🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Еееее как може да е Тото... какъв глас. В капките хич го нямаше, сега голям глас. 🧐

# 376
Слушам изпълненията отначало и сега съм на това на Мозъка. Еми чист Низам си е това.

# 377
  • Испания
На няколко пъти докосваха някои болезнени струни на Исмигюл Наим. По-пространен отговор няма да има. И правилно. Смятат, че не заслужава да ѝ се отделя повече внимание.

# 378
Тоя макарон с много слаби ръчички. Деската е пълничка май, не съм виждала актуална снимка. Да не би да е заслабнала пък.
Вече изобщо не е пълничка:
Скрит текст:

Имаше предположения в началото, че е именно Десислава и заради костюма, че може да прикрие пълната фигура около бременността, но на Деси нищо излишно не ѝ е останало.

# 379
Тази Книга заедно с Мозъка са най-странните маски.

# 380
Продължавам да твърдя, че Хищницата е с дълги крака. Съпоставям с водещите. Много искам да разбера коя е.

# 381
Какво му е VIP на Тото?

# 382
На няколко пъти докосваха някои болезнени струни на Исмигюл Наим. По-пространен отговор няма да има. И правилно. Смятат, че не заслужава да ѝ се отделя повече внимание.

Абсолютно. Ако има проблеми, има си съд, да ходят и да си ги разрешат. Няма какво да ни занимават с нараненото си его.

# 383

Аз не чух да казват Исмигюл, а Исмил само. Но второто няма как да се преведе с "името ѝ е роза".

# 384
  • Ланкър, планините Овнерог
Залагам на Филева. Дългокрако, лигавко пее и е завършила математическа гимназия

# 385
  • София
Ох, тази книга с този бюст! Това само на Катя от Ритон ми прилича Joy

# 386
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Спечели ВИП Брадър

# 387
Пее страхотно, а никакъв ритъм в танците, що тъй?

# 388
Много подвижна и гъвкава е Хищницата.

# 389
Ох, тази книга с този бюст! Това само на Катя от Ритон ми прилича Joy

Катя е сравнително слаба, а Книгата освен бюст има и стабилно коремче. Милена си е.

Общи условия

Активация на акаунт