни?

# 140

Просто светът не работи така Simple Smile
Проблемът не е в другите, а в това което ние ОЧАКВАМЕ да са те!

Оттеглянето може да се дължи на много причини и не е нужно авторката да си създава комплекси сама или да се самонавива, че е излъгана в очакванията си. Просто експириънс с еднократен секс и никаква трагедия няма. Ни ще е първата, ни последната на която се случват подобни неща. Смело напред в търсене на нейното си момче!

# 141
Не знам авторката дали разсъждава като за 22 годишна, ама повечето тук списващи разсъждават като 50 + години.
Момичето ясно си каза, личало е по чата, че не е несериозен човек. Тоест, другата страна ясно си е дала сметка, че тя е свястна и е решила все пак да си изиграе картите. Какво значение има кой с кой кога спал? Ако беше излязла с такъв и 10 пъти, той пак щеше да е супер сериозен, свестен, 9 пъти и после на 10ия  - хайде чао.
Да ви кажа грешката не е в нейния телевизор а във вашия. Хайде малко от малко се дръжте на положение и нека има женска солидарност. Такова отношение към жени от жени никъде го няма по света. Да е сбъркала, колко да е сбъркала. Николко. И защо да не се надява момичето на сериозна връзка с онлайн запознанства, като по цял свят, че и в България вече масово така стават нещата. Какво лошо има. То и в супермаркета да го беше срещнала, тази порода винаги ще се държи така.
Просто има мъже, страхливци, които виждат, че жената иска сериозна връзка, ама нямат друг шанс да бъдат с нея, ако не я излъжат. И това не е вина на момичето, на всеки може да се случи. Пък тези дето най-много се пънат, как трябвало да се държи на положение, работата е малко - крадеца вика дръжте крадеца. Ако разбирате какво искам да ви кажа.
И само не ми излизайте с номера, казвам истината, защото това е евтин трик да се прикрие жлъч и злоба. Защото истината, никога не е поднесена с цел да наранява и грубо, и недостойно за жена.
Каква женска солидарност тук ? Кога пък ще се чувствам прецакана след като съм правила секс по свой избор ? Секса не носеше ли удоволствие и на жените, сам по себе си ? Или кефа е само за мъжете, а за жените е инструмент да вържат някого. Това е  унизителна позиция за жената. Как пък не.

# 142
10+ за buttercake!
Предлагам да се обособи един под-раздел на семейните отношения и да бъде наречен "Аз спах с него, а защо той не иска да е с мен докато смъртта (му) ни раздели?"
--------------
Обаче да попитам каква е дефиницията за "лесно" момиче?
И да уточним, това обидно определение ли е?
Защото аз го виждам като комплимент. Авторката не мога да причисля към тази малобройна, но заслужаваща уважението ми прослойка.
Ето, Цецито е достигнала по собствен път до убеждението, че това е нещо добро. Хвала за което.
Поздравявам ви с една хубава песен, автора добре е обяснил. Дано намерите време да си я преведете. Имам предвид пресметливите тук .

# 143
На мен ми стана странно,че искаш сериозна връзка.Тя не се цели,тя се случва по принцип.Мъжете се плашат от предварителни намерения.Добре,че е станало така.Има и по-кофти ситуации.Продължи напред, без да мислиш какво и защо.Секса не е бил грешка, но явно той няма какво повече да ти даде.

# 144
Момичето било виновно едва ли не, че имало очаквания? Била лесна? Поставяла се в унизително положение? Аз ли нещо не разбрах, или...?
Нищо лошо не е направила тя, с нея са постъпили лошо. Още повече, ако е изяснила, а явно е, че не е играчка за веднъж-два пъти, а очаква сериозни отношения. Или нищо, ако отсрещната страна няма такива намерения. Можеше, ако той беше истински мъж, просто да си стиснат ръцете и останат приятели.
Не знам защо в днешно време едва ли не трябва да се срамуваш, че знаеш какво искаш и не ти се играят абсурдни игрички. И че честният, отговорен човек трябва да се чувства виновен, че с него са постъпили нечестно.
Дължи ѝ поне обяснение, да. Нищо унизително няма в това.
И наистина след години такива (без значение от пОла) се връщат, осъзнали, че не всички други са като това момиче. Когато изпита на собствения си гръб същото отношение.
Да, не "нещо", а доста неща не разбираш.
Момичето може да има всякакви очаквания, но никой не е длъжен да й ги изпълни.
Тя, е нормално да опознае човека срещу себе си, за да прецени дали и неговите очаквания са като нейните.
И да прецени, дали да продължи да го вижда, дали да си легне с него.

Най- глупавото е, предположението ти, че тя била изяснила как не е играчка за ден-два.
Само си представям, как момата го поглежда право в очите и с леден тон заявява, че очаква сериозни отношения, защото тя не е играчка за ден-два, след което се мята в леглото му.

И да, в днешно време е нормално да знаеш какво искаш, но авторката си призна, че първо била искала да си говорят, а после й се приискало да си легне с него.
Така че, да, лесна е, щом си ляга с някого, когото за пръв път вижда на живо.
И не, не й дължи вербално обяснение- достатъчно интелигентният човек, не би го причинил на другия.
Какво да й каже- че не му е харесала креватната гимнастика?
Че не е декларирал желание за сериозна връзка?
Че не приема насериозно момичета, които си лягат с непознати?

Нищо глупаво не виждам да си изясниш с човека отсреща предварително какво очакваш и какво НЕ ИСКАШ да ти се случва! Да, не всички сме за "каквото стане" и имаме и сърце. Грешката ѝ била, че легнала на първа среща.. Е, аз не бях на първа среща, но пак постъпиха така с мен и знам много добре за какво говоря. Три години се боря с депресия и въпреки че имам друга връзка, не минава. Имах чувства, за съжаление.

Чудно ми е, всички, които сте много над нещата, подиграхте се леко на авторката и се чувствате явно по-умни от нас, чувствителните и неоправни в живота - ако с вашите деца постъпят така, пак ли ще е "К'во толкова е станало?" или ще ви идва да намерите въпросния и добре да го подредите?

Тя била виновна, че е лесна.. А той? Или мъжете все още имат повече права и трябва вечно тях да ги оправдават и да им прощават всичко?

# 145
Авторката на никого тук не е дете, пък и е достатъчно голяма, за да си понесе последствията. Ама тя се дърпа от понасяне на последствия. Има разлика между това да си чувствителна и това да не поемаш отговорност за действията си. Когато издънките с твое участие все случайно ти се случват, значи нещо у теб не е наред. А при нея все е случайно. Тя сама пише, че нямала много общо с тоя мъж, месеци само си чатили, накрая се изпукват случайно на първа среща и сега ох, аз не исках това, не исках така, обидно ми е, искам да му отмъстя. Въобще не разбирам ти конкретно защо и как се асоциираш с нея, тя не е в депресия, а в настроение за отмъщение.
Иначе поведението й е горе-долу нормално, всъщност. Лошо ще стане, ако приеме рефрена на част от вас, че е жертва на зъл мъж, и пак си продължи да взима решения, за които после съжалява, обяснявайки пред публика, че ми то просто се случи.

# 146
А стига бе хора, какви издънки, какви последствия? Двама пълнолетни правили секс, доколкото стана ясно, при взаимно съгласие. А сега се оказва, известно време след събитието, че на единия от двамата май не му харесало чак толкова, ама това му се изяснило по-късно.
По кой член от криминалния кодекс ще осъдим другия? Ако има адвокати, да помагат?
 Или направо за народен съд, по преценка на високоморалната общественост?

# 147
Тя го е направила и го приема зле. Какво, не е ли издънка тогава? Ако не е, какво тогава е, житейски успех?

# 148
  • София
Здравейте! Пише ви едно момиче на 22г.
Ще започна по същество-спах с един мъж.
Поддържахме месеци наред виртуален контакт и на първата среща спахме. Мисля,че съм му доказвала доста пъти ,че съм сериозна. Нямаме допирни точки освен 3-4 общи познати.
Знаете ли от кое ме боли? Боли ме,че след тази случка той се дистанцира постепенно. Инициираше контакт първите дни след случилото се,но после спря постепенно. Поисках няколко пъти отговор- оправдания,нищо казано директно. И какво? В крайна сметка всичките ми надежди и мечти за този човек отидоха във въздуха ей така? Чудя се как е възможно да съществуват такива хора,които получават това,което искат и после изчезват по тактичен начин.. Според вас дали някога той ще се върне? Доста често забелязвам,че мъжете винаги се връщат. Имам голяма нужда да го поставя на мястото му и да се почувства по същия начин. Боли ме,че му повярвах и че направих тази грешка.

За какво ти е да се връща. Масово са такива, спят с жената и бягат. Радвай се, че се е махнал - тактично или не. Грешки се правят, но не го вземай присърце - по-скоро ти е наранено егото. Все пак това е само един мъж, ще срещнеш и други.

# 149
Тя го е направила и го приема зле. Какво, не е ли издънка тогава? Ако не е, какво тогава е, житейски успех?

Не, житейски опит се нарича, но виждам че тук се приемат  само коментари  тип Осанна или Разпни го. Средно няма.

Общи условия

Активация на акаунт