👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 108 716
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
# 331
~Étoile~, много нежна рокля! Много добри находки съм си намирала в 29 desires.

# 332
Тарталета, как са белите маратонки? Удобни ли са? В стандартни размери ли са? Много съм им хвърлила око, точно на тези, изчистените. Ще се радвам да споделиш мнение. Grinning

Полина, би ли споделила от къде са чантите? Много ми хванаха окото.

Благодаря Ви!

# 333
Една интересна риза , първо ще покажа гърба

Отпред

# 334
За Филата ... имам черни лак, малко по различен модел.
 Много бързо се напука лака. Може би за около 2 месеца не сериозно носене. Скъса се и последния илик (език на връзките, не знам как се казва) още първия месец. Занесох го на обущар, защото бях влюбена в маратонките и не исках да ги връщам.
Такива са моите.

# 335
  • Бургас
Hermione Granger, през лятото си взех такъв модел, но не са лак и са в други цветове. Доволно много ги нося /градско, за спорт не стават тези обувки/ и не са мръднали. Вероятно е от материала от който са твоите, но аз нямам оплаквания. Това само за протокола, че има доста негативни мнения, а бих искала да покажа, че има и доволни.

# 336
Да. Предполагам, че е заради лака.

# 337
Аз съм казвала и друг път - Филата ми заприлича на баница за отрицателно време. Също лак.

# 338
Моите също доста бързо се амортизираха. За около година носене (не интензивнo и не за спорт, само за разходки) даже има белещи се участъци, а там където се сгъват най-често сивее цвета, защото през гънките и дупчиците явно влиза мръсотия под самия лак. Тази година взех лачени на Пума, да видим те как ще се държат, но от Фила не съм впечатлена ...
Скрит текст:

# 339
  • Бургас
Днес също съм с моите. Не са лак и явно това е определящо
Скрит текст:

# 340
  • Mediterraneo
Тарталета, как са белите маратонки? Удобни ли са? В стандартни размери ли са? Много съм им хвърлила око, точно на тези, изчистените. Ще се радвам да споделиш мнение. Grinning

Вчера ги пуснах, чакам ги. Като ги понося, ще споделя впечатление.

# 341
  • Варна
Тази година взех лачени на Пума, да видим те как ще се държат, но от Фила не съм впечатлена ...
Скрит текст:

Лачени на Пума нося от две години и не са мръднали.

# 342
И аз да се разпиша, че от както съм в майчинство все по - рядко поръчвам, та пиша през няколко теми Grinning Но реших да се поглезя са тази рокля от любимите 29Desires Grinning На живо е едно към едно и стои чудно ♥

# 343
Ботички

# 344
Честита придобивки на всички! Аз Най-сетне си поръчах тази рокля. Мислих я от два месеца

Общи условия

Активация на акаунт